Ghid razboinic corp

Află cum poţi să-ţi perfecţionezi caracterul tău propriu dar şi cum să-ţi completezi cunoştinţele despre jocul metin2.
Deconectat
Avatar utilizator
martorul009
Nou Venit
Nou Venit
Mesaje: 25
Membru din: 10 Apr 2014
Status: Sunt bine mersi ^.^
Server Metin2: metin2.gamesiasi.ro
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0

Ghid razboinic corp

Mesajde martorul009 » 10 Apr 2014, 09:44

Buna ziua ! Astazi o sa va arat un ghid despre caracterul "Warrior" sau "War" pe corp. Cum stim, razboinicul este chiar cel mai populat caracter din Metin2. Bun, sa trecem peste, deci sa incepem :
Intai si intai trebuie sa stabilim Statusul. Nu e foarte greu, trebuie sa urmam raportul 2 VIT : 1 STR adica VIT sa fie dublul lui STR. Apoi dupa ce terminam VIT la 90 completam si STR pana la 90. Apoi punem INT caci o sa trebuiasca multa mana la un War la lvl. ridicat. Apoi completam si cu DEX si gata. Sau mai puteti pune si DEX inainte.
Acum ca avem un status ca la carte sa incepem cu bonusurile pe iteme :
Cercei (Cercei de abanos): 15% aparare cu sabia, 15% aparare impotriva 2 maini, 15% aparare pumnal, 15% semi-om. Sau daca nu va duce buzunarul puteti sa aveti si un numar mai mic de %.
Pantofi (pheonix): la fel aparare cu sabia, 2 maini, pumnal si mai ales pe pantofi 2000 PV. PV-ul e pantofi e esential. Dar va-ti putea multumi doar cu PV-ul daca nu aveti bani.
Armura : aici puteti sa cam orice bonus-uri, dar esential PV.
Coif (Coif de fier): 15% semi-om, 15% tare impotriva magiei, Tare impotriva diavolului si vampirilor.
Bratara: 15% semi-om, PV, Critica sau Patrunzatoare. Preferabil ar fi o bratara de argint +9 cu finisaje.
Scut (Vultur, Pentagon): Imun la necunostinta (esential pe un scut), STR.
Bun. Acum avem un status foarte bun, iteme bine bonusate poate va intrebati : "dar cu magiile ? Care e treaba cu ele ?" Ei bine va spun eu. Skill-urile sunt : Aura Sabiei, Iures, Vartejul Sabiei, Incizie Tripla, Izbitura.
1. Aura Sabiei : Aura este un skill foarte important fiindca ofera foarte mult atac, cat timp ea este activata. Dar si din pacate consuma si mult MP. Trebuie sa fie primul Master (M). Dupa ce il faceti la Grand Master (G) este bine sa-l lasati asa si sa faceti Iuresul Perfect Master (P).
2. Iures : Iures-ul este un skill care ajuta foarte mult (pe oficiale) datorita Vitezei de Atac si Vitezei de Miscare. Pe servere private nu este important. Este recomandat sa-l faceti al doilea Master (M) mai ales daca aveti cal. Apoi Grand Master (G) si Perfect Master (P).
3. Vartejul Sabiei : Un skill care ataca mai multe tinte si are deasemenea un dmg mare. Trebuie facut al treilea Master (M) sau daca nu aveti cal, al doilea si Iuresul al treilea. Apoi continuati cu vartejul pana la Perfect Master (P).
4. Incizia Tripla : Incizia din pacate poate rata. E buna PvM si PvP. este recomandat sa-l faceti al patrulea Master (M).
5. Izbitura : Un skill foarte bun in duel-uri care nu necesita un nivel ridicat. Secretul ei este Sansa Necunostintei. Puteti sa-l faceti ultimul Master (M). P.S : Puteti sa si fugiti cu el (puneti tinta pe un inamic/mob, dati pe skill si intrptati cursorul unde vreti.
Poze (pct, M, G, P) : Aura - Iures - Vartejul Sabiei - Incizie Tripla - Izbitura .
O strategie de duel : o sa va arat o strategie care s-o folositi in duel pentru a avansa. Va activati Iures-ul si Aura apoi cand a inceput duelul dati repede cu Izbitura, apoi Vartejul Sabiei si Incizia Tripla. Apoi vedeti voi, dati cu sabia etc.
Sper sa va placa.

Deconectat
Avatar utilizator
deVice
Nivel 6
Nivel 6
Mesaje: 1052
Membru din: 06 Aug 2013
Localitate: Departe de realitate ..
Status: Never give up !
Server Metin2: Mt2Ro - Orion
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 2
Contact:

Re: Ghid razboinic corp

Mesajde deVice » 13 Apr 2014, 23:28

Mutat in Ghiduri Joc !!


Înapoi la “Ghiduri Joc”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: alinoid și 13 vizitatori