[GHID]Iteme PvP & PvM

Află cum poţi să-ţi perfecţionezi caracterul tău propriu dar şi cum să-ţi completezi cunoştinţele despre jocul metin2.
Deconectat
Avatar utilizator
Twain™
Nivel 2
Nivel 2
Mesaje: 158
Membru din: 09 Sep 2013
Regat: Shinsoo
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0

[GHID]Iteme PvP & PvM

Mesajde Twain™ » 18 Sep 2014, 15:56

Intai si intai , doresc sa cer staff-ului sa pot folosi bold/italic/subliniere in acest topic ! Este nevoie mare . Multumesc .

Salutare ! Dupa cum reiese si din titlu , acesta este un ghid pentru incepatori de metin2 , poate ii va ajuta si pe cei care sunt experti . ;) Voi argumenta desigur si de ce trebuie sa aveti acele bonusuri .

Primul ghid este cel PvP , si va voi face o prezentare detaliata .

1.Armele

Rasa Warrior

Universal + Set duele .

Mental

Sabie Triton - Bonusuri [ 12 Putere , 12 Vitalitate , 10 critica , 10 semi-om , 20 farmec ] De ce ? Deoarece viteza farmec si critica la magii este esentiala la war mental , hit-ul nu il ajuta foarte mult decat la unele rase .
Pietre [ Anti-Rasa(war,ninja,sura,saman) Piatra Fatala si Piatra farmecului ] Inca o data , viteza farmec si critica sunt esentiale .
La arma 2 maini , la fel .

Aura

Sabie triton - Bonusuri [ 12 Putere , 20 Farmec , 10 critica , 10 patrundere , 10 Semi-om ] De ce farmec ? Si patrundere acum ? deoarece farmecul ajuta mult pe skill-urile Izbitura si Incizie , iar patrunderea din hit .
Pietre [ Anti-Rasa(war,ninja,sura,saman) Piatra Fatala si Piatra farmecului ] Si aici , se aplica critica si farmecul pe skill , chiar si pe hit .
La arma 2 maini , la fel .

Rasa Ninja

Lame

Pumnale - Bonusuri [ 12 Putere , 12 Dexteritate , 10 critica , 10 patrundere , 10 Semi-om ] De ce ? Aici la ninja este nevoie de patrundere din hit , critica pe skill , farmecul nu tine cont foarte mult la duel , pentru ca nu o sa apuci aproape deloc sa dai 2 rand-uri de skill , decat la sura .
Pietre [Anti-Rasa(war,ninja,sura,saman) Piatra Fatala , Piatra patrundere ] De ce ? Dinnou , critica si patrunderea sunt esentiale la ninja , avand in vedere si ce repede da din pumnale .
Recomandare : Pentru Sura BM va pot recomanda sa inlocuiti fatala cu farmec , poti ajunge la 2 rand-uri pe skill la un duel , asta depinde de damage-ul de pe server desigur .

Arc

Arcuri - Bonusuri [ 12 Putere , 12 Dexteritate , 10 Critica , 20 Farmec , 10 Semi-om ] O sa va intrebati multi de ce nu patrundere in loc de farmec , ei bine patrunderea este mai mult din hit , din cate am testat eu pe ninja arc , si farmecul te ajuta la skill , nu prea o sa dai din hit decat daca te faci de sex feminin .
Pietre [ Anti-Rasa(war,ninja,sura,saman) Piatra fatala , Piatra farmecului ] Inca o data , farmecul ajuta mult la ninja arc .
ATENTIE ! Ninja arc are voie sa fuga in duel ori de cate ori doreste ! El este o rasa long-rage .

Rasa Sura

Arme

Sabie Triton - Bonusuri [ 12 Inteligenta , 12 Putere , 10 Critica , 10 Patrundere , 10 Semi-om ] La sura arme o sa dai mult din hit , avand ca avantaj , risipirea , dar risipirea este si un dezavantaj . Ce dezavantaj ? Iti consuma 5-6 secunde cat dai tu skill-ul, iar inamicul iti poate da 2 magii simple sau 6-8 hit-uri . Recomand sa nu incepeti cu risipirea in duel ! Decat daca sunteti in duel cu rasa voastra [ Arme/BM ]
Pietre [ Anti-Rasa(war,ninja,sura,saman) Piatra fatala , Piatra patrundere ] Inca o data , hit-ul si skill-ul critic este esential !

Magie Neagra [BM]

Sabie Sfanta - Bonusuri [ 12 Inteligenta , 12 Dexteritate , 20 Farmec , 10 Semi-om , 10 Critica ] De ce ? Sura BM nu are nevoie deloc de hit , eventual in unele duele pentru a tine adversarul la podea sa nu poata da hit . El se bazeaza mai mult pe skill-uri . ATENTIE ! Sura BM are voie sa fuga in duel ori de cate ori doreste ! El este o rasa long-rage .
Pietre [ Anti-Rasa(war,ninja,sura,saman) Piatra fatala , Piatra farmecului ] Inca o data , critica si viteza farmecului sunt esentiale unui sura BM .

Rasa Saman - Revin cu Edit dupa ce iau serverul de teste ! [ Maxim 2 zile ]

2.Accesoriile & armurile universale

Set Universal si Semi-Universal

Set universal cred ca stie aproximativ 80% din voi cum se face , daca nu , priviti mai jos .

Colier / Armura / Papuci - Maxim PV , Aparare Sabie , Aparare Pumnal , Aparare Sageti , Aparare 2 Maini .
Bratara - Maxim Pv , Semi-om , Patrundere , Rezistenta Magie , Absorbire Pv .
La Absorbire Pv as dori sa va explic ce este acest bonus , si ce face el . El este un bonus avantajos , in duel mai ales ! El iti reface din viata per/hit in adversar ! Mai romaneste , tu dai hit in adversar si tie iti creste putin pv-ul .
Coif/Casca - Rezistenta Magie , Semi-om , Viteza de atac , Sansa otravire , Regenerare Pv .
Cercei - Aparare Sabie , Aparare Pumnal , Aparare Sageti , Aparare 2 Maini , Semi-om .

Set semi-universal . Probabil doar putini stiu de acest termen . Pai sa va explic , este tot un set universal , doar ca nu are in el un bonus de Aparare . Pe unele servere nu evolueaza arma 2 maini , iar acesta este un beneficiu de a pune critica pe acele iteme . ;)

Colier / Papuci - Maxim PV , Aparare Sabie , Aparare Pumnal , Aparare Sageti , Lovitura Critica .
Cercei - Aparare Sabie , Aparare Pumnal , Aparare Sageti , Semi-om , Rezistenta Otrava/Viteza miscare . Aici depinde daca exista bonusul pe server .
Armura - Maxim PV , Aparare Sabie , Aparare Pumnal , Aparare Sageti , Valoare Atac/Viteza Farmec . Aici in functie de rasa ! Recomand pentru Ninja lama/arc , Warrior Aura/Mental , Saman Dragon/Vindecare , Sura Arme bonusul Valoare Atac . Iar pentru Sura BM Viteza Farmec .
Coif/Casca - La fel ca la universal .
Bratara - La fel ca la universal .

3.Accesoriile & Armurile de duele

Accesorii - Cam la toate rasele o sa puneti la fel , pentru ca nu exista o alta cale , doar daca doriti alt colier [ Perle/AurAlb/Jade]

Armura - La fiecare rasa la fel ! Bonusuri [ Maxim PV , Valoare atac , Viteza farmec , Reflectare corporala , Aparare Sabie/Pumnal/2Maini/Sageti . Daca nu exista bonus Reflectare , puneti 2 aparari , de exemplu Sabie si Pumnal . ]
Cercei - La fiecare rasa la fel ! Bonusuri [ Semi-om , Aparare Sabie/Pumnal/2Maini/Sageti , Rezistenta otrava si daca este si Viteza miscare ]
Papuci - La fiecare rasa la fel ! Bonusuri [ Maxim PV , Aparare Sabie/Pumnal/2Maini/Sageti , Critica , Viteza atac(optional , doar daca este bagat pe server bonusul) ] Recomand sa bagati 2 aparari . Ex : Sabie si Pumnal !
Colier - La fiecare rasa la fel ! La fel ca si Papuci , doar ca in loc de Viteza atac , bagi inca o aparare . Sau daca ai colier Perle/AurAlb/Jade , bagi patrundere in loc de 3 aparari , si vei avea 2 .
Bratara - La fel ca universalul !
Coif - La fel ca universalul !

Al 2-lea ghid este cel PvM ! Pentru cei care sunt pasionati de PvM hard/mediu/easy s.m.d am facut si un tutorial mai jos ! Sper sa fie bun , eu asa am facute multe dintre iteme , si ma descurc in conceptul de PvM .

Arme

Pe aproximativ toate pvm-urile gasiti Fms la magazin . Otravite la drop s.m.d . Ei bine , aceste arme sunt desigur cele mai importante in conceptul de PvM . Ele va dau bonus de Paguba Medie si Paguba Competentei .

Pentru cei care nu stiu ce inseamna Paguba Medie si Paguba Competentei priviti mai jos !
Paguba Medie - Ea se afla pe armele de nivelul 30 si 75 . El va avantajeaza la loviturile din hit . 10% Paguba medie = 12 Putere . Asa ar veni normal intr-un bonus cunoscut .
Paguba Competentei - Ea se afla pe armele de nivelul 30 si 75 . El va avantajeaza loviturile magice ! (Magiile/Skillurile) . 10% Competenta , este un bonus de 80-100 Valoare atac magic . Asa ar veni normal intr-un bonus cunoscut .

Bonusurile pe care trebuie sa le aveti pe armele pvm sunt urmatoarele .

Pe cele cu paguba medie : P paguba destul de acceptabila , macar 45 . Pe langa ea trebuie sa aveti semi-om , diavol , vampiri , critica , patrundere , putere . La ce va folosesc aceste bonusuri ? Si unde ? Priviti mai jos !

Semi-om - El iti va folosi mereu ! Vei avea nevoie de semi-om in orice mapa , indiferent de monstri .
Diavol - El te ajuta in v3 si v4 ! Dar mai ales la Beran-Setaou . Este un bonus esential daca doresti sa bati DragonulAlbastru , sau sa cresti in v3-v4 .
Vampiri - El iti foloseste la TurnulDemonilor ! Ca sa poti bate Moartea cu Coasa , ai nevoie de vampiri , la fel si la restul etajelor .
Critica - Ei bine , critica este un bonus esential in PvM . Deoarece te ajuta sa dai un damage x2(dublu) in monstri .
Patrundere - El iti ajuta damage-ul , si vei da patrundere . Cum te ajuta la damage ? Ei bine , patrunderea ofera un bonus mai special , si vei da cu 200-600 damage mai mult in mobi daca prinde patrundere .
Putere - Puterea iarasi , este un bonus esential . El ofera , cum am scris si mai sus , ca si paguba medie ! 12 Putere = 10% Paguba medie .

Armuri

Ei bine , aici depinde in ce mapa va aflati ! In mapele sub nivelul 75 , nu prea va trebuie un bonus special , va voi insira niste bonusuri necesare .

Mapele sub nivelul 75

Maxim PV - Minim 1k PV .
Valoare Atac - Minim 20 .
Absorbire PV - Este fix pe unele PvM-uri .

Aceste 3 bonusuri sunt esentiale la mapele sub nivelul 75 . P.S. In TurnulDemonilor ai nevoie de sageti !

Mapele peste nivelul 75

Voi insira bonusurile necesare pe sectiuni de mape .

V3-V4-V5 -> Ai nevoie de :

Valoare Atac - Minim 20
Maxim PV - Minim 1500
Aparare Sabie - Minim 10
Aparare Sageti - Maxim

De ce va folosesc apararile ? Sagetile la arcasi , iar sabia la luptatori . Rezistenta magie o aveti pe otel , ea va fereste de magicieni setaou .

Padurea Rosie - Aici nu aveti nevoie de un bonus special . Decat de putina rezistenta magie pentru driade . Ori fulger , am testat si merg amandoua .


Update 18.09.2014 Voi reveni cu update la PvM si saman in curand ! Stati pe'aici. :-h
Ultima oară modificat 18 Sep 2014, 20:26 de către Twain™, modificat 1 dată în total.
Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
Ibrahimović
Utilizator interzis !
Utilizator interzis !
Mesaje: 1153
Membru din: 08 Sep 2014
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 32
Contact:

Re: [GHID]Iteme PvP & PvM

Mesajde Ibrahimović » 18 Sep 2014, 15:57

ehh... trb sa faci diferit asa te incurci la ele ca ai pus pvp si pvm .. si in ordine e pvm si pvp ... cat despre topic .. nu multa lume cauta ghid iteme .. dar na si copy paste e ceva folositor

Deconectat
Avatar utilizator
Twain™
Nivel 2
Nivel 2
Mesaje: 158
Membru din: 09 Sep 2013
Regat: Shinsoo
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0

Re: [GHID]Iteme PvP & PvM

Mesajde Twain™ » 18 Sep 2014, 16:26

[Chuli] scrie:ehh... trb sa faci diferit asa te incurci la ele ca ai pus pvp si pvm .. si in ordine e pvm si pvp ... cat despre topic .. nu multa lume cauta ghid iteme .. dar na si copy paste e ceva folositor


[Chuli] Iara esti tu destept si crezi ca eu dau copy-paste ? Sunt Feralipso baiatu` . :)) Eu nu dau copy-paste , eu am incercat o gramada de bonusuri de 6 ani de zile , de cand joc eu metin . Si stiu ce bonusuri sa pun pe niste iteme . ;) Si nu conteaza ordinea , atata timp cat sunt bune .

Si ba da , multa lume cauta un ghid bun , eu primesc pe messenger si skype cate 5-8 mesaje zilnic sa le spun ce bonusuri sa bage pe iteme... deci , dinnou , nu te crede prea destept Chuli draga . :P Nu o lua in nume de rau . :D
Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
Thunder Ann
Nivel 4
Nivel 4
Mesaje: 548
Membru din: 13 Iun 2014
Status: fac la wc stau 20 min, e şmek
Server Metin2: War-Time Metin2
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0
Contact:

Re: [GHID]Iteme PvP & PvM

Mesajde Thunder Ann » 18 Sep 2014, 16:30

Sunt destul de bune pentru incepatori.
Good Job! ;)
Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
Twain™
Nivel 2
Nivel 2
Mesaje: 158
Membru din: 09 Sep 2013
Regat: Shinsoo
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0

Re: [GHID]Iteme PvP & PvM

Mesajde Twain™ » 18 Sep 2014, 20:27

Jenaru Tony scrie:Sunt destul de bune pentru incepatori.
Good Job! ;)


Multumesc Tony ! Voi reveni cu update de fiecare data , cu ceva nou . :ymparty:
Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
D3nyo
Nivel 2
Nivel 2
Mesaje: 266
Membru din: 04 Sep 2013
Status: Sunt bine mersi ^.^
Server Metin2: toate
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 1

Re: [GHID]Iteme PvP & PvM

Mesajde D3nyo » 27 Sep 2014, 19:08

Twain™ scrie:
[Chuli] scrie:ehh... trb sa faci diferit asa te incurci la ele ca ai pus pvp si pvm .. si in ordine e pvm si pvp ... cat despre topic .. nu multa lume cauta ghid iteme .. dar na si copy paste e ceva folositor


[Chuli] Iara esti tu destept si crezi ca eu dau copy-paste ? Sunt Feralipso baiatu` . :)) Eu nu dau copy-paste , eu am incercat o gramada de bonusuri de 6 ani de zile , de cand joc eu metin . Si stiu ce bonusuri sa pun pe niste iteme . ;) Si nu conteaza ordinea , atata timp cat sunt bune .

Si ba da , multa lume cauta un ghid bun , eu primesc pe messenger si skype cate 5-8 mesaje zilnic sa le spun ce bonusuri sa bage pe iteme... deci , dinnou , nu te crede prea destept Chuli draga . :P Nu o lua in nume de rau . :D


Da, se vede ca stii mult metin, de aia o luai la barba pe proud :))
Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
veteranul099
Nou Venit
Nou Venit
Mesaje: 1
Membru din: 24 Apr 2015
Status: Sunt bine mersi ^.^
Server Metin2: Metin2
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0

Re: [GHID]Iteme PvP & PvM

Mesajde veteranul099 » 25 Apr 2015, 09:39

Ai aplauzele mele bun "Ghid" :D

Deconectat
Avatar utilizator
Mihail96
Nou Venit
Nou Venit
Mesaje: 1
Membru din: 23 Iun 2015
Status: Big B0$$
Server Metin2: N-am gasit unul.
Regat: Shinsoo
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0

Re: [GHID]Iteme PvP & PvM

Mesajde Mihail96 » 01 Iul 2015, 14:05

Oricata experienta ai avea pe un carater / rasa / anumite magii mereu inveti cate ceva nou

Deconectat
Avatar utilizator
catalinalbi
Nou Venit
Nou Venit
Mesaje: 22
Membru din: 20 Iun 2014
Status: Sunt bine mersi ^.^
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0

Re: [GHID]Iteme PvP & PvM

Mesajde catalinalbi » 06 Aug 2015, 21:21

Scuturi PVP?

Deconectat
Avatar utilizator
Extazi13
Nou Venit
Nou Venit
Mesaje: 1
Membru din: 28 Iul 2015
Status: Sunt bine mersi ^.^
Server Metin2: Metin2Alaska
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0

Re: [GHID]Iteme PvP & PvM

Mesajde Extazi13 » 12 Aug 2015, 21:23

Frate esti super TAREEE cu sfaturile tale ii pun pe toti la pamint adaugama te rog skype sandu.paduret1 mai am intrebari private!


Înapoi la “Ghiduri Joc”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator