[Service]Rezolvare Run Time Error C++

Ghiduri şi tutoriale despre cum să vă îmbunătăţiţi serverul/clientul dv. de metin2.
Deconectat
Avatar utilizator
victoretare
Nivel 1
Nivel 1
Mesaje: 50
Membru din: 18 Mai 2014
Localitate: Bragadiru
Status: Niciodata nu renunt
Server Metin2: Metin2Real
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 1
Mulțumiri primite: 0

Re: [Service]Rezolvare Run Time Error C++

Mesajde victoretare » 01 Mar 2016, 07:56

Mie nu imi functioneaza cand intru pe caracter se incarca si intr-un finl ma scoate ce sa fac?
Calitate nu cantitate

Deconectat
Avatar utilizator
AndreiMetin2
Nou Venit
Nou Venit
Mesaje: 4
Membru din: 28 Feb 2016
Status: Sunt bine mersi ^.^
Server Metin2: Metin2Power
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0

Re: [Service]Rezolvare Run Time Error C++

Mesajde AndreiMetin2 » 01 Mar 2016, 14:36

Nu merge da crash metinu dupa ce se incarca ..............

Deconectat
Avatar utilizator
bYd
Nivel 1
Nivel 1
Mesaje: 94
Membru din: 16 Ian 2016
Status: Pe aci :)
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0

Re: [Service]Rezolvare Run Time Error C++

Mesajde bYd » 01 Mar 2016, 17:09

Probabil voi nu faceti ceva bine. La mine a mers perfect :)

Deconectat
Avatar utilizator
Mordo2k16
Nou Venit
Nou Venit
Mesaje: 1
Membru din: 18 Iul 2016
Status: Zeu
Server Metin2: Metin2 Luna
Regat: Chunjo
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0

Re: [Service]Rezolvare Run Time Error C++

Mesajde Mordo2k16 » 18 Iul 2016, 11:48

Frate.. Am făcut ce ai zis, am win 7.. Şi îmi dă eroarea că ceva ar avea virus.. '' File corupted '' .. Eroarea este la metin2 Luna

Deconectat
Avatar utilizator
dEmEnTuLx3
Nou Venit
Nou Venit
Mesaje: 29
Membru din: 21 Oct 2016
Localitate: Cta
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 6
Mulțumiri primite: 0

Re: [Service]Rezolvare Run Time Error C++

Mesajde dEmEnTuLx3 » 10 Dec 2016, 15:13

Zorke scrie:Salut, am observat ca multi dintre voi au probleme cu eroarea C++ din client, Aici va prezint o modalitate de rezolvare , una rapida si clasica, In primul rand , daca vreti sa va mearga clientul si pe win 7/8 nu trebuie sa depaseasca marimea de 1,3GB. Daca clientul are o marime mai mare de 1,3GB recomand stergerea anumitor iteme/mobi/mape, care nu le folositi, De exemplu despachetati icon .epk/eix si stergeti itemele ne dorite etc..

Pasul doi:
01: Downloadati CFF explorer. ( Il puteti downloada si de aici: Trebuie să fii logat sau înregistrat pentru a vedea acest link. )
02: Deschideti CFF explorer , si da-ti OPEN FOLDER, Dupa care mergem in folderul cu clientul , si ii dam open la STARTER.
03: Dupa ce am deschis STARTERUL cu CFF explorer Selectam optiunea File Header
04: Cautam instanta (linia) " Characteristics " si mergem pe atribute (coloane) pana intalnim " Click Here"
05: Dam click pe " Click Here " si selectam optiunea " App can handle > 2gb adress space "
06: Salvam , si testam!

Atentie!! Daca nu e clientul sub 1,3 GB pe win 7/8 nu v-a merge. Pe win XP probabil ca va merge , Dar cel mai sigur e sa il faceti sub 1,3GB .

Daca te-am ajutat un " multumesc " te rog.


Multumesc, a mers cu succes. Thumbs up omule :ymapplause: :ymapplause: !!!

Deconectat
Avatar utilizator
suga11
Nou Venit
Nou Venit
Mesaje: 1
Membru din: 14 Aug 2017
Status: Sunt bine mersi
Server Metin2: mt2niciunul
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0

Re: [Service]Rezolvare Run Time Error C++

Mesajde suga11 » 14 Aug 2017, 22:32

Merci :*

Deconectat
Avatar utilizator
OkamiTV
Super Moderator
Super Moderator
Mesaje: 788
Membru din: 01 Ian 2015
Localitate: Castleblayney, Ireland
Reputație: S. Moderator
--------------------------------------
►Super-Moderator 2.45/3
►Moderator 3.90/3 ✔
►Trial Moderator ✔
--------------------------------------
►Moderator J4M
►Trial Moderator J4M
►Atât, restul dacă voi avansa!
--------------------------------------
►Nume anterior: dogariuionut
--------------------------------------
https://metin2ns.eu
--------------------------------------
Status: Foarte ✔
Server Metin2: Metin2 New Story
Regat: Chunjo
Mulțumiri acordate: 16
Mulțumiri primite: 18
Contact:

Re: [Service]Rezolvare Run Time Error C++

Mesajde OkamiTV » 29 Aug 2017, 11:44

Mulțumesc, cu ajutorul tău am rezolvat, un mare developăr îmi cerea 3 euro să îmi rezolve asta...
serios frate? Asta-i România noastră, cerem bani și să ajutăm pe cineva să treacă strada.

Conectat
Avatar utilizator
[r00t1ng]
Dau de pică netu'
Dau de pică netu'
Mesaje: 464
Membru din: 09 Aug 2013
Localitate: /usr/r00t
Reputație: ★ A picat toată reţeaua RDS, cel puţin odată
===============
★ A raportata 3 vulnerabilitaţi in reţeaua AKTA
===============
★ A violat cel putin 60 % din toate routere-le Telekom in perioada 2015-2016 creând cea mai mare reţea botnet
Status: Originaliatea in persoană !
Server Metin2: metin2tenerife.c
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 32
Mulțumiri primite: 37
Contact:

Re: [Service]Rezolvare Run Time Error C++

Mesajde [r00t1ng] » 29 Aug 2017, 11:47

Foarte folositor pentru clientele fară sursă:) .
De pe 40k in sus, un simplu update la granny rezolva totul :) .


Înapoi la “Ghiduri şi Tutoriale”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Blondu`, TpWs0 și 9 vizitatori