-Interzis- ~ Server PvM Hard ~ -Interzis- [rp!]

Aici vei gasi arhiva Serverelor Certificate.
Deconectat
Avatar utilizator
Vlăduţ.
Utilizator interzis !
Utilizator interzis !
Mesaje: 42
Membru din: 02 Iun 2014
Status: Sunt bine mersi ^.^
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0

-Interzis- ~ Server PvM Hard ~ -Interzis- [rp!]

Mesajde Vlăduţ. » 13 Mar 2015, 14:39

Imagine

Imagine

Imagine

Forum: Trebuie să fii logat sau înregistrat pentru a vedea acest link.
Site: Trebuie să fii logat sau înregistrat pentru a vedea acest link.
Client & Luncher: Trebuie să fii logat sau înregistrat pentru a vedea acest link.

Imagine
~ O imagine face cat o mie de cuvinte. ~

Imagine


Imagine
Dacă vă uitaţi atent la imaginea pusă mai sus veţi observa că lângă grad, în locul nivelului scrie R3.
R3 este prescurtarea de la Reborn 3, ultimul nivel de Reborn de pe server.

Sistemul de reborn a fost gândit astfel:
Odată ajuns la nivel maxim poţi dropa la Dragonul Albastru un pergament ce îţi va permite să renaşti, numai că
nu vei porni de la nivelul 1 păstrându-ţi itemele ci va trebui să faci nivelul 101.
În momentul în care ai atins 101 caracterul tău va rămâne nivel 100, dar va deveni Reborn 1.

Ce obţii renăscând?
În primul rând ultimele plusuri ale celor mai puternice iteme vor avea nevoie de Reborn pentru a putea fi echipate în locul nivelului.
Anumite curele se află printre aceste iteme.

Deasemenea veţi primi şi următoarele bonusuri:
Reborn 1: Monştrii +10%
Reborn 2: +10% Tare împotriva semi-oamenilor & +10% Critic + 10% Pătrunzător
Reborn 3: +2000 PV & +10% Rezistenţă pagubă medie & +10% Rezistenţă pagubă competenţă


Imagine
Alignment System reprezintă sistemul de Grad.
Ştim, nu este ceva nou, dar anumiţi şefi dau puncte de grad. Noutatea este că s-a adăugat un nou grad: Prometeu!
Gradul Prometeu va apărea lângă nume doar dacă aveţi exact 30.000 puncte de grad. Dacă aveţi sub 30.000 atunci veţi avea gradul Cavaler.
Nu, nu au fost modificate celelalte grade. Toate sunt normale.
Fructul Vieţii (acel item ce dă 2.000 puncte grad) nu funcţionează dacă aţi trecut de 20.000 puncte de grad, iar şefii o să dea mai puţine puncte de grad.

Deasemenea moderatorii vor avea gradul Moderator, iar cei ce fac parte din echipa serverului vor avea gradul GameMaster (aşa cum puteţi vedea şi în poza de mai sus) ce vă vor ajuta la recunoaşterea mai uşoară a lor.


Imagine
1. Mesaje offline
Poate aţi mai văzut mesaje offline şi pe alte servere, dar erau ca misiune. Ei bine, pe -Interzis- vor fii ca şoaptă. Dacă trimiteţi mesaj unui jucător care nu este online, dar bineînţeles caracterul cu numele specificat există, acesta va primi mesajele atunci când se va conecta pe server. Atunci când mesajele sunt trimise în mod offline veţi fii anunţaţi în şoaptă.

2. Chat global care poate fi activat/dezactivat
În prima imagine puteţi observa în dreapta jos un meniu. Pe el se află un buton cu imaginea Inelului Limbilor şi care, odată activat, veţi putea vedea chatul Strigă al celorlalte regate. Butonul poate activa/dezactiva opţiunea de a vedea ce scriu celelalte regate, nu ca celelalte regate să poată vedea ce scrii. Adică indiferent dacă tu ai activată sau nu opţiunea celelalte regate pot vedea ce ai scris pe strigă dacă au ei activată opţiunea şi invers.
Mesajele membrilor echipei sau a moderatorilor sunt vazute de către toate regatele indiferent dacă aveţi opţiunea activată, iar în loc de regat va apărea Moderator sau GameMaster.

3. Sistem pentru jucători blocaţi
Sigur l-aţi mai văzut, dar sigur nu este ca cel de pe -Interzis-.
În primul rând jucatorii blocaţi sunt afişaţi într-o listă pe care o puteţi afişa dând click pe butonul respectiv din messenger.
În al doilea rând jucătorii sunt salvaţi în baza de date şi nu într-un fişier aşa că atunci când reinstalaţi client sau cine ştie ce păţiţi (Doamne fereşte! - inside joke. not funny at all -_-) lista va rămâne intactă.
Iar dacă doriţi puteţi folosi comenzi pentru a bloca jucatori, precum: /block_chat <nume jucător> şi /unblock_chat <nume jucător>.


Imagine
În imaginea postată anterior puteţi observa deasupra inventarului de curele un nou inventar.
Acel inventar nou este destinat special pentru rouă, ape şi critice. Probabil vă veţi uita cruciş (un ochi la slănină şi unul la mălai - glumeam) când veţi vedea că sunt blocate. Nu vă faceţi griji. Sunt toate deblocate de la început! Doar mutaţi licorile acolo şi o să vedeţi.
De ce a fost creat? Prea mult timp liber. Glumeam. Ştim că de obicei le activaţi pe toate la rând aşa că de ce să nu aveţi un inventar special unde să le aveţi pe toate şi să le activaţi aşa cum doriţi? GiGi.


Imagine
1. Comenzi noi pentru jucători
 • /help - va afişa lista cu noile comenzi pentru jucători, dar va oferi şi informaţii separat despre fiecare comandă
 • /full_stat <vit | int | str | dex> - va face statusul ales maxim în funcţie de câte puncte de status aveţi disponibile, bineînţeles
 • /full_stat- - acelaşi structură ca cea de mai sus, doar că va face statusul ales minim
 • /protect <parolă> <indiciu>
  Folosind comanda aceasta vă veţi proteja contul împotriva furtului. Odată protejat contul obiectele nu pot fii aruncate, negociate, vândute sau băgate în depozit. Obiectele pot fii echipate şi folosite.
  Ce este indiciul? Indiciul vă va ajuta să vă amintiţi parola şi poate fii aflat prin comanda /protect_hint .
  Pentru a vă debloca contul folosiţi comanda /unprotect <parolă> .

2. "Inel" anti-experienţă perfect
De ce între ghilimele? Pentru că nu este chiar un inel, ci un buton amplasat pe meniul acela special.
De ce perfect? Pentru că odată activat NICI UN PUNCT de experienţă nu va fi adăugat la experienţa actuală a caracterului, iar experienţa nu va fi resetată.

3. Semi-switchbot sau Switcher
Acest schimbător probabil l-aţi mai văzut, însă când l-am găsit avea ceva buguri. L-am reparat şi l-am modelat cum am crezut de cuviinţă că ar fi mai ok. Am repoziţionat acele căsuţe şi fundalul este schimbat.

4.Dragon-soul dezactivat
Nu ştiu ce credeţi voi, dar pe mine mă disperă sistemul ăsta aşa că l-am eliminat. Mi se pare oarecum o porcărie (200k+ damage pe oficial sau cât era). Plus că eliminându-l mi-a dat posibilitatea să fac inventarul de poţiuni şi cele 4 inventare disponibile fără complicaţii. Eu zic că se merită.

5. Elixire cu timp
Înainte de a trage concluzii citiţi tot despre ele.
În primul rând sunt elixire cu cantitate infinită, dar care au timp.
Acestea nu vor putea fii obţinute în joc. De ce? Ar putea fii considerate destul de "puternice" (după părerea mea), ca să zic aşa. De aceea vor fii acordate ca premii la evenimente.

Imagine

6.Inel Teleportare cu limită de utilizări
Nu, nu este ceva nou, dar veţi putea vedea câte utilizări rămase are din descriere aşa că poate fii negociat fără griji pentru că veţi şti câte utilizări mai are.

7. Elixire în locul poţiunilor
Nu veţi mai primi poţiuni atunci când creşteţi, dar veţi primi elixire la anumite nivele.

PS: Aţi observat că lipseşte punctul 5? Bad joke, I know.


Imagine
Dacă vă uitaţi (iar) la imaginea postată mai sus veţi observa că bara de ST (cea galbenă de sub MP) e goală (nudity) şi asta se datorează faptului că nu mai există. Nu veţi mai fii obligaţi să mergeţi atunci când se goleşte.
În locul acesteia am pus bara pentru Rage System a.k.a Sistemul de Furie :
Imagine

Care e treaba cu sistemul de furie? Furia creşte cu 1% la fiecare lovitură (hit, nu magie) în orice fel de mob (doar mobi! nu funcţionează în PvP). Deci dacă adunaţi o lură de 50 mobi şi daţi o lovitură în toţi odată furia va ajunge la 50% (kinda OP). Odată ajunsă la 100% veţi obţine un bonus de +10% Paguba Medie (not so OP, but worth). Dar dacă nu atacaţi nimic timp de 3 secunde aceasta va începe să scadă cu 5% pe secundă şi veţi pierde bonusul. Dacă incepeţi iar să atacaţi in timp ce furia scade va începe să crească de unde a rămas.


Imagine
1.Evenimentul OX
2.Eveniment HnS complet automat
HnS provine de la Hide'n'Seek (de la Counter-Strike) şi este acel eveniment când se ascundea GM-ul, însă pe -Interzis- este un pic diferit. În primul rând se va ascunde un NPC complet aleatoriu şi va da un indiciu. Este complet automat în sensul că el îşi alege coordonate, hartă şi când se organizează. Se organizează la intervale de timp neregulate, între 1 şi 48 de ore.

3.Event pescuit automat
În fiecare seară la o anumită oră se va organiza evenimentul de pescuit. Odată activa nu veţi mai putea pescui peşti, dar în locul peştilor veţi prinde Hărţi. Da, hărţi. Se presupun a fii hărţi ale unei comori. Sunt 9 tipuri de hărţi şi aveţi nevoie de câte una din fiecare pentru a primi recompensa de la pescar.

4.Event minerit
La aprecierea staffului, se vor organiza evenimente de minerit. În ce constă? Vor fii chemate minereuri (200, 300, etc.) in Deşert pentru jucători.


Imagine
 • Turnul Demonilor (clar)
 • Catacomba Diavolului (cu portale - să vă văd!)
 • Camera de cristal
 • Blazing Purgatory
 • Turnul lui Nemere


Imagine
1.Dropurile
La metine de până în lv. 45 pică diverse iteme (precum şi FMS, PFN, etc.) împreună cu cărţi de competenţă.
La metine de peste lv. 45 pică pietre spirit, cărţi de competenţă şi la cele mai mari pică şi iteme.
La toate metinele pică un singur tip de cufăr (nu, nu doar o bucată) din care vă poate pica schimbătoare, adaugătoare, ape, citite, exo, cristale de energie şi alte câteva chestii.

2. Despre abilităţi
Competenţele le faceţi aproape normal. De ce aproape? Pentru că timpul de aşteptare între cărţi este de doar 2 ore (în cazul în care nu deţineţi exorcisme). Deasemenea la şefi aveţi şansa de a dropa Pietre Spirit+ (da! "+") care au şansă de reuşită 100% şi nu au timp de aşteptare (indiferent că aţi folosit o Piatră Spirit normală sau nu).
Cartile pentru abilitatile secundare se gasesc la magazin, timpul de asteptare este 0.

3. Crafting system
Am introdus ca o altă metodă de "farmat" mineritul. Puteţi crea iteme folosindu-vă de minereuri. Mergeţi la fierarul de lângă clădirea negustoarei (nu cel normal! e unul special în partea opusă) şi verificaţi ce puteţi obţine (perle, pergamente şi alte chestii folositoare) şi ce aveţi nevoie pentru a le crea (minereuri în general, dar nu numai).

4. Evoluţii
Sunt (aproape) ca cele de pe oficiale, dar ultimele arme au aspect schimbat. Desigur, o să aveţi nevoie de alte materiale pentru a le crea.


Imagine
Avem doar prezentarea magazinelor momentan. De ce? Motivul e mai jos, dar mai întâi vizionaţi videoclipul.
PS: Armele de 30 sunt dropabile. Nu aveţi nevoie de Papuci de Vânt pentru că am setat ca viteza caracterului normal să fie viteza normală + viteza Papuci de vânt ca să aveţi un slot gol în plus. Cu plăcere.

Trebuie să fii logat sau înregistrat pentru a vedea acest link.

Mesaje offline:
Trebuie să fii logat sau înregistrat pentru a vedea acest link.
Potiuni cu timp:
Trebuie să fii logat sau înregistrat pentru a vedea acest link.
Rage system:
Trebuie să fii logat sau înregistrat pentru a vedea acest link.


Echipa -Interzis- vă... ce zic eu aici. Sunt singurul membru din echipă. Am muncit la toate (site, server, sursă, client, etc.) de unul singur ca un câine şi aştept să văd rezultatele muncii mele aşa că ce mai aştepţi?!
Glumeam... în legatură cu aşteptatul... nu e nimeni obligat să joace (obvious).
Ei bine, ce să mai zic. GG eu.
Vă aştept pe server împreună cu prietenii, rudele, breslele şi ce mai aveţi voi. Da, e strategie de a atrage jucători.
Vă mulţumesc pentru că aţi citit, iar dacă nu aţi citit măcar mi-aţi adăugat o vizionare xD.
Ultima oară modificat 26 Mar 2015, 23:29 de către Donici Cătălin, modificat de 3 ori în total.
Motiv: 12 Mar - 12 Apr

Deconectat
Avatar utilizator
P.Ionut
Nivel 2
Nivel 2
Mesaje: 267
Membru din: 04 Ian 2014
Localitate: România/Severin/Oceanul Atlantic/Marte/Japonia/Korea/Jamaica/Lyon/:x
Status: Metin2.ro
Server Metin2: Metin2.ro
Regat: Shinsoo
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0

Re: -Interzis- ~ Server PvM Hard ~ -Interzis- [rp!]

Mesajde P.Ionut » 13 Mar 2015, 15:03

Cartile se dropeaza sau sunt la magazin ?

Deconectat
Avatar utilizator
Vlăduţ.
Utilizator interzis !
Utilizator interzis !
Mesaje: 42
Membru din: 02 Iun 2014
Status: Sunt bine mersi ^.^
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0

Re: -Interzis- ~ Server PvM Hard ~ -Interzis- [rp!]

Mesajde Vlăduţ. » 13 Mar 2015, 15:09

Se dropeaza.
BIG UP!

Server deschis pe 02.28.2015 .
O avansata protectie client/server.
Garantam un server cu longevitate!

-Interzis-.ro

LINKURI:
Update 12.03.2015
Update 05.03.2015
Votează o dată la 12 ore şi ajută serverul!
Grup Facebook

Bafta la joc!
Ultima oară modificat 19 Mar 2015, 16:48 de către Răzvaan, modificat 1 dată în total.
Motiv: Mesaje unite, dublu post.

Deconectat
Avatar utilizator
Vlăduţ.
Utilizator interzis !
Utilizator interzis !
Mesaje: 42
Membru din: 02 Iun 2014
Status: Sunt bine mersi ^.^
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0

Re: -Interzis- ~ Server PvM Hard ~ -Interzis- [rp!]

Mesajde Vlăduţ. » 13 Mar 2015, 15:12


Deconectat
Avatar utilizator
B.Florin
Nou Venit
Nou Venit
Mesaje: 26
Membru din: 25 Apr 2014
Localitate: Bucuresti
Status: F*t virgine.
Server Metin2: Infinite
Regat: Chunjo
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0

Re: -Interzis- ~ Server PvM Hard ~ -Interzis- [rp!]

Mesajde B.Florin » 13 Mar 2015, 15:36

Sa intre mai multi playeri , ca asa e prea frumos serveru' .

Deconectat
Avatar utilizator
Tekh™
Nivel 2
Nivel 2
Mesaje: 252
Membru din: 26 Iun 2014
Status: (*_*).!.
Regat: Shinsoo
Mulțumiri acordate: 1
Mulțumiri primite: 0

Re: -Interzis- ~ Server PvM Hard ~ -Interzis- [rp!]

Mesajde Tekh™ » 13 Mar 2015, 15:50

Momentan nu cred ca o sa ma apuc dar ai un big Thanks si Recomand!

Deconectat
Avatar utilizator
Vlăduţ.
Utilizator interzis !
Utilizator interzis !
Mesaje: 42
Membru din: 02 Iun 2014
Status: Sunt bine mersi ^.^
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0

Re: -Interzis- ~ Server PvM Hard ~ -Interzis- [rp!]

Mesajde Vlăduţ. » 13 Mar 2015, 16:09

B.Florin scrie:Sa intre mai multi playeri , ca asa e prea frumos serveru' .


Daca toti spun asta pana la urma nu se apuca nimeni si tot gol ramane serverul din pacate.. :(

Deconectat
Avatar utilizator
sora100
Nivel 1
Nivel 1
Mesaje: 64
Membru din: 10 Mar 2015
Status: Sunt bine mersi ^.^
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0

Re: -Interzis- ~ Server PvM Hard ~ -Interzis- [rp!]

Mesajde sora100 » 13 Mar 2015, 18:06

Sal, imi place cum ai facut serveru, dar mai pune 10 euro peste ce dai la host si ia ceva bun, daca dai o mantie prin map2 sau unde sunt multi mobi te da afara.. Sa excludem partea cu ai pc de lemn :)) si net prin sarma... Am si net si pc foarte bun chiar!.. ramane sa schimbi hostul..si ma bag cu mare placere, chiar apreciez munca depusa, dar strica hostul. Bafta

Deconectat
Avatar utilizator
xIceBoy
Nou Venit
Nou Venit
Mesaje: 1
Membru din: 23 Feb 2015
Status: Sunt bine mersi ^.^
Server Metin2: Destiny
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0

Re: -Interzis- ~ Server PvM Hard ~ -Interzis- [rp!]

Mesajde xIceBoy » 13 Mar 2015, 18:59

Bineînţeles că rămâne gol serverul deoarece sunt foarte multe servere de acest gen ( pvm hard ) , numai în ultimele luni câte servere pvm sau făcut . Dacă era pvm-pvp m-aş fi apucat cu mare drag.

Deconectat
Avatar utilizator
Duff
Nou Venit
Nou Venit
Mesaje: 1
Membru din: 10 Mar 2015
Status: Sunt bine mersi ^.^
Regat: Chunjo
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0

Re: -Interzis- ~ Server PvM Hard ~ -Interzis- [rp!]

Mesajde Duff » 13 Mar 2015, 19:11

Recomand!


Înapoi la “Arhivă”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori