Regulament Mchat

Totalitatea discuţiilor cu şi despre forumul Just4Metin, păreri, sugestii, informaţii, ş.a.m.d.
Deconectat
Avatar utilizator
Donici Cătălin
Administrator
Administrator
Mesaje: 4079
Membru din: 24 Iul 2013
Localitate: Tecuci
Reputație: Fondator
---------------------------------------
► Administrator Principal
► Administrator Plăți
---------------------------------------
Status: Urasc prostia !
Server Metin2: Niciunul :P
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 50
Mulțumiri primite: 240
Contact:

Regulament Mchat

Mesajde Donici Cătălin » 26 Iun 2015, 19:24

REGULAMENT MCHAT
 • Reclama este strict interzisă! Aşadar, ca să fie clar, oricine mai posteză site-uri către comunităţi, site-uri de metin2, diverse website-uri personale, site-uri hosting şi aşa mai departe, va fi sancţionat de la interzicere pe o perioadă de timp, până la interzicere permanentă, în funcţie de gravitatea faptei şi de vechimea pe forum.Ţineţi minte că dacă vă veţi face alt cont şi continuaţi cu reclama, riscaţi să vi se interzică accesul permanent pe ip. Aveţi voie să postaţi site-uri gen: youtube, facebook şi alte site-uri care nu vor fi considera ca o potenţială reclamă. Nici să nu văd după aceea mesaje de genul: "De ce am luat ban" !
 • Legăturile interne.Link-urile interne sunt, de asemenea, permise într-o anumită măsură. Aveţi voie să postaţi pe chat link-uri interne ca: forumuri sau subiecte care nu conţin reclamă. Ce înseamnă asta ? Aveţi voie link-uri care conţin regulamentul, modele de pe forum, aveţi voie să postaţi legături către forumuri, doar către forumuri, nu către subiectele de pe acestea. Oricine postează link-uri către subiectele cu servere hostate sau cu site-uri va fi sancţionat de la avertisment până la interzicere pe o perioadă determinată sau nedeterminată, în funcţie de gravitatea faptei.
 • Bold, color, size. Sunt de asemenea interzise să fie folosite de către membri.
 • Injuriile pe chat. Sunt strict interzise. La prima abatere veţi fi înştiinţat de un moderator prin mesaj privat şi veţi primi un feedback de la acesta în profilul dvs. La a doua abatere veţi fi sancţionat cu avertisment, la fel şi la a treia sau la a patra abatere. Injuriile adresate către un moderator al forumului vor fi sancţionate cu interzicere pe o perioadă permanentă sau nedeterminată, în funcţie de gravitatea cuvintelor adresate.
 • Spam-ul pe chat. Este interzis. Într-un mesaj aveţi voie cu maxim 3 emoticoane şi să nu depăşiţi mai mult de 3 rânduri scrise consecutiv. La prima abatere, veţi primi înştiinţare de la un moderator prin intermediul mesajului privat şi un feedback în profil de la acesta. La următoarele abateri veţi primi câte un avertisment.
 • Rasismul. Rasismul este interzis şi se pedepseşte de la avertisment până la ban, în funcţie de gravitatea faptei.
 • Instigarea şi participarea la ceartă. Sub nicio formă nu aveţi voie să participaţi la o ceartă, să o provocaţi sau să o întăriţi. Oricine participă la o ceartă va fi sancţionat. La prima abatere, un moderator vă va înştiinţa şi vă va lăsa un feedback în profil, astfel, că la fiecare abatere veţi fi sancţionat cu avertisment.
 • Pozele mult prea mari şi scârboase. Nu aveţi voie să puneţi poze prea mari. Să nu depăşească 400px lăţime şi 250 înălţime, deoarece se va deforma chat-ul. Pozele dezgustătoare sau obscene, jignitoare, rasiste şi orice poză de acest fel vor fi sancţionate de asemenea de la avertisment până la interzicere. În ambele cazuri veţi fi înştiinţat de un moderator, urmând ca acesta să lase feedback în profilul dvs., după care, la următoarele abateri veţi fi sancţionat de la avertisment, până la interzicere.
 • Site-urile pornografice. Sunt de asemenea interzise, nu numai pe chat, dar şi pe forum. Oricine postează asemenea site-uri pe chat va fi înştiinţat şi i se va adăuga un feedback în profil de către un moderator. La următoarele abateri, va fi sancţionat cu avertisment.
 • Cerere suport pe chat/postare link cu problemă. Nu este permisă nici una nici alta. Dacă încălcaţi aceste două reguli veţi primi înştiinţare prin mesaj privat şi feedback în profil, date de un moderator. La următoarele abateri veţi fi sancţionat cu avertisment.
 • Vocabularul. De asemenea, nu tolerăm analfabeţii, pe cei care nu ştiu să adauge o cratimă, limbajul de chat este interzis, adică nu aveţi voie să folosiţi prescurtări ciudate care fac de râs limba română - Încercaţi să folosiţi cât mai corect limba română !
*Regulamentul se poate schimba oridecâteori este nevoie, fiind adăugate, modificate sau eliminate mai multe reguli. Vă rugăm să verificaţi săptămânal pentru a fi informat!


ACEST REGULAMENT ESTE OBLIGATORIU, ŞI ÎN NICIUN CAZ OPŢIONAL, ORICINE NU SE CONFORMEAZĂ ŞI NU SE SUPUNE, VA FI SANCŢIONAT CONFORM REGULAMENTULUI!
Contact:

Skype: realj4zz ( fara . la final)
Atenție exista adrese false de skype. Adresa mea este simplă (realj4zz).
Cereți mereu dovezi că sunt eu sau discutam doar telefonic.

Nr. Telefon: 0761952147

Înapoi la “Forumul Just4Metin”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator