Locale_game.txt  [Problemă Rezolvată]

Totalitatea subiectelor care nu respectă regulamentul impus in sectiunea "Probleme şi Întrebări" vor fi stocate aici.
Deconectat
Avatar utilizator
.King
Ad Moderator
Ad Moderator
Mesaje: 1412
Membru din: 18 Sep 2016
Localitate: /localhost
Reputație: .
——————————————
↻ Ad. Moderator [0,55/3]
↻ Nume anterior : Xenis
——————————————
Status: 404
Server Metin2: Cybele
Regat: Chunjo
Mulțumiri acordate: 35
Mulțumiri primite: 84
Contact:

Locale_game.txt

Mesajde .King » 26 Sep 2016, 22:12

Când deschid starter-ul îmi apare : ( CHIAR DACĂ NU AM MODIFICAT NIMIC ÎN LOCALE_GAME )
Imagine
Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
CristianDrăgan
Nivel 2
Nivel 2
Mesaje: 189
Membru din: 10 Iul 2016
Localitate: Buzău
Status: Prin preajmă...
Server Metin2: M2A
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 12
Mulțumiri primite: 4
Contact:

Re: Locale_game.txt  [Problemă Rezolvată]

Mesajde CristianDrăgan » 26 Sep 2016, 22:20

Vezi cum este în root, serverinfo.py (es,en,ro)
Mai exact în linia : if (locale.IsEUROPE() and app.GetLocalePath() == "locale/ro"): (cel puţin aşa am eu)
Şi modifici cu locale_ro cu locale_xx (adică aşa cum îl ai tu în folderul pack)
Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
.King
Ad Moderator
Ad Moderator
Mesaje: 1412
Membru din: 18 Sep 2016
Localitate: /localhost
Reputație: .
——————————————
↻ Ad. Moderator [0,55/3]
↻ Nume anterior : Xenis
——————————————
Status: 404
Server Metin2: Cybele
Regat: Chunjo
Mulțumiri acordate: 35
Mulțumiri primite: 84
Contact:

Re: Locale_game.txt

Mesajde .King » 26 Sep 2016, 22:22

Nu era din cauza asta , am rezolvat !
Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
Lehel
Mister Just4Metin
Mister Just4Metin
Mesaje: 1383
Membru din: 21 Aug 2013
Localitate: Cluj-Napoca
Reputație: ---------------------------------------
► Fost Super Moderator
► c++ programmer
► Fost super ad moderator
► Fost lider helperi
---------------------------------------
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 10
Mulțumiri primite: 16
Contact:

Re: Locale_game.txt

Mesajde Lehel » 26 Sep 2016, 22:44

CristianDrăgan scrie:Vezi cum este în root, serverinfo.py (es,en,ro)
Mai exact în linia : if (locale.IsEUROPE() and app.GetLocalePath() == "locale/ro"): (cel puţin aşa am eu)
Şi modifici cu locale_ro cu locale_xx (adică aşa cum îl ai tu în folderul pack)

Asta este o solutie buna, doar ca problema lui erau extensiile.
Imagine


Înapoi la “Arhivă Probleme şi Întrebări”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Andreaametin2 și 26 vizitatori