[S.C]World of Rheya - Luptă pentru cucererirea regatelor

Aici vei gasi arhiva Serverelor Certificate.
Deconectat
Avatar utilizator
TZeus
Nivel 1
Nivel 1
Mesaje: 135
Membru din: 30 Ian 2015
Localitate: Iași
Status: Back to origins !
Server Metin2: www.metin2-nr.com
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 2
Mulțumiri primite: 0
Contact:

[S.C]World of Rheya - Luptă pentru cucererirea regatelor

Mesajde TZeus » 11 Ian 2016, 23:07

Introducere
  World of Rheya II este un server cu un mod de joc PvM Mediu, atractiv și plin de oportunități.Echipa jocului dispune de o experiență de 3 ani în materie de Metin2 și totodată diferit față de primul server va fi siguranța și dreptatea ce o vom oferi jucătorilor.Serverul va fi unul de lungă durată și cu siguranță tot interesul va fi concentrat asupra acestui proiect. Scopul nostru este de a aduna câți mai mulți jucători și de a crea un server de top.
  World of Rheya a fost lansat pe data de 24.12.2015Storyline - Tainele Ținutului Magic - Sacrificul Zeiței Rheya
  În vremuri îndepărtate , un mare cataclism avea să pună în pericol măreţul Ţinut Magic. Haosul avea să cuprindă lumea şi să arunce totul în pierzanie. Nimeni la acea vreme nu a prezis ceea ce urma să vină, decât Rheya care printr-un vis mistic a văzut cum Haosul va pune capăt Ţinutului Magic. Rheya a încercat să alerteze lumea dar nimeni nu-i acorda importanţă.Aceasta a fost nevoită să caute singură o cale prin care să salveze mult îndrăgitul Ţinut Magic.După multe încercări ,în cele din urmă Rheya şi-a sacrificat propriul suflet pentru a crea un Elixir ce avea să-i ofere puteri nemărginite în lupta cu Haosul, acest elixir fiind esenţa magică a cunoaşterii.Nu a trecut mult timp şi Haosul s-a făcut simţit, lumea dăduşi seama că acesta este sfârşitul. Dar printr-un miracol, apare Rheya care pune capăt masacrului , încercând să-l înfrunte în persoană pe Zeul Haosului Amazor. Diferenţa de puteri este mare în această lupta.Toţi locuitorii îşi pun speranţa în Rheya care într-o ultima fărâmă de putere sigilează Haosul şi readuce Lumea Magică la normal. Din acea zi Rheya a fost denumită Zeița salvatoare , fiind denumită de către Zei, gardianul Ţinutului Magic. De atunci fiecare locuitor al Ţinutului Magic a jurat că sacrificiul prinţesei Rheya va rămâne pentru totdeauna în amintirile lor cât şi a urmaşilor ce urmau să fie.Haideţi să păstrăm în continuarea faptele eroice pe care le-a făcut Rheya şi să ducem mai departe tainele şi învăţăturile ei.

Ratele active în vestitul Ținut Magic:
  Şansa de a primi mai multă Experienţă: 100% În ciuda acestei rate de experienţă , noi am setat experienţa în aşa fel încât să nu faceţi nivel nici uşor nici greu.
  Şansa de a primi mai mult Yang: 100% - Yangul se face rapid datorită faptului că există 2 mape noi în care puteți farma.
  Şansa de a primi mai multe Obiecte: 100% - Obiectele variază în funcție de importanța lor, există șansa ca unele obiecte să cadă mai rapid , iar altele să cadă mai greu. Totodată obiectele inutile au fost eliminate.
  Şansa de îmbunătăţire iteme pentru Fierar: Fierarul şi şansele de îmbunătăţire variază de la 100% la 40% depinde de + acelui item.Șansa este afișată atunci când dorești să dai un obiect la upgrade.
  Bonus: În fiecare week-end ratele vor mărite cu +25%. De asemenea acestea pot fi mărite și la anumite evenimente organizate de către echipa noastră.

Clasele eroilor:
  Războinic - Datorită abilităţilor armurilor lor puternice, cu un rol foarte important în lupta corp la corp. Aspiraţiile lor vin mai ales din puterea fizică şi din spiritul lor calm şi echilibrat. Depinde de abilităţile alese, răzbunarea lor poate fi distrugătoare, folosindu-se de armele manevrate cu două maini sau prin îndemanarea utilizarii unei săbii şi a scutului, ce pot pune piedici oricărui adversar.
  Ninja - Sunt asasini profesionişti, ei pot ataca prin ambuscadă. Poartă numai armuri uşoare pentru a menţine viteza şi mobilitatea. Dedicaţi abilităţilor lor. Ninja sunt maeştrii în luptele cu pumnalul cât şi arcul.
  Sura - Ei sunt luptătorii care au obţinut puteri magice când au decis să crească în bratele lor sâmburii malefici ai răului. Din aceasta cauză sunt maeştrii în lupta prin mânuirea sabiei, cauzând de asemenea chiar şi damage de la distanţa folosindu-se de magie. Sura îşi poate dezvolta farmecele folosite în atac şi pot spori puterea magică.
  Şaman - Sunt întelepţi şi folosesc farmecele şi magia. Într-o luptă sau în apărarea unui camarad. Puterile lor mistice sunt foarte eficace. Dedicat abilităţilor lor. Şamanii sunt maeştrii în intensificarea damage-ului din timpul atacului şi în tămăduirea rapidă sau susţinerea vrăjilor.

Misiuni
  Puteți găsi misiuni de mai multe tipuri,daily quest-uri, misiunile biologului și ale lui Seon-Pyeong, iar în viitor vom crea un set de misiuni de tip vânătoare. Veți fi puși să completați o serie de misiuni la diverse NPC-uri, unde va trebui să înfrângeți diferiți șefi.

  Misiunile Biologului Chaegirab
  Biologul Chaegirab are 8 misiuni în care îți va cere ajutorul pentru cercetările sale. Prima misiune începe cu nivelul 30, iar ultima se termină la nivelul 90.

  - Cercetările Biologului - Misiunea 1
  De la nivelul: 30
  Informații: Trebuie să îi duci Biologului Imagine10 Dinți de orc. Dinții pot fi cumpărați de la magazinul general , secțiunea obiecte de îmbunătățire sau pot fi dropabili în Valea Seungryong la orci. Îi poți duce un dinte odată la 2 ore. Poți folosi Imagine4 Monoacle Roșii pe zi pentru a duce dinții unul după altul și ImagineElixirul Explorării pentru ca șansa să fie de 100%. După ce îi vei duce cei 10 Dinți de Orc, Biologul te va ruga să îi aduci ImaginePiatra Sufletului Jinunggyi pe care o obții la de la Orci. Du-i piatra biologului apoi mergi la Baek-Go pentru a primi recompensa.
  Recompensă: + 10% viteză de mișcare permanentă, Imagine1x Cutie roșie de ebonită.

  - Cercetările Biologului - Misiunea 2
  De la nivelul: 40
  Informații: Trebuie să îi duci Biologului Imagine15 Cărți ale Blestemelor. Cărțile pot fi cumpărate de la magazinul general , secțiunea obiecte de îmbunătățire. Îi poți duce o carte odată la 2 ore. Poți folosi Imagine4 Monoacle Roșii pe zi pentru a duce cărțile unul după altul și Imagine pentru ca șansa să fie de 100%. După ce îi vei duce cele 15 Cărți ale Blestemelor, Biologul te va ruga să îi aduci ImaginePiatra Sufletului din Templu pe care o obții de la Fanatic Mândru Întunecat, Luptător întunecat mândru și Colonel ântunecat mândru din Templul întunecat. Du-i piatra biologului apoi mergi la Baek-Go pentru a primi recompensa.
  Recompensă: + 5% viteză de atac, Imagine1x Cutie Festivă de Ebonită.

  - Cercetările Biologului - Misiunea 3
  De la nivelul: 50
  Informații: Trebuie să îi duci Biologului Imagine15 Suvenire ale Demonului. Suvenirele pot fi cumpărate de la magazinul general , secțiunea obiecte de îmbunătățire sau pot fi dropabile în Turnul Demonilor. Îi poți duce un suvenir odată la 2 ore. Poți folosi Imagine4 Monoacle Roșii pe zi pentru a duce suvenirele unul după altul și Imagine pentru ca șansa să fie de 100%. După ce îi vei duce cele 15 Suvenire ale Demonului, Biologul te va ruga să îi aduci ImaginePiatra Sufletului Sagyis pe care o obții din Turnul Demonilor. Du-i piatra biologului apoi mergi la Baek-Go pentru a primi recompensa.
  Recompensă: + 60 Apărare, Imagine1x Cutie Galbenă de Ebonită.

  - Cercetările Biologului - Misiunea 4
  De la nivelul: 60
  Informații: Trebuie să îi duci Biologului Imagine20 de Globuri de Gheață. Globurile pot fi cumpărate de la magazinul general , secțiunea obiecte de îmbunătățire sau pot fi dropabile pe Muntele Sohan la monștrii de gheață. Îi poți duce un glob odată la 2 ore. Poți folosi Imagine4 Monoacle Roșii pe zi pentru a duce globurile unul după altul și Imagine pentru ca șansa să fie de 100%. După ce îi vei duce cele 20 de Globuri de Gheață, Biologul te va ruga să îi aduci ImaginePiatra Sufletului Aurtumuryu pe care o obții la de la Orci. Du-i piatra biologului apoi mergi la Baek-Go pentru a primi recompensa.
  Recompensă: + 50 Atac, Imagine1x Cutie Verde de Ebonită.

  - Cercetările Biologului - Misiunea 5
  De la nivelul: 70
  Informații: Trebuie să îi duci Biologului Imagine25 de Crengi Zelkova. Crengile pot fi dropabile în Pădurea Lungsam și în Pădurea Roșie. Îi poți duce o creangă odată la 3 ore. Poți folosi Imagine4 Monoacle Roșii pe zi pentru a duce crengile una după alta și Imagine pentru ca șansa să fie de 100%. După ce îi vei duce cele 25 de Crengi Zelkova, Biologul te va ruga să îi aduci ImaginePiatra Sufletului Gyimok pe care o obții în Pădurea Lungsam sau în Păduera Roșie. Du-i piatra biologului apoi mergi la Baek-Go pentru a primi recompensa.
  Recompensă: + 11% viteză de mișcare permanentă, +10% Apărare, Imagine1x Cutie Verde de Ebonită(diferită de cea de la misiunea de 60).

  - Cercetările Biologului - Misiunea 6
  De la nivelul: 80
  Informații: Trebuie să îi duci ImagineBiologului 30 de Tăblițe Tugyis. Tăblițele pot fi dropabile la giganții din Câmpul cu Șerpi sau Țara Giganților. Îi poți duce o tăbliță odată la 4 ore. Poți folosi Imagine4 Monoacle Roșii pe zi pentru a duce tăblițele una după alta și Imagine pentru ca șansa să fie de 100%. După ce îi vei duce cele 30 de Tăblițe Tugyis, Biologul te va ruga să îi aduci ImaginePiatra Sufletului Tugyi pe care o obții de la giganții din Pădurea cu Șerpi sau Țara Giganților. Du-i piatra biologului apoi mergi la Baek-Go pentru a primi recompensa.
  Recompensă: + 10% atac împotriva tuturor claselor,+6% Viteza atacului, Imagine1x Cutie Albastră Ebonită.

  - Cercetările Biologului - Misiunea 7
  De la nivelul: 85
  Informații: Trebuie să îi duci Biologului Imagine30 Ramuri roșii. Ramurile pot fi dropabile în la monștrii din Pădurea Roșie. Îi poți duce o creangă odată la 5 ore. Poți folosi Imagine4 Monoacle Roșii pe zi pentru a duce ramurile una după alta și Imagine pentru ca șansa să fie de 100%. După ce îi vei duce cele 30 de Ramuri Roșii, Biologul te va ruga să îi aduci ImaginePiatra Sufletului Pădurea Spirit pe care o obții de la monștrii din Pădurea Roșie. Du-i piatra biologului apoi mergi la Baek-Go pentru a primi recompensa.
  Recompensă: + 10% rezistență împotriva tuturor claselor, Imagine1x Cutie vișinie de ebonită.

  - Cercetările Biologului - Misiunea 8
  De la nivelul: 90
  Informații: Trebuie să îi duci Biologului Imagine35 Însemne ale liderilor. Însemnele pot fi dropabile la următorii Șefi: Orcul Șef, Îngerul cu Coasă, Demonul Rege Întunecat, Fantoma Tigrului Galben, Regina Păianjenilor, Regele Păianjenilor, Ţestoasă Gigant, Regele Focului și Nouă Cozi. Îi poți duce un însemn odată la 6 ore. Poți folosi Imagine4 Monoacle Roșii pe zi pentru a duce însemnele unul după altul și Imagine pentru ca șansa să fie de 100%. După ce îi vei duce cele 35 de Însemne, Biologul te va ruga să îi aduci ImaginePiatra Sufletului Liderului pe care o obții de la următorii Șefi: Orcul Șef, Îngerul cu Coasă, Demonul Rege Întunecat, Fantoma Tigrului Galben, Regina Păianjenilor, Regele Păianjenilor, Ţestoasă Gigant, Regele Focului și Nouă Cozi. Du-i piatra biologului apoi mergi la Baek-Go pentru a primi recompensa.
  Recompensă: + 8% atac împotriva tuturor claselor, Imagine1x Cutie albastră de ebonită.

  Cercetarea continuă la Seon-Pyeong cu încă 3 misiuni de nivelul 95,100 și 105.

  Misiunile lui Seon-Pyeong
  Seon-Pyeong are 3 misiuni în care îți va cere ajutorul pentru cercetările sale. Prima misiune începe cu nivelul 95, iar ultima se termină la nivelul 105.

  - Cercetările lui Seon-Pyeong - Misiunea 1
  De la nivelul: 95
  Informații: Trebuie să îi duci lui Seon Pyeong Imagine10 Bijuterie rea voință. Bijuteriile pot fi dropabile în Grota Exilului la Vrăjitoarea de Gheață. Îi poți duce o bijuterie odată la 6 ore. Poți folosi Imagine4 Monoacle Roșii pe zi pentru a duce bijuteriile una după alta și ImagineElixirul Explorării pentru ca șansa să fie de 100%. După ce îi vei duce cele 10 bijuterii misiunea se termină.
  Recompensă: Puteți alege între +1000 PV, +100 Apărare sau +50 Atac permanent.

  - Cercetările lui Seon-Pyeong - Misiunea 2
  De la nivelul: 100
  Informații: Trebuie să îi duci lui Seon Pyeong Imagine20 Bijuterie înțelepciune. Bijuteriile pot fi dropabile în Grota Exilului la Generalul Yonghan. Îi poți duce o bijuterie odată la 6 ore. Poți folosi Imagine4 Monoacle Roșii pe zi pentru a duce bijuteriile una după alta și ImagineElixirul Explorării pentru ca șansa să fie de 100%. După ce îi vei duce cele 20 bijuterii misiunea se termină.
  Recompensă: Puteți alege între +1500 PV, +150 Apărare sau +100 Atac permanent.

  - Cercetările lui Seon-Pyeong - Misiunea 3
  De la nivelul: 105
  Informații: Trebuie să îi duci lui Seon Pyeong Imagine30 Bijuterie loialitate. Bijuteriile pot fi dropabile în Țara de foc la Dragonul Roșu. Îi poți duce o bijuterie odată la 6 ore. Poți folosi Imagine4 Monoacle Roșii pe zi pentru a duce bijuteriile una după alta și ImagineElixirul Explorării pentru ca șansa să fie de 100%. După ce îi vei duce cele 30 bijuterii misiunea se termină.
  Recompensă: Puteți alege între +2000 PV, +200 Apărare sau +200 Atac permanent.

  * Atenție: Dacă ați ales de exemplu PV la prima misiune, nu veți putea alege din nou la următoarele misiuni PV, la fel și pentru atac și apărare.

  - Misiune pentru schimbarea recompensei
  De la nivelul: 95
  Informații: Trebuie să îi duci lui Seon Pyeong Imagine5 Bucată de Smarald. Bucățile de smarald pot fi dropabile în Grota Exilului la Armata Setou. Îi poți duce o bucată de smarald fără timp de așteptare, dar acestea pot fi eșua. După ce îi vei duce cele 5 bucăți de smarald misiunea se termină. Această misiune se poate repeta.
  Recompensă: Seon-Pyeong vă va lăsa să vă schimbați recompensele pentru misiunile de 95, 100 și 105, pentru a alege bonusurile în altă ordine. Dacă nu ai terminat încă misiunea de 105, te va lăsa să schimbi doar pentru cele de 95 și 100, iar dacă nu ai terminat nici misiunea de 100 te va lăsa să o schimbi doar pe cea de 95.

  Misiunile zilnice(Daily-quests)
  - (Daily) Legiunea
  De la nivelul: 75
  Informații: Du-te la Căpitan și acceptă misiunea de a obține 10x Pietre Acvatice din Turnul Deminlor. După ce le-ai obținut du-te la Uriel pentru a le transforma în cristalul de care are nevoie Căpitanul. Apoi mergi la Căpitan iar misiunea a luat sfârșit, o poți reface după 12 ore.
  Recompensă: 2x Permis Tărâmul Mistic I

  - (Daily) Rețeta lui Baek-Go
  De la nivelul: 75
  Informații: Du-te la Baek-Go și acceptă sarcina de a înfrânge 30 de Golemi de Gheață de pe Muntele Sohan. După ce ai înfrânt toți golemii întoarce-te la Baek-Go pentru recompensă. Poți reface misiunea după 12 ore.
  Recompensă: 5x Piatră Însângerată

  - (Daily) Provocarea Căpitanului
  De la nivelul: 100
  Informații: Du-te la Căpitan și acceptă sarcina de a distruge 10 Pietre Metin Jeon-Un. După ce le-ai distrus întoarce-te la Căpitan pentru recompensă. Poți reface misiunea după 12 ore.
  Recompensă: 2x Permis Tărâmul Mistic II

Evenimente
  Echipa noastră va fi online mereu pe joc pentru a organiza evenimente și a răspunde la problemele voastre. La evenimente puteți câștiga obiecte foarte valoroase.Broasca de Aur
   Legenda Piratului Tanaka și a Broaștei de Aur
   Evenimente cu Șefi
   Ploaie de Metine
   Minerește și Câștigă
   Competiția OX
   Caută-l pe GM
   Cufărul Magic
   DT Run
   Cufărul Misterios
   Războiul Național
   Războiul Castelelor
   Turneul Breslelor
   Pescuiește și Câștigă
   Vânătoarea de Vulpi
   Regele Ținului(Monarh)
   Festivalul Regelui Dragon - Bătălia pentru supremație

Început joc
  Așadar pentru început zeița Rheya oferă bravilor aventurieri un set de obiecte speciale.
  Imagine
  Imagine
  ImagineDe asemenea aveți cufărul ucenic cu recompense din 10 în 10 nivele până la nivelul 100.

Evoluții și Sistem de upgrade
  Pentru itemele normale, aveți nevoie la +7,+8,+9 de perle, iar pentru cele care evoluează alte obiecte de îmbunătățire ce le obțineți de la Șefi.
  Evoluții Armuri:
   Imagine + 3xImagine +4xImagine>> Imagine + 3xImagine>> Imagine + 3xImagine>> Imagine
   Imagine + 3xImagine +4xImagine >> Imagine + 3xImagine>> Imagine + 3xImagine>> Imagine
   Imagine + 3xImagine +4xImagine >> Imagine + 3xImagine>> Imagine + 3xImagine>> Imagine
   Imagine + 3xImagine +4xImagine >> Imagine + 3xImagine>> Imagine + 3xImagine>> Imagine

   De asemenea vă puteți modifica efectul și aspectul ultimei armuri:
   Imagine +3xImagine>> Imagine
   Imagine +3xImagine>> Imagine
   Imagine +3xImagine>> Imagine
   Imagine +3xImagine>> Imagine

  Evoluții Arme:
   Imagine +1xImagine>> Imagine +3xImagine>> Imagine
   Imagine +1xImagine>> Imagine
   Imagine +1xImagine>> Imagine +3xImagine>> Imagine
   Imagine +1xImagine>> Imagine +3xImagine>> Imagine
   Imagine +1xImagine>> Imagine +3xImagine>> Imagine
   Imagine +1xImagine>> Imagine +3xImagine>> Imagine
   Imagine +1xImagine>> Imagine +3xImagine>> Imagine

   De asemenea vă puteți modifica efectul și aspectul ultimei arme:
   Imagine +3xImagine>> Imagine
   Imagine +3xImagine>> Imagine
   Imagine +3xImagine>> Imagine
   Imagine +3xImagine>> Imagine
   Imagine +3xImagine>> Imagine
   Imagine +3xImagine>> Imagine
   Imagine +3xImagine>> Imagine
  Evoluții Accesorii:
   Imagine +3xImagine +3xImagine +3xImagine>> Imagine
   Imagine +3xImagine +3xImagine +3xImagine>> Imagine
   Imagine +3xImagine +3xImagine +3xImagine>> Imagine
   Imagine +3xImagine +3xImagine +3xImagine>> Imagine

Maximul bonusurilor
  Max. PV + 3000
  VIT +12
  STR +12
  DEX +12
  INT +12
  Șansa la lovitură critică +10%
  Șansa la lovitură critică +20%
  Tare împotriva semi-oamenilor +10%
  Apărare Sabie, Pumnal, Două Mâini, Săgeți, Clopot, Evantai +15%
  Regenerare PV și PM +30%
  Tare împotriva animale, diavol, esoterici, vampiri, orci +20%
  Viteză de atac +12%
  Viteză de mișcare +20%
  Șansa la dublu Yang și dublu Exp. +20%

Magazine
  Magazinul general
   ImagineImagine[Imagine[Imagine[Imagine[Imagine

  Negustor arme
   ImagineImagineImagine

  Negustor armuri
   ImagineImagineImagineImagineImagine

  Uriel
   Imagine

  Pescar
   Imagine

  Grăjdar
   Imagine

  Administrator depozit
   Imagine

  Învățători
   Imagine

Drop Șefi și Pietre Metin
  Pietre Metin
   Pietrele metin dropează în general cu șansa de 100% Imagine Pietre Spirit și Imagine Boabe Zen.
   Pietrele metin de nivel mare, cum ar fi 90 și 100, dropează arme de 65, respectiv 70,75 și oțele.

   Nivel 5 - 50
    Piatra Spiritului Imagine
    Boabă Zen Imagine
    Elixir S Imagine Imagine

   Nivel 50 - 75
    Piatra Spiritului Imagine
    Boabă Zen Imagine
    Scoici Imagine
    Elixir S Imagine Imagine

   Nivel 75 - 85
    Arme de nivel 60+4 Imagine
    Scoică Imagine
    Piatra Spiritului Imagine
    Boabă Zen Imagine
    Armuri de nivel 60+4 Imagine
    Cufar cu costume Imagine

   Nivel 90
    Arme de 65+4 Imagine
    Armuri Otel +4 Imagine
    Piatra Spiritului Imagine
    Boaba Zen Imagine
    Scoica Imagine
    Cufar cu costume Imagine
    Inelul Experientei Imagine

   Nivel 100
    Scoică Imagine
    Piatra Spirit Imagine
    Boabă Zen Imagine
    10xVin flori de Piersic Imagine
    Armuri Otel +4 Imagine
    Arme de 70+4
    Arme de 75+4 Imagine
    Cufăr cu costume Imagine
    Cufăr cu Frizuri Imagine

  Șefi
   Fiecare Șef dropează Imagine Piatra Spiritului și Imagine Boabe Zen, iar pe lângă asta vă oferă între 250 - 500 puncte de grad
   Imagine
   1. Dragonul Albastru
    Acesta este Şeful "Camerei de Cristal" şi puteţi obţine ucigândul:

    Cizmele Gloriei+4 Imagine
    Pantofi Qilin +4 Imagine
    Pantofi Euforici+4 Imagine
    Pantofi Regele Pescar+4 Imagine
    Cascã Maestrul Rãzboi +4 Imagine
    Gluga de Pãianjen +4 Imagine
    Cascã Magicã +4 Imagine
    Pãlãrie Suflet Ciobit +4 Imagine
    Gluga de Orc +4 Imagine
    Mascã de Fricã +4 Imagine
    Pãlãria Cardinalului +4 Imagine
    Cascã cu Coarne +4 Imagine
    2x Balanta Dragonului Imagine
    2x Ghearele Dragonului Imagine
    Însemn Beran Setou Imagine
    Piatra Spiritului Imagine
    Boabă Zen Imagine
    Metal magic Imagine
    Cufăr cu costume Imagine
    Cufăr cu frizuri Imagine
    Elixir Soarelui(E) Imagine
    Elixir Lunii(E) Imagine
    Sigiliu Leonidas Imagine
    Inelul Bucuriei Imagine

   2. Prinţul Iadului, Azrael.
    Acesta este Şeful "Catacomei Diavolului" şi puteţi obţine ucigândul:

    Cufărul lui Azrael Imagine
    Elixir Soarelui(E) Imagine
    Elixir Lunii(E) Imagine
    Blazonul lui Azrael Imagine
    Însemnul lui Azrael, un rubin făcut din inima demonilor cu care îţi poţi evolua ultima armă şi ultima armură. Imagine
    Metal magic Imagine
    Costumul lui Azrael M sau F Imagine
    Frizura Azrael M sau F ( aleatoriu ) Imagine
    Sigiliu Pet Azrael Silver Imagine
    Piatra Spiritului Imagine
    Boabe Zen Imagine

   3. Generalul Yonghan.
    Acesta este Şeful "Grotei Exilului 2" şi puteţi obţine ucigândul:

    Scutul tigrului+3 Imagine
    Scutul vulturului+3 Imagine
    Scutul leului+3 Imagine
    Scut solzii Dragonului+3 Imagine
    Brãtarã de ametist+6 Imagine
    Brãtarã lacrima cer+6 Imagine
    Brãtarã de cristal+6 Imagine
    Colier de cristal+6 Imagine
    Colier de ametist+6 Imagine
    Colier lacrima cerului+6 Imagine
    Cercei de cristal+6 Imagine
    Cercei de ametist+6 Imagine
    Cercei lacrima cerului+6 Imagine
    Pantofi Extaz+4 Imagine
    Pantofi Phoenix+4 Imagine
    Însemn Verde Imagine
    3 Chei Răsucite câte una pe jos Imagine
    Piatră Însângerată Imagine
    Elixir Soarelui(E) Imagine
    Elixir Lunii(E) Imagine
    Metal magic Imagine
    Cufarul cu Costume Imagine
    Cufarul cu Frizuri Imagine
    Sigiliu Tigru Imagine
    Certificatul Puterii II Imagine
    Acadea Imagine
    Cristal Mount Regal Imagine
    Diamant Întunecat Imagine
    Piatra Spiritului Imagine
    Boabe Zen Imagine

   4. Vrăjitoarea de gheaţă.
    Acesta este Şeful "Grotei Exilului" şi puteţi obţine ucigândo:

    Scutul vulturului+6 Imagine
    Scutul tigrului+6 Imagine
    Scutul leului+6 Imagine
    Scut solzii Dragonului+6 Imagine
    Pantofi Phoenix+7 Imagine
    Pantofi Euforici +7 Imagine
    Colier lacrima cerului+7Imagine
    Cercei lacrima cerului+7Imagine
    Colier de ametist+7 Imagine
    Cercei de ametist+7 Imagine
    Cercei de cristal+7 Imagine
    Cercei de aur alb+7 Imagine
    Cizmele Gloriei +7 Imagine
    Pantofi Regele pescar +7 Imagine
    Cristal Albastru Imagine
    Cristal de Apã Imagine
    Pamflet Scrimă Imagine
    Însemn roşu Imagine
    Nisip însângerat Imagine
    Cufarul cu Costume Imagine
    Cufarul cu Frizuri Imagine
    Piatră Însângerată Imagine
    Metal magic Imagine
    Elixir Soarelui(E) Imagine
    Elixir Lunii(E) Imagine
    Certificatul puterii I Imagine
    Cristal Mount Regal Imagine

   5. Văduva Neagră.
    Acesta este Şeful "Tărâmului Reginei" şi puteţi obţine ucigândo:

    Însemn al Păcii Imagine
    Cufarul cu Costume Imagine
    Cufarul cu Frizuri Imagine
    Metal magic Imagine
    Elixir Soarelui(E) Imagine
    Elixir Lunii(E) Imagine
    Inel Semilună Imagine
    Piatra Spiritului Imagine
    Boabe Zen Imagine

   6. Zeul Polyphemos.
    Acesta este Şeful din "Ishgar" şi puteţi obţine ucigândul:

    Piatra Spiritului Imagine
    Boabe Zen Imagine
    Cufarul cu Costume Imagine
    Cufarul cu Frizuri Imagine
    Metal magic Imagine
    Elixir Soarelui(E) Imagine
    Elixir Lunii(E) Imagine
    Cristal Mount Regal Imagine
    Piatră Flacără Roşie Imagine
    Nisip Însângerat Imagine
    Gheara Zeului Imagine
    Inelul Zeului Imagine
    Colierul Zeului Imagine
    Arme de nivel 75+4 Imagine
    Arme de 70+4 Imagine
    Armuri de 66+4 Imagine
    Piatră Filosofală Imagine

   7. Dragon Roșu.
    Acesta este un Şef din "Țara de Foc" şi puteţi obţine ucigândul:

    Metal magic Imagine
    Elixir Soarelui(E) Imagine
    Elixir Lunii(E) Imagine
    Lada Dragonului Roşu Imagine care oferă: Arme de nivel 70 Oțele +7 Perle roșii, albastre și albe 60%
    Cufarul cu Costume Imagine
    Cufarul cu Frizuri Imagine
    Cristal Mount Regal Imagine

   8. Moartea Albastră
    Acesta este Şeful "Turnului Demonilor" şi puteţi obţine ucigândul:

    Piatra Spiritului Imagine
    Boabe Zen Imagine
    Cufărul "Moarte Albastra" Imagine din care veţi putea obţine: Elixire E, Perlă Albă, Perla Albastra, Perlă Roşie Metal Magic Inelul Experienţei.
    Rubinul îngheţat
    3x Cap Mumificat Imagine

   9. Îngerul cu Coasă.
    Acesta este un MiniŞef din "Turnul Demonilor" şi puteţi obţine ucigândul:

    Piatra Spiritului Imagine
    Boabe Zen Imagine
    Lada Îngerului cu Coasă Imagine
    Cufarul cu Costume Imagine
    Cufarul cu Frizuri Imagine

   10. Regele Demon:
    Perlă Albă Imagine
    Perlă Albastră Imagine
    Perlă Roşie Imagine
    Piatra Spiritului Imagine
    Boabe Zen Imagine

   11. Yggdrasil
    Piatra Spiritului Imagine
    Boabe Zen Imagine
    Cufarul cu Costume Imagine
    Cufarul cu Frizuri Imagine
    Metal magic Imagine
    Elixir Soarelui(E) Imagine
    Elixir Lunii(E) Imagine
    Cristal Mount Regal Imagine
    Piatră Flacără Roşie Imagine
    Nisip Însângerat Imagine
    Gheara Zeului Imagine
    Inelul Zeului Imagine
    Colierul Zeului Imagine
    Arme de nivel 75+4 Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
    Arme de 70+4 Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
    Armuri de 66+4 Imagine Imagine Imagine Imagine
    Piatră Filosofală

   12. Șefi cu lăzi proprii:
    Vulpe 9 cozi Imagine
    Ţestoasă Imagine
    Regina Păianjen Imagine
    Conducator întunecat Imagine
    Oberork Imagine
    Regele foc Imagine
    Dragonul Roșu Imagine
    Îngerul cu Coasă Imagine
    Fantoma tigrului galben Imagine
    Copac fantoma imens Imagine

Animale de călărie și de companie
  Pe joc puteți procura animale de călărit puternice sau "Cristalul Mount Regal".
   Animalele de călărit puternice
   * Ce este puternicul sistem de calarie?

   Este un sistem care crește. Asta înseamnă că poți crește animalul de călărie, puteți folosi în prealabil bonusurile acestuia și deasemenea să folosiți abilitățile de luptă de pe cal. Sunt trei nivele diferite:
   - Imagine Animal tânăr(Animal de călărie tânăr),
   - Imagine Animal adolescent (Animal de călarie sălbatic),
   - Imagine Animal dezvoltat în totalitate (Animal de călărie curajos).

   * Unde pot obţine puternicul animal de călărie?
   Poți obţine "Autorizaţie Leu, Tigru, Lup sau Mistreț" care se pot obţinute de la Metinele Jeon-Un de nivelul 90 din Elyssium sau Pădurea Roșie.
   Du autorizaţia la Grăjdar. Acesta îți va oferi în schimbul ei un Animal Tânăr.
   Atenţie, ai nevoie de nivelul 50. Puteţi avea următoarele animale:
   - Sigiliu Leu Tânăr se obţine cu ajutorul Imagine "Autorizaţiei Leu".
   - Pasăre Mistreț Tânăr se obţine cu ajutorul Imagine "Autorizaţiei Mistreț".
   - Sigiliu Lup Tânăr se obţine cu ajutorul Imagine "Autorizaţiei Lup".
   - Sigiliu Tigru Tânăr se obţine cu ajutorul Imagine "Autorizaţiei Tigru".

   * Ce oferă un Animal Tânăr?
   Cu animalul tânăr poți să călărești și să călătorești cu +30% mai multă viteză decât mersul pe jos, cu animalul de luptă sălbatic viteza crește la +40%, iar cel curajos va crește viteza de mișcare cu +50%.
   De asemenea vei putea lupta călărind și folosi competențele calului, iar animalul tău va avea ca şi bonus predefinit:
   - Max. PV +500(pentru Animal Tânăr) - Max. PV +1000(pentru Animal Sălbatic) - Max. PV +1500(pentru Animal Curajos);
   - Valoarea atacului +50(pentru Animal Tânăr) - Valoarea atacului +100(pentru Animal Sălbatic) - Valoarea atacului +150(pentru Animal Curajos).

   Plus unul din cele 3 dintre bonusurile de mai jos la alegere:
   - Șansa de a primi mai multă experiență +10%(pentru Animal Tânăr), Șansa de a primi mai multă experiență +15%(pentru Animal Sălbatic), Șansa de a primi mai multă experiență +20%(pentru Animal Curajos),;
   - Apărare +50(pentru Animal Tânăr) - Apărare +100(pentru Animal Sălbatic) - Apărare +150(pentru Animal Curajos);
   - Tare împotriva monştrilor +10%(pentru Animal Tânăr) - Tare împotriva monştrilor +15%(pentru Animal Sălbatic) - Tare împotriva monştrilor 20%(pentru Animal Curajos).

   * Cum pot crește animalul meu?
   Atunci când vei avea nivelul necesar pentru a crește animalul tău vei avea nevoie de:
   1. Imagine "Certificatul Puterii I"(schimbă animalul tânăr în animal sălbatic) - după ce ați achiziționat 1x "Certificatul Puterii I" sau îl obţineţi în joc de la "Vrăjitoarea de Gheață din Grota Exilului", după mergeți la Grăjdar și evoluați animalul tânăr într-unul sălbatic.
   2. Imagine "Certificatul Puterii II"(schimbă animalul sălbatic în animal curajos)- după ce ați achiziționat 1x "Certificatul Puterii II" sau îl obţineţi în joc de la "Generalul Huashin, după mergeți la Grăjdar și evoluați animalul sălbatic într-unul curajos .

   * Pot să cresc animalul direct în animal curajos?
   Nu, trebuie să respecți ordinea. Nu poți sări un nivel.

   * Cât timp este valabil animalul de luptă?
   Animalul de luptă are o durată de 7 zile. Puteţi extinde valabilitatea prin trecerea la alt nivel al animalului.
   Când animalul va fi atins nivelul 3 acesta va putea fi prelungit la 7 de zile cu ajutorul Imagine "Picăturii Puterii" care se va găsi în Item Shop.
   Caută-l pe "Grăjdar", el v-a administra doza corectă din "Picătura Puterii" animalului dvs.
   Imagine Imagine Imagine
   Imagine Imagine Imagine
   Imagine Imagine Imagine
   Imagine Imagine Imagine

   Cristal Mount Regal
   ImagineEste un obiect ce se deschide apăzând click dreapta.
   Oferă: - ImagineSigiliu Leu Regal, ImagineSigiliu Lup Regal, ImagineSigiliu Mistreț Regal sau ImagineSigiliu Tigru Regal care au un timp de 7 zile.
   Se obține de la: Dragonul Roșu, Vrăjitoarea de Gheață, Generalul Huashin, Zeul Polyphemos, Yggdrasil

   Maiestuosul Cal Imperial
   Imagine

   Magnifica bestie imperială a sosit şi în Ţinutul Magic. Imagine
   Ce este acest "Cal Imperial" şi cum pot să îl obţii?
    Imagine
    Va trebui să mergeţi la "Grăjdar" pentru a vă oferi informaţiile necesare.
    Poți fabrica sigiliul când ai atins nivelul 80.
    Calul oferă:
    Imagine
    Imagine Pergament Transformare, având drop la Imagine "Cufar Com. Clar de Lună" .
    Imagine Pergament Evoluţie, având drop la "Păianjenii din Tartaros, Temnița Văduvei Negre" .
    După ce ai strâns toate cele 5x "Pergamente Transformare" şi 2x "Pergamente Evoluţie", trebuie să mergi din nou la "Grăjdar" şi să îi oferi în schimbul unui sigiliu pentru "Calul Imperial",pergamentele.

  Animale de companie
  Animalele de companie se pot obține prin crafting sau la drop la diferiți șefi.
  ImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagine

Costume și Frizuri
  Imagine
  Puteți obține costume și frizuri de la crafting sau de la Cufărul Costumelor și Cufărul Frizurilor.
  Aceste cufere sunt dropabile la Pietre Metin și Șefi.
  Imagine Cufăr cu Costume
   ImagineCostum Vrăjitor M și F : 1000 PV și 5% șansa unei lovituri critice
   Imagine Costum Salsa M și F: 1000 PV și 5% șansa unei lovituri patrunzatoare
   Imagine Costum Olimpic Box M și F: 1000 PV și 5% șansa impotriva semi-oamenilor
   Imagine Costum Olimpic Fotbal M și F: 1000 PV și 10% șansa de experienta
   Imagine Costum Olimpic Scrima M și F: 1000 PV și 5% împotriva monstrilor

  Imagine Cufăr cu Frizuri
   Imagine Imagine
   Frizura Afro 5% șansa de experiență
   Frizura Pălărie 5% șansa de a primi mai mult Yang
   Frizura Veșmânt 5% împotriva Monștrilor

Sistemul de energie
  * Ce este sistemul de energie?
  Un cristal de energie mărește bonusul echipamentului dumneavoastră întreg de până la 10% pe durata de 2 ore în timp real de joc .Timpul expiră doar când sunteți conectat. Bara de energie de deasupra monedei care se învarte indică cât timp din bonus a mai rămas.

  * De unde iau un cristal de energie?
  Alchimistul distruge elemente de echipament cum ar fi arme, îmbrăcăminte sau accesorii și în felul acesta dobândești până la 10 "Fragmente de Cristal". Dacă aveți cel puțin 30 de fragmente, alchimistul le poate contopii pentru a forma un "Cristal de energie". Apăsând click dreapta pe el puteți activa cristalul: bara dumneavoastră de energie o să se umple și o să strălucească albastru.
  Imagine - "Fragmente de Cristal".
  Imagine - "Cristal de Energie".

  * Unde se poate găsi NPC-ul "Alchimistul"?
  Acest NPC se poate găsi în hărțile principale ale fiecărui regat în centrul acestuia, în zona neutră.

  * Sistemul de energie costă ceva ?
  Producția unui cristal de energie costă 10.000.000 Yang.

  * Când pot începe să folosesc "Sistemul de Energie"?
  Caracterul dumneavoastră trebuie să ajungă la nivelul 35 cel puțin.

  * Poate distrugerea unui obiect să dea greș ?
  Există o cantitate sigură de risc în care procesul să dea greș - în astfel de cazuri obiectul o să fie pierdut. Cu cât valoarea obiectului este mai mare, cu atât șansa de reușita este mai mare. Crearea unui "Cristal de Energie" poate de asemenea să dea greș, ceea ce rezultă în pierderea a 30 "Fragmente de Cristal" și 1000 Yang.

  * Ce reprezinta culorile de pe bara de energie ?
  Albastră - bara dumneavoastră de energie este plină;
  Galbenă - capacitatea Energiei de Cristal a dumneavoastră a scăzut sub 15%;
  Neagră - bara dumneavoastră de energie este golită.

  * Ce bonusuri oferă un "Cristal de Energie"?
  Mărește bonusurile dvs. cu până la 10% pe durata a 2 ore în timp real de joc.

Loteria Sufletului
  Informaţii:Loteria Sufletului este un sistem nou menit să îi premieze pe cei mai activi jucători. Lângă bilele ce reprezintă experiența veți observa o nouă bilă ce reprezintă "Punctele Sufletului".
  Imagine
  De fiecare dată când luptați și primiți experiență, veți primi și puncte ale sufletului.
  Imagine
  De fiecare dată când umpleți bila, veți putea utiliza o dată Loteria Sufletului, prin apăsarea tastei F7.
  Imagine
  De fiecare dată aveți 4 numere generate aleator. Este extras un număr de la 1 la 15, iar dacă acel număr este printre cele 4, veți primi o cantitate de Yang.
  Imagine
  Imagine

  Informații adiționale :
  - Atât Punctele Sufletului necesare pentru a utiliza Loteria Sufletului variază în funcție de nivelul caracterului.
  - La fiecare deconectare pentru mai mult de 5 minute, Punctele Sufletului deținute se pierd. Acest lucru îi avantajează pe jucătorii activi.
  - Premiul este generat aleator, însă se ține cont de nivelul caracterului.

Sistemul de crafting
  1.Fierar
  Imagine
  Imagine

  2.Seon-Hae
  Imagine
  Imagine

  3.Alchemist
  Imagine

Hărți și run-uri
  Ținutul Pyungmoo
   Harta principală a regatului albastru.
   Imagine

  Ținutul Joan
   Harta principală a regatului galben.
   Imagine

  Ținutul Yongan
   Harta principală a regatului roșu.
   Imagine

  Turnul Demonilor
   Un run important unde vei găsi Mortea Albastră și Îngerul cu Coasă.
   Imagine

  Infernum - Catacomba Diavolului
   Croiește-ți drumul printre această legiune de demoni cu scopul de a-l învinge pe Prințul Iadului, Azrael.
   Imagine

  Camera de Cristal
   Zeul Beran-Setou conduce legiunile întunericului din această cameră înunecată.
   Imagine

  Abyssal - Grota Exilului
   Locația grotei este cunoscută de foarte putini - și cei care cunosc locația o țin secretă. Dragonul Negru conduce lumea de jos și tot ce aparține de aceasta lume.
   Imagine

  Elisium - Tărâmul Mistic I
   Este o hartă special pentru farm ce conține Pietre Metin Jeon-Un(Lv. 90)
   Imagine

  Tartaros - Tărâmul Văduvei Negre
   În această cameră întunecată își duce veacul Văduva Neagră.
   Imagine

  Argos - Tărâmul Mistic II
   Este o hartă special pentru farm ce conține Pietre Metin Întunecate(Lv. 100)
   Imagine

  Ishgar - Regatul Lordului Întunecat
   Hartă pentru crescut special creată de la nivelul 100, aici îl găsiți pe Zeul Polyphemos și intrarea spre run-ul Zeului Astaroth.
   Imagine

  Sanctuarul Evenimentelor PvM
   Hartă în care vor avea loc evenimentele PvM
   Imagine

  Sanctuarul Prestigios
   Hartă special creată pentru jucătorii prestigioși
   Imagine

  Arena Festivalului Regelui Dragon
   În acest loc se va ține evenimentul PvP.
   Imagine

Obiecte de tip buff
  Pe joc veți întâlni la drop obiecte de tip buff echipabile în cele 2 sloturi noi din inventar.
  Imagine Acadea(4 ore) - Max Pv. +1000, Valoarea atacului +50
  Imagine Inelul Bucuriei(4 ore) - Max Pv. +1000, Șansa +10% la lovituri pătrunzătoare
  Imagine Inel SemiLună(4 ore) - Max Pv. +1000, Tare împotriva monștrilor +10%
  Premiile vor fi pe măsură iar tu vei avea ocazia să demonstrezi că ești cel mai bun.

Magazine offline
  Acest sistem este benefic datorită faptului că comerțul din joc va prospera și totodată vor fi și o serie de avantaje de nerefuzat odată cu adăugarea acestuia.Pentru a acumula mai multe detalii vă rog sa urmăriți următorul Ghid cu atenție.

   -Shop-ul poate fi deschis din inventarul jocului dând click pe mănunchiul afișat:
   Imagine
   -Odată ce ați dat click pe Mănunchi va fi afișat următorul meniu:
   Imagine
   -Pentru a deschide magazinul apăsați pe butonul ,,Deschide Magazin,, .
   -Shop-ul poate fi deschis pentru o anumită perioadă de timp cum ar fi 4,12 și 24 de ore:
   Imagine
   -De îndată ce ați selectat timpul dorit și ați dat un nume Shop-ului offline va aparea o fereastră unde să adăugați obiectele dorite la prețul dorit.

  Opțiuni speciale:
   -Închide Magazin
   -Retrage Obiect
   -Schimbă durată
   -Schimbă Prețul
   -Adaugă Obiect
   -Depozit Magazin, această opțiune vă oferă șansa de a retrage banii din Shop în urma vânzărilor făcute.
   Imagine

  Note:
   -Dacă sunteți online pe joc în timp de Shop-ul vostru este activ banii vor fi primiți direct în Inventar.
   -Dacă sunteți offline atunci cand Shop-ul este activ în joc , banii vor fi adăugați în Bancă.
   -Atunci când retrageți banii din bancă este necesar să lasați 1 yang în depozitul băncii, spre exemplu daca dețineți în bancă suna de 999.999 puteți retrage 999.998.

Festivalul Regelui Dragon - Bătălia pentru supremație
  Imagine
  Acesta va fi un eveniment organizat în fiecare lună automat, pentru a decide cine este demn de a purta titlul de Legendă a-l jocului.
  Premiile vor fi pe măsură iar tu vei avea ocazia să demonstrezi că ești cel mai bun.
Festivalul Regelui Dragon - Bătălia pentru supremație

Alegerea Regelui Ținutului
  Începând de astăzi este disponibil un nou sistem "Alegerea Regelui", care va permite unui jucător din fiecare regat să devină Regele Regatului său timp de 30 de zile. După 30 de zile de la încoronarea acestuia se vor deschide aplicaţiile pentru un nou Rege.

  Alegerea regelui constă în 3 părţi:

   Candidatura: Aceasta este o perioadă scurta de timp, de 2 zile, în care poţi aplica pentru alegeri. Pentru a face parte din candidaţi trebuie sa ai cel puţin level 95 şi să plateşti o taxă de 100.000.000 Yang. Puteţi aplica vorbind cu Administratorul Luptelor din map1.

   Votarea: După ce se termină perioada aplicării, votarea începe. Votarea durează 3 zile. Pentru a vota îţi trebuie "Certificat de Loialitate", care poate fi obţinut de la monştri şi jucători inamici. Du certificatul la Administratorul Luptelor şi dă click pe numele celui care vrei să îl votezi (trebuie să ai cel puţin level 75). Poţi vota numai o dată.

   Încoronarea: Câştigătorul va fi încoronat şi va detrona fostul rege. Daca tu eşti câştigătorul vei fi anunţat printr-un quest scroll, după ce îl deschizi vei primii Armura Hwang şi Binecuvântarea Ingerului, un item care ajută regele să îşi îndeplinească îndatoririle. Regele anterior va avea automat itemele respective scoase din inventar.

  Alte informaţii: Armura şi Binecuvântarea nu sunt negociabile, iar Binecuvântarea Îngerului poate fi folosită doar de către Rege şi îi oferă unele facilităţi la un interval de timp în funcţie de Yang-ul adunat din taxele regatului din care face parte.

  Imagine - Certificat de Loialitate
  ImagineImagineImagineImagine - Armura Hwang este echipabilă ca şi costum şi oferă :+1500 PV, +5% Rezistenţa la paguba competenţei
  Imagine Binecuvântarea Îngerului îi permite Monarhului să se folosească de următoarele opţiuni cu ajutorul banilor adunaţi din taxele oprite din vânzările jucătorilor la NPC-ul regatului din care aparţine. Monarhul poate folosi 3 binecuvânturi asupra regatului care vor mări HP şi MP sau Atacul sau Apărarea regatului pentru o perioadă limitată de timp în schimbul unei sume de Yang din Visteria Regatului.

Alte informații
  Nivelul maxim ce poate fi atins este de 107.
  Modul de joc este PvM Mediu. (Player vs Monster)
  Statusul maxim este de 99.
  Sunt 4 canale disponibile.
  Majoritatea obiectelor din item-shop se pot obține și pe joc.
  Emoțiile se folosesc fără a mai avea nevoie de mască.
  Puteți arăta obiectele pe chat fără a mai avea nevoie de Sticla Cunoașterii.
  Funcția "Armament" pentru a vizualiza itemele altor jucători este disponibilă.
  Nu există limită pentru Yang-ul pe care îl puteți deține.
  Sistem de crafting pentru diverse iteme.
  Sistem de energie.
  Curele sunt disponibile.
  Puteți deține animale de călărie, de companie și deasemena costume și frizuri.
  Interfața jocului este modificată, iar pe viitor va primi o nouă actualizare.
  Grafica hărților a fost îmbunătățită, iar pe viitor va primi o nouă actualizare.
  Apele le puteți obține de la evenimente.
  Roua să poate obține de la Cufărul antic , dropabil la toți monștrii din joc. Roua care oferă critică și pătrundere a fost redusă de la maximul de 20% la 10%, iar roua verde oferă maxim 15% rezistență la magie.
  La atingerea nivelului 107 primiți un Voucher de Imagine50 de Monede Dragon.
  Schimbă echipamentul disponibil pe tasta J
  Imagine
  Schimbă canalul din joc.
  Imagine
  Două sloturi noi disponibile pentru iteme de tip buff. Itemele ce vor putea fi echipate în sloturile noi sunt următoarele: Medalia Eroilor, Inelul Bucuriei, Talismanul Ghețurilor, Acadeaua, Amuleta Dragostei Eterne, Colierul Armoniei, Colierul Iubirii, Brățara Iubirii și Cerceii Armoniei.De asemenea inventarul este acum unul mai spațios , aceasta dispune de 4 pagini cu sloturi goale.
  Imagine
  Imagine
  Depozit portabil.
  Imagine
  Switchbot-ul este legal. Pe joc dispuneți de unul realizat de către noi.
  Imagine
  Tabel cu bonusuri în joc.
  Imagine

Platforme pentru jucători
  Website
  Imagine

  Forum
  Imagine

  Item-Shop
  Imagine

  Autopatcher
  Imagine

  Login Interface
  Imagine

Let's play World of Rheya

Începe o nouă luptă alături de noi. Dovedește ca tu ești eroul din legendele Mitice.Vă așteptăm să luați parte alături de noi in lupta pentru supremație. În curând un sistem vote4tickets.

Deconectat
Avatar utilizator
Tiger
Membru Club
Membru Club
Mesaje: 1208
Membru din: 06 Sep 2013
Localitate: Bucuresti
Reputație: Membru Club (4 iulie)
Nume anterior: Tiger
Mulțumiri acordate: 8
Mulțumiri primite: 51

Re: World of Rheya - Luptă pentru cucererirea regatelor

Mesajde Tiger » 11 Ian 2016, 23:44

Cel mai bun server romanesc la ora actuala .Respect

[ Mesaj scris via Android ] Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
S.Adrian
Metin Master
Metin Master
Mesaje: 2680
Membru din: 22 Aug 2013
Localitate: Botosani
Reputație: ======
► Fost Ad. Moderator J4M
===============
► Fost S. Moderator J4M
===============
► Fost Moderator J4M
===============
► Fost Designer J4M
===============
► Nume anterior: Cratos.
===============
Status: Unstopable!
Server Metin2: My Life!
Regat: Chunjo
Mulțumiri acordate: 9
Mulțumiri primite: 63
Contact:

Re: World of Rheya - Luptă pentru cucererirea regatelor

Mesajde S.Adrian » 11 Ian 2016, 23:47

Foarte frumos si bine gandit. Felicitari Marian & Sebi, o echipa de nota 10+. Succes la populare!

Imagine


[ Mesaj scris via Android ] Imagine
Ultima oară modificat 12 Ian 2016, 00:58 de către S.Adrian, modificat 1 dată în total.
Motiv: Edit. :)
Imagine
Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
TZeus
Nivel 1
Nivel 1
Mesaje: 135
Membru din: 30 Ian 2015
Localitate: Iași
Status: Back to origins !
Server Metin2: www.metin2-nr.com
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 2
Mulțumiri primite: 0
Contact:

Re: World of Rheya - Luptă pentru cucererirea regatelor

Mesajde TZeus » 11 Ian 2016, 23:51

Mulţumim pentru păreri, vor urma multe actualizări. :D

Deconectat
Avatar utilizator
bloodseeker
Nou Venit
Nou Venit
Mesaje: 15
Membru din: 01 Dec 2015
Status: Sunt bine mersi ^.^
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0

Re: World of Rheya - Luptă pentru cucererirea regatelor

Mesajde bloodseeker » 12 Ian 2016, 11:03

un server extraordinar.... Merita populat...

Deconectat
Avatar utilizator
TSD
Nou Venit
Nou Venit
Mesaje: 7
Membru din: 12 Ian 2016
Status: Sunt bine mersi ^.^
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0

Re: World of Rheya - Luptă pentru cucererirea regatelor

Mesajde TSD » 12 Ian 2016, 16:18

Recomand acest server, staff profesionist si de o seriozitate imensa , UP ! chiar merita populat :)

Deconectat
Avatar utilizator
CHULI CASTIGLIONE
Miracolul Crăciunului
Miracolul Crăciunului
Mesaje: 2887
Membru din: 06 Noi 2015
Reputație: Mort odata cu fratele si mandra lui Stefan
Mulțumiri acordate: 158
Mulțumiri primite: 199

Re: World of Rheya - Luptă pentru cucererirea regatelor

Mesajde CHULI CASTIGLIONE » 12 Ian 2016, 17:05

Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
TSD
Nou Venit
Nou Venit
Mesaje: 7
Membru din: 12 Ian 2016
Status: Sunt bine mersi ^.^
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0

Re: World of Rheya - Luptă pentru cucererirea regatelor

Mesajde TSD » 13 Ian 2016, 07:49

UP ,Recomand

Deconectat
Avatar utilizator
Sebi19996
Nivel 2
Nivel 2
Mesaje: 184
Membru din: 05 Feb 2015
Regat: Chunjo
Mulțumiri acordate: 4
Mulțumiri primite: 0

Re: World of Rheya - Luptă pentru cucererirea regatelor

Mesajde Sebi19996 » 13 Ian 2016, 21:57

Mulțumim pentru părerile acordate, vă așteptăm alături de noi pe server.

Deconectat
Avatar utilizator
KyRyN2
Nou Venit
Nou Venit
Mesaje: 6
Membru din: 18 Mar 2014
Status: Sunt bine mersi ^.^
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0

Re: World of Rheya - Luptă pentru cucererirea regatelor

Mesajde KyRyN2 » 13 Ian 2016, 23:32

server-ul pare genial
descriere ampla,bine conturata ,cu un aspect placut si usor de inteles

ma bag si vreau sa intre cat mai multi playeri
Sper sa fie un server de durata

bafta cu el


Înapoi la “Arhivă”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori