Reclamație Alex.es

Deconectat
Avatar utilizator
Joey
Mister Just4Metin
Mister Just4Metin
Mesaje: 1198
Membru din: 09 Noi 2013
Localitate: Iasi
Reputație: Designer.
Fost Ad Moderator.
Fost Lider Designeri.
Nume anterior: Mind
Status: mă doare-n car
Mulțumiri acordate: 1
Mulțumiri primite: 10

Reclamație Alex.es

Mesajde Joey » 06 Noi 2015, 21:06

Sunt foarte curios de ce am luat ieri ban și warn, mă apasă foarte tare și vreau să știu și eu.
Deci te-aș ruga să lași doveziile cum că eu eram într-o ceartă + injurii.
Altă nelămurire a mea este de ce IuLi și CromaS nu au primit și ei o pedeapsă, vă e frică de flood să cred nu?
Din ce îmi amintesc xCupidoN era într-o ceartă cu CromaS și m-am băgat și eu, dar nu țin minte să-i fii zis ceva grav pentru a primi warn și ban. Tot xCupidoN a început și cearta cu mine, îmi zicea că sunt copil și alte prostii de alea lui.
Deci Alex.es te rog să îmi arăți și mie dovada prin care eu am primit ban + warn și să îmi zici de ce CromaS și IuLI nu a primit nimic, ți-e frică de flood așa-i?
L-am întrebat și pe Seby și mi-a zis că nu era pe chat să vadă conversația.
Să nu uităm că ieri dimineață noi 2 am avut un mic conflict și de acolo îmi dau seama că pe tine te-a supărat adevărul.

Deconectat
Avatar utilizator
Alex.es
Super Ad Mod
Super Ad Mod
Mesaje: 1178
Membru din: 26 Mar 2014
Localitate: Ploiesti
Reputație: Super Ad. Moderator
Lider Moderatori
Lider Trial Moderatori
Fost Ad. Moderator
Fost Super Moderator
Fost Moderator
Nume anterioare: xAlEx
Status: Da
Server Metin2: Da
Regat: Chunjo
Mulțumiri acordate: 53
Mulțumiri primite: 15
Contact:

Re: Reclamație Alex.es

Mesajde Alex.es » 06 Noi 2015, 21:10

Ei bine KromaS s-a stapanit mai mult decat tine si a primit doar un warn. Iuli nu stiu cine este, cine l-a vazut cand a injurat putea sa-l sanctioneze nu sunt doar eu in echipa.
Cel mai mult ai comentat tu alaturi de Cupidon si v-am sanctionat.
CromaS a primit warn pe contul care a comentat (KromaS) iar pe iuli eu nu l-am vazut. Putei face ss si il sanctiona alta persoana.

Dovezile:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Si un mic sfat: nu ma mai injura pe skype la altii, imi poti spune in fata. Nu e nevoie sa plangi peste tot, zici de mine ca ma oftic dar tu plangi ca un copil. Bafta!
Am considerat ca sunt suficiente acele dovezi, nu mai face pe inteligentu.


EDIT: Daca nu injurai si te exprimai frumos nu ma deranja nimic. :D Odata ce eu ti-am vorbit frumos si tu ai inceput sa injuri de mama mno, dar atunci te-am lasat nu am sanctionat. Am trecut cu vederea avand in vedere ca te stiam cat de limitat esti.

Deconectat
Avatar utilizator
Joey
Mister Just4Metin
Mister Just4Metin
Mesaje: 1198
Membru din: 09 Noi 2013
Localitate: Iasi
Reputație: Designer.
Fost Ad Moderator.
Fost Lider Designeri.
Nume anterior: Mind
Status: mă doare-n car
Mulțumiri acordate: 1
Mulțumiri primite: 10

Re: Reclamație Alex.es

Mesajde Joey » 06 Noi 2015, 21:22

Eu văd doar 3-4 fraze prin care îl jignesc foarte, foarte ușor pe Cupidon, cocalar și analfabet nu cred că e ceva foarte grav.
CromaS primește warn și eu ban și warn și a continuat dupa cu IuLI cearta pe chat, da frumos văd că îți este frică de CromaS rău, defapt cam la tot forumul văd că le e frică de CromaS.
De ce te înjur la alții? pe forum să zicem că ai o mică putere față de mine și nu pot face lucrul ăsta, i-am zis domnului Răzvănel pe skype de ce am primit așa și te-am înjurat și după am observat că este un om cu 2 fețe, ca multă altă lume de pe forum.
Nu plâng pentru ce am primit, dar e ceva nedrept ca eu să primesc cea mai mare sancțiune pentru 2 cuvinte, nu am înjurat din ce văd, am pus o poză cu un rucsac și i-am răspuns domnului CupidoN cu aceiași monedă.
Dacă pentru ce am zis eu pe chat se sancționează în așa mod și tu ai dreptate aici eu îmi dau delete la cont și nu mă mai vedeți.

Deconectat
Avatar utilizator
Alex.es
Super Ad Mod
Super Ad Mod
Mesaje: 1178
Membru din: 26 Mar 2014
Localitate: Ploiesti
Reputație: Super Ad. Moderator
Lider Moderatori
Lider Trial Moderatori
Fost Ad. Moderator
Fost Super Moderator
Fost Moderator
Nume anterioare: xAlEx
Status: Da
Server Metin2: Da
Regat: Chunjo
Mulțumiri acordate: 53
Mulțumiri primite: 15
Contact:

Re: Reclamație Alex.es

Mesajde Alex.es » 06 Noi 2015, 21:26

Ok, acum sa explic ca la copii mici.
In prima faza am dat cate 1 warn la fiecare. Dupa acesta v-am spus sa incetati. KromaS s-a mai stapanit.
Ei bine tu si cupidon ati continuat cearta, iar ce am dat acolo e putin. Avand in vedere ca nu v-ati potolit, v-am banat pe amandoi o zi. Normal era o saptamana sau poate mai mult dar am zis o zi sa va calmati. Acum ai inteles? De ce sa-mi fie frica de CromaS? Nici nu stiu cine e. =)) I-am dat warn si dupa el s-a mai calmat, tu si cupidon ati continuat dupa care v-am dat ban si n-am mai stat pe chat. Daca era puteai face ss si ii sanctionam si pe ei.

Ai insultat si ai continuat cearta asta dupa ce v-am dat warn si am spus sa va calmati, ati continuat asa ca v-am banat o zi pe amandoi sa va linistiti.

Poti sa ma injuri linistit, doar asta stii sa faci. De ce sunt cu 2 fete? Ca nu am mai suportat sa ma injuri ca un nesimtit? Repet, daca stiai sa te exprimi frumos nu aveam nici o problema.

Deconectat
Avatar utilizator
Joey
Mister Just4Metin
Mister Just4Metin
Mesaje: 1198
Membru din: 09 Noi 2013
Localitate: Iasi
Reputație: Designer.
Fost Ad Moderator.
Fost Lider Designeri.
Nume anterior: Mind
Status: mă doare-n car
Mulțumiri acordate: 1
Mulțumiri primite: 10

Re: Reclamație Alex.es

Mesajde Joey » 06 Noi 2015, 21:34

Tu ai probleme cu capul văd, înțelegi numai ce vrei tu.
Arată-mi bă băiatule și dovada că tu ne-ai spus să încetăm că eu nu țin minte să te fii văzut pe chat, și aia era ceartă? eu îi răspundeam doar la ce îmi zicea Cupidon și nu văd să îl fii înjurat.
Acum o dai la întors, știi cine-i CromaS/KromaS și din ce știu eu el tot a continuat să se certe nu că sa stăpânit, omul ăsta te pune la respect dacă îl banezi de aia nici nu ai acționat asupra lui.
Nu am nimic cu tine doar că urăsc virtuali și mincinoși care nu recunosc niciodată, să nu uităm că ai un simț al umorului foarte prost.

Deconectat
Avatar utilizator
Alex.es
Super Ad Mod
Super Ad Mod
Mesaje: 1178
Membru din: 26 Mar 2014
Localitate: Ploiesti
Reputație: Super Ad. Moderator
Lider Moderatori
Lider Trial Moderatori
Fost Ad. Moderator
Fost Super Moderator
Fost Moderator
Nume anterioare: xAlEx
Status: Da
Server Metin2: Da
Regat: Chunjo
Mulțumiri acordate: 53
Mulțumiri primite: 15
Contact:

Re: Reclamație Alex.es

Mesajde Alex.es » 06 Noi 2015, 21:43

Bine ma tu cu simtul umorului, tot ce stii e "-cenzurat- ... ma-tii" "sa-mi bag ... in ma-ta" etc.

REPET: PRIMA DATA AI PRIMIT WARN (AVERTISMENT) ACEEA A FOST PRIMA ABATERE. DUPA ACEEA AI CONTINUAT CEARTA (SE VEDE IN SS DE SUS) SI CA SA VA CALMEZ V-AM BANAT O ZI PE AMANDOI. ESTI CHIOR SAU CHIOR?

SS ca prima data am dar warn si apoi ban: Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
Joey
Mister Just4Metin
Mister Just4Metin
Mesaje: 1198
Membru din: 09 Noi 2013
Localitate: Iasi
Reputație: Designer.
Fost Ad Moderator.
Fost Lider Designeri.
Nume anterior: Mind
Status: mă doare-n car
Mulțumiri acordate: 1
Mulțumiri primite: 10

Re: Reclamație Alex.es

Mesajde Joey » 06 Noi 2015, 21:52

Nu cred că înjur și mă iau de cineva aiurea, toții au un motiv ca și tine.
Ieri m-am luat de tine pentru că mi-ai modificat un post, păi ce facem aici frate? dacă nu îți placea ce am scris trebuia să-i arăți lui seby/deb. Și nu cred că te-am jignit în acel post, am zis doar ceva în amuzament nu a fost nimic personal. Eu vreau dovada prin care tu m-ai avertizat să încetez, eu nu am văzut nimic pe chat. Știu doar că am luat ban și după am observat că aveam și warn.
Când banezi pe cineva trebuie să ai toate doveziile, eu așa știu că e normal.

Deconectat
Avatar utilizator
Alex.es
Super Ad Mod
Super Ad Mod
Mesaje: 1178
Membru din: 26 Mar 2014
Localitate: Ploiesti
Reputație: Super Ad. Moderator
Lider Moderatori
Lider Trial Moderatori
Fost Ad. Moderator
Fost Super Moderator
Fost Moderator
Nume anterioare: xAlEx
Status: Da
Server Metin2: Da
Regat: Chunjo
Mulțumiri acordate: 53
Mulțumiri primite: 15
Contact:

Re: Reclamație Alex.es

Mesajde Alex.es » 06 Noi 2015, 22:05

Am spus de 100 de ori sa va potoliti, si nu numai eu. Erau mai multe persoane pe chat. Nu e nevoie sa fac ss cand te atentionezi, atentionarea fiind defapt chiar acel WARN.
Nu ma deranja daca nu repetai aceeasi prostie de 100 de ori, am modifica si am scos intrebarile jignitoare iar apoi te-ai pornit aiurea. Ala nu era motiv sa incepi.

Eu nu mai am nimic de zis. Daca esti batut in cap si nu vrei sa intelegi asta e, eu doar am aplicat regulamentul.

Deconectat
Avatar utilizator
Joey
Mister Just4Metin
Mister Just4Metin
Mesaje: 1198
Membru din: 09 Noi 2013
Localitate: Iasi
Reputație: Designer.
Fost Ad Moderator.
Fost Lider Designeri.
Nume anterior: Mind
Status: mă doare-n car
Mulțumiri acordate: 1
Mulțumiri primite: 10

Re: Reclamație Alex.es

Mesajde Joey » 06 Noi 2015, 22:19

Tu înțelegi ce vrei tu, tu ai propriul regulament. Ala de sus nu era motiv de ban sau de warn, în cel mai rău caz îmi scotea chatul ceva timp. Dar ce să facem dăm warn și ban pe orice motiv.

Deconectat
Avatar utilizator
Lehel
Mister Just4Metin
Mister Just4Metin
Mesaje: 1369
Membru din: 21 Aug 2013
Localitate: Cluj-Napoca
Reputație: ---------------------------------------
► Fost Super Moderator
► c++ programmer
► Fost super ad moderator
► Fost lider helperi
---------------------------------------
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 8
Mulțumiri primite: 14
Contact:

Re: Reclamație Alex.es

Mesajde Lehel » 07 Noi 2015, 00:18

Opreste-te Joey, ai fost sanctionat corect.
Imagine


Înapoi la “Arhivă”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator