Problema introducere mount

Totalitatea subiectelor care nu respectă regulamentul impus in sectiunea "Probleme şi Întrebări" vor fi stocate aici.
Deconectat
Avatar utilizator
Give Me Some Love
Nivel 1
Nivel 1
Mesaje: 138
Membru din: 27 Iul 2015
Status: Sunt bine mersi ^.^
Mulțumiri acordate: 12
Mulțumiri primite: 0

Problema introducere mount

Mesajde Give Me Some Love » 16 Oct 2016, 15:09

Salut j4m. Am luat niste mount-uri de pe forum si cand introduc query-ul pentru mob proto primesc o eroare :

Cod: Selectaţi tot

[Err] 1136 - Column count doesn't match value count at row 1


query-ul:

Cod: Selectaţi tot

INSERT INTO `mob_proto` VALUES ('20232', '????? ??', "????" '5', '1', '0', '1', '', '', '0', '', 'STUN,SLOW,CURSE,TERROR', '0', '', '2', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '120', '3', '1', '0', '0', '10', '4', '100', '100', '0', '2000', '150', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', null, '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0');
INSERT INTO `mob_proto` VALUES ('20233', '????? ??', "????" '5', '1', '0', '1', '', '', '0', '', 'STUN,SLOW,CURSE,TERROR', '0', '', '2', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '120', '3', '1', '0', '0', '10', '4', '100', '100', '0', '2000', '150', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', null, '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0');
INSERT INTO mob_proto VALUES ('34035', '¾Æ±â Àü°©¹éÈ£', 0x50616E746572, '5', '1', '0', '1', '', '', '0', '', 'STUN,SLOW,CURSE,TERROR', '0', '', '2', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '120', '3', '1', '0', '0', '10', '4', '100', '100', '0', '2000', '150', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', null, '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0');
INSERT INTO mob_proto VALUES ('34036', '¾Æ±â Àü°©¹é»çÀÚ', 0x4C656F706172, '5', '1', '0', '1', '', '', '0', '', 'STUN,SLOW,CURSE,TERROR', '0', '', '2', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '120', '3', '1', '0', '0', '10', '4', '100', '100', '0', '2000', '150', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', null, '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0');

Conectat
Avatar utilizator
[Tupeu]
Helper Avansat
Helper Avansat
Mesaje: 3336
Membru din: 28 Oct 2015
Localitate: Timisoara
Reputație: ==================
► Ajutor Lider Helperi Experimentati
==================
► Ajutor Lider Helperi Avansati
==================
► Lider Helperi
==================
► Lider Trial Helperi
==================
Autentificat prin: Android
Mulțumiri acordate: 8
Mulțumiri primite: 339
Contact:

Re: Problema introducere mount

Mesajde [Tupeu] » 16 Oct 2016, 18:08

Incearca asa:

Cod: Selectaţi tot

INSERT INTO `mob_proto` VALUES ('20232', '????? ??', '????', '5', '1', '0', '1', '', '', '0', '', 'STUN,SLOW,CURSE,TERROR', '0', '', '2', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '120', '3', '1', '0', '0', '10', '4', '100', '100', '0', '2000', '150', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', null, '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0');
INSERT INTO `mob_proto` VALUES ('20233', '????? ??', '????', '5', '1', '0', '1', '', '', '0', '', 'STUN,SLOW,CURSE,TERROR', '0', '', '2', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '120', '3', '1', '0', '0', '10', '4', '100', '100', '0', '2000', '150', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', null, '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0');


Înapoi la “Arhivă Probleme şi Întrebări”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: [Dark]Raven, dinamovistu94, fabyflo, Ionuț E. Dudu, marcel01, Raileanu Petru, Val74 și 12 vizitatori