*Problemă: Vreau sa adaug stralucire la iteme cum ii la +7 +8 +9 etc gen cum ii la in imaginea asta : Trebuie să fii logat sau înregistrat pentru a vedea acest link. mentionez ca serverfileul foloseste txt nu sql
Tipologie server(PvM / PvP): PvM
*Resursă folosită: niciuna
*ServerFiles utilizat: serverfiles/topic65820.html
*Syserr: n-am
Poză: Trebuie să fii logat sau înregistrat pentru a vedea acest link.
*Detalii suplimentare: nimic
[Intrebare]Cum adaug stralucire la iteme
-
Conectatdavidragon333
- Nivel 2
- Mulțumiri acordate: 1
- Mulțumiri primite: 0
-
Deconectatjimion94
- Nivel 1
- Status: Sunt bine mersi
- Server Metin2: ro
- Regat: Jinno
- Mulțumiri acordate: 3
- Mulțumiri primite: 3
Re: [Intrebare]Cum adaug stralucire la iteme
imi cer scuze nu am citit ca este txt aceasta este specularu la txt Trebuie să fii logat sau înregistrat pentru a vedea acest link.
-
Conectatdavidragon333
- Nivel 2
jimion94 scrie:imi cer scuze nu am citit ca este txt aceasta este specularu la txt Trebuie să fii logat sau înregistrat pentru a vedea acest link.
Nu-i de la aia pentru ca am 100 la toate care is +9 si nu apare efetu ala

-
Conectat[RaffaeL]
- Utilizatorul Lunii Ianuarie
- Reputație: ==================
► Helper Experimentat J4M
================== - Status: Incerc sa ajut,cum stiu,cum pot..pe toti
- Server Metin2: ...
- Mulțumiri acordate: 3
- Mulțumiri primite: 495
davidragon333 scrie:jimion94 scrie:imi cer scuze nu am citit ca este txt aceasta este specularu la txt Trebuie să fii logat sau înregistrat pentru a vedea acest link.
Nu-i de la aia pentru ca am 100 la toate care is +9 si nu apare efetu ala
playersettingmodule.py(root) cauta:
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+1, "PART_WEAPON", "D:/ymir work/pc/common/effect/sword/sword_7.mse")si asigura-te ca ai liniile, sau nu sunt comentate.
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+2, "PART_WEAPON", "D:/ymir work/pc/common/effect/sword/sword_8.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+3, "PART_WEAPON", "D:/ymir work/pc/common/effect/sword/sword_9.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+4, "PART_WEAPON_LEFT", "D:/ymir work/pc/common/effect/sword/sword_7_b.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+5, "PART_WEAPON_LEFT", "D:/ymir work/pc/common/effect/sword/sword_8_b.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+6, "PART_WEAPON_LEFT", "D:/ymir work/pc/common/effect/sword/sword_9_b.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+7, "PART_WEAPON", "D:/ymir work/pc/common/effect/sword/sword_7_f.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+8, "PART_WEAPON", "D:/ymir work/pc/common/effect/sword/sword_8_f.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+9, "PART_WEAPON", "D:/ymir work/pc/common/effect/sword/sword_9_f.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+10, "PART_WEAPON", "D:/ymir work/pc/common/effect/sword/sword_7_s.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+11, "PART_WEAPON", "D:/ymir work/pc/common/effect/sword/sword_8_s.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+12, "PART_WEAPON", "D:/ymir work/pc/common/effect/sword/sword_9_s.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+13, "PART_WEAPON_LEFT", "D:/ymir work/pc/common/effect/sword/sword_7_s.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+14, "PART_WEAPON_LEFT", "D:/ymir work/pc/common/effect/sword/sword_8_s.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+15, "PART_WEAPON_LEFT", "D:/ymir work/pc/common/effect/sword/sword_9_s.mse")
chrmgr.EFFECT_REFINED+13 - acel "+13"(numarul efectului, +13 ca exemplu) poate sa nu corespunda cu distribuirea pe care o ai tu pentru efecte.
Verifica de asemeni daca ai efectele(fisierele .mse) in locatia corecta.
Suplimentar verifica in instancebase.h(sursa binary) ca numarul de efect sa corespunda cu cel din python.

► Arată conținutul
► Arată conținutul
-
Conectatdavidragon333
- Nivel 2
-
Conectatdavidragon333
- Nivel 2