Un anumit item pus in trade

Deconectat
Avatar utilizator
☻Mega☻
Utilizator interzis !
Utilizator interzis !
Mesaje: 1157
Membru din: 27 Ian 2014
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0

Un anumit item pus in trade

Mesajde ☻Mega☻ » 09 Iun 2014, 18:53

-Cum faci ca un item sa poata fi pus in "Negot"-

Cod: Selectaţi tot

1.Intram in Navicat.
2.Intram in PLAYER/item_proto.
3.Si cautam itemul respectiv.
4.Setam la anti-flag valoare 0.
Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
.Deb
Fost Administrator
Fost Administrator
Mesaje: 4697
Membru din: 25 Iul 2013
Localitate: Saint Louis, Missouri
Reputație: Fost Administrator.
Fost Super Ad Moderator.
Fost lider Ad Moderatori.
Fost lider Super Moderatori
Fost lider Moderatori.
Fost lider Designeri.
Fost organizator Miss&Mister.
Status: Egalitatea nu există decât în matematică
Mulțumiri acordate: 9
Mulțumiri primite: 2
Contact:

Re: Un anumit item pus in trade

Mesajde .Deb » 13 Feb 2015, 13:51

Mutat în ghiduri şi tutoriale.

Conectat
Avatar utilizator
Kaczynski
Ad Moderator
Ad Moderator
Mesaje: 2682
Membru din: 05 Ian 2016
Localitate: Marte
Reputație: #//
------------------------------------------------
►Ad. Moderator J4M [3/3 Pct.]
►Super Moderator J4M [3/3 Pct.]
►Moderator J4M [3/3 Pct.]
►Trial Moderator J4M
►Membru Club J4M [Permanent]
►Mister J4M
►Nume anterior: "Chavesz" , "Jaroslaw", "Khepri © SCARABEUS™"
------------------------------------------------
Status: Respect Hip-Hop-ul !
Server Metin2: Niciunul
Regat: Chunjo
Autentificat prin: Android
Mulțumiri acordate: 163
Mulțumiri primite: 104

Re: Un anumit item pus in trade

Mesajde Kaczynski » 11 Mai 2016, 12:46

Subiectul este deja existent - ghiduri-tutoriale/anumit-item-pus-trade-t549.html
Prin urmare, subiectul este trimis în Arhivă Ghiduri şi Tutoriale.
Imagine


Înapoi la “Arhivă”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: costoi, remusflorin, victoretare și 2 vizitatori