RECLAMATIE

Deconectat
Avatar utilizator
roby246
Nivel 1
Nivel 1
Mesaje: 115
Membru din: 23 Iun 2014
Status: Sunt bine mersi ^.^
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 1

RECLAMATIE

Mesajde roby246 » 20 Sep 2014, 00:43

Salut ! eu bine mersi am zis sa imi postez si eu propriul server in sectiunea corecta ! la servere, zis si facut, am copiat modelul de server pus de catre ADMINISTRATOR ! am completat TOTUL REPET TOTUL !!!!!! si ma trezesc cu asta: priviti imaginea Imagine
niste poze despre server nu ar strica ??? LoL ?! ce ? what ? eu in modelul pentru postare nu am vazut ca scrie nimic de nici o poza, eu zic ca am vazut bine, si in al doilea rand la sectiunea numita "descriere" am completat care este descrierea ! aia e descrierea serverului meu. Altceva ?! ce este gresit ? cum e posibil asa ceva ?

Deconectat
Avatar utilizator
adder1989
Nivel 5
Nivel 5
Mesaje: 765
Membru din: 18 Ian 2014
Localitate: Arad
Status: Sunt bine mersi ^.^
Server Metin2: Metin2
Regat: Shinsoo
Mulțumiri acordate: 2
Mulțumiri primite: 1

Re: RECLAMATIE

Mesajde adder1989 » 20 Sep 2014, 03:54

Dar ai citit regulamenul o gasesti aci http://just4metin.ro/servere-hostate/po ... t2245.html

[ Mesaj scris via Android ] Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
roby246
Nivel 1
Nivel 1
Mesaje: 115
Membru din: 23 Iun 2014
Status: Sunt bine mersi ^.^
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 1

Re: RECLAMATIE

Mesajde roby246 » 20 Sep 2014, 07:14

Ce regulament mai frate ?! Deci repet inca odata !! spunetimi ce e gresit, eu vad ca in regulament inafara de modelu de postare sunt doar niste RECOMANDARI !!! deci vad ca scrie recomandare NU OBLIGATIE !!! daca era o OBLIGATIE poza+ video trebuiau trecute in modelul de postare ! dar eu vad ca sunt doar niste recomandari, Altceva ?! ce e gresit din ceea ce am postat eu ? priviti aici imaginea cu postarea mea Imagine
si apoi ma trezesc cu TC ca nush ce vezi doamne nu am respectat :-? chipurile....
Mai jos am postat regulamentu care scria acolo eu vad doar RECOMANDARI si o data..(nu ar conta data) ! (tot ce era regulament adica model , e respectat ! nu a ramas nimic necompletat ! si acu poate o sa zica cineva "pai bai omule nu ai descriere la server" cum sa nu am descriere ? la un server GM MODE !!!!!!!!<<<< vrei sa scriu 15 pagini ? am scris cat consider eu ! e propriul server si propria reclama si anunt GRATUIT ! atata timp cat RESPECT tot ceea ce mi se cere eu zic ca nu vad dece mi s-ar inchide TOPICUL :-j
Noi recomandam: <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
1.Un videoclip in care sa prezentati serverul dumneavoastra.
2.Imagini sugestive.
3.O descriere cat mai detaliata.

Reguli:
1.Titlul subiectului nu trebuie sa contina simboluri speciale.
2.Titlul trebuie sa reflecte cat mai bine continutul.
3.Nerespectarea modelului se sanctioneaza cu mutarea subiectului la cosul de reciclare.
4.Daca serverul este offline mai mult de 7 zile , subiectul va fi mutat la cosul de reciclare.
5.Urcarea topicului o efectueaza doar autorul topicului , o data la 24h.Oricine va urca topicul cu mesaje de tip "up" , va fi sanctionat.

Regulamentul si modelul se aplica doar subiectelor create dupa data de 22.11.2013. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Semnătura lui Donici Cătălin


Pana la urma cum e ? Ce e gresit din ceea ce am postat eu ?

Deconectat
Avatar utilizator
.Deb
Fost Administrator
Fost Administrator
Mesaje: 4700
Membru din: 25 Iul 2013
Localitate: Salem, Oregon
Reputație: Fost Administrator.
Fost Super Ad Moderator.
Fost lider Ad Moderatori.
Fost lider Super Moderatori
Fost lider Moderatori.
Fost lider Designeri.
Fost organizator Miss&Mister.
Status: Egalitatea nu există decât în matematică
Mulțumiri acordate: 9
Mulțumiri primite: 2
Contact:

Re: RECLAMATIE

Mesajde .Deb » 20 Sep 2014, 07:15

Mutat în forum.

Deconectat
Avatar utilizator
roby246
Nivel 1
Nivel 1
Mesaje: 115
Membru din: 23 Iun 2014
Status: Sunt bine mersi ^.^
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 1

Re: RECLAMATIE

Mesajde roby246 » 20 Sep 2014, 07:23

Te rog eu frumos art3 imi dai tu un raspuns ? ce e gresit ?! din ceea ce am postat eu.

Deconectat
Avatar utilizator
.Deb
Fost Administrator
Fost Administrator
Mesaje: 4700
Membru din: 25 Iul 2013
Localitate: Salem, Oregon
Reputație: Fost Administrator.
Fost Super Ad Moderator.
Fost lider Ad Moderatori.
Fost lider Super Moderatori
Fost lider Moderatori.
Fost lider Designeri.
Fost organizator Miss&Mister.
Status: Egalitatea nu există decât în matematică
Mulțumiri acordate: 9
Mulțumiri primite: 2
Contact:

Re: RECLAMATIE

Mesajde .Deb » 20 Sep 2014, 08:02

Din câte văd eu, modelul l-ai respectat, ceea ce este bine. Acum... este treaba ta dacă vrei să detaliezi serverul ca să atragi mai mulţi playeri, nu eşti obligat să faci asta, este doar o recomandare. Părerea mea ese că nu ai greşit. Acum aşteptăm să vedem ce zice un administrator.

Deconectat
Avatar utilizator
Mikkelsen
Mister Just4Metin
Mister Just4Metin
Mesaje: 2425
Membru din: 06 Mar 2014
Localitate: Târgu Mureş
Reputație: :::Designer:::
:::Fost Super Ad Moderator:::
:::Fost Ad Moderator:::
:::Fost Super Moderator:::
:::Fost Lider Moderatori:::
:::Fost Lider Helperi:::
Server Metin2: ETH
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 12
Mulțumiri primite: 14
Contact:

Re: RECLAMATIE

Mesajde Mikkelsen » 21 Sep 2014, 16:53

Copilaş dacă te uiţi mai atent la modelul de postare scrie:

Detalii despre server

E clar de la o poştă că prin asta se referă la nişte poze din interiorul serverului,gen evoluţii,shopuri,mape noi dacă ai.
Eu până la urmă doar ţi-am recomandat să pui nişte poze pentru a detalia serverul şi al face mai palpitant,ca să atragă playerii.
Degeaba te simţi revoltat,că la o aşa descriere nimeni nu îţi intră pe server.
Ţi-o spun din propria experienţă.

Succes.

Deconectat
Avatar utilizator
Lehel
Mister Just4Metin
Mister Just4Metin
Mesaje: 1383
Membru din: 21 Aug 2013
Localitate: Cluj-Napoca
Reputație: ---------------------------------------
► Fost Super Moderator
► c++ programmer
► Fost super ad moderator
► Fost lider helperi
---------------------------------------
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 10
Mulțumiri primite: 18
Contact:

Re: RECLAMATIE

Mesajde Lehel » 22 Oct 2014, 19:09

Nu înteleg de ce faceti din țânțar armăsar .
Daca ți l-a trimis la coș, îl poți posta iarăși , nu trebuie neapărat sa intervină si un administrator în orice mică problemă .
Da, a fost vina lui, acum să nu te gândești că pentru atâta va fi sancționat .

Subiect închis .
Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
Donici Cătălin
Administrator
Administrator
Mesaje: 3260
Membru din: 24 Iul 2013
Localitate: Tecuci
Reputație: Fondator
---------------------------------------
► Administrator Principal
► Administrator Plăți
---------------------------------------
Status: Urasc prostia !
Server Metin2: Niciunul :P
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 10
Mulțumiri primite: 104
Contact:

Re: RECLAMATIE

Mesajde Donici Cătălin » 18 Aug 2015, 16:50

Subiect arhivat !
Trebuie să fii logat sau înregistrat pentru a vedea acest link.
Trebuie să fii logat sau înregistrat pentru a vedea acest link. - va puteti inregistra Trebuie să fii logat sau înregistrat pentru a vedea acest link. si avansarea mea aici

Contact:

Skype: realj4zz
Atenție la persoana cu adresa de skype "realj4zz." are . la final. Adresa mea este simplă fără punct.
Eventual cereți mereu dovezi că sunt eu.

Nr. Telefon: 0761952147


Înapoi la “Arhivă”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori