Calliope2 - Server International

Servere private de metin2 de diferite genuri. Aici este locul unde găsești servere pe placul tău !
Închis
Neconectat
Avatar utilizator
Speachless
Deţinător Server

Deţinător Server
Mesaje: 1267
Membru din: 22 Iul 2014
Status: Online
Regat: Shinsoo
Mulţumiri acordate: 36  
Mulţumiri primite: 52  

Calliope2 - Server International

Mesaj de Speachless » 08 Iul 2019, 13:10

Link rapid catre website: Trebuie să fii logat sau înregistrat pentru a vedea acest link.

Calliope se diferentiaza de alte servere prin faptul ca este deschis de mult timp si este printre cele mai jucate servere internationale. Iti ofera stabilitate si siguranta ca munca ta nu dispare peste noapte. Avem continut mare de joc cu cel mai bine gandit sistem pvp si actualizari periodice.

Daca vrei sa vezi prezentarea cu imagini mai mari : Trebuie să fii logat sau înregistrat pentru a vedea acest link.

Informatii generale
Server international
Stil de joc pvm pvp
Nivel maxim 117
Optimizari unice pentru calculatoare mai slabe
Sistem de securitate unic pentru anti-spam la logare unde monitorizam permanent hotii de conturi.
Continut mare de joc si pesteri pentru orice nivel.
Sisteme unice
Gameplay propriu. Jucandu-te nu o sa te simti ca pe orice server de duzina, pentru ca am venit mereu cu ideile noastre si astfel in timp am construit un gameplay unic.
Evenimente unice in pvm si pvp
Salvare rapida a conturilor cu tastele f1-f8
Posibilitatea de a folosi fontul normal (x12) sau (x16) in cazul pc-urilor cu rezolutie mare unde textul pe x12 devine prea mic. Primele poze sunt cu x12, iar urmatoarele x16 ca sa vedeti diferenta. Fontul se alege de la logare in joc.
Se poate vota zilnic pentru monede.


Itemele de inceput
La inceput primesti echipament +9, inel de teleportare, mantie permanente, cufar ucenic si trei obiecte care te vor ajuta la inceput.
Imagine

Timpul pentru urmatorul run
Prin tasta F12 poti sa vezi cate minute ai de asteptat pentru a intra din nou la pesteri, daca este valabil si ce bonusuri ai nevoie.
Imagine

Inventarul special si noul slot pentru tastele F5-F8
Apasand tasta U poti deschide un inventar unde se duc toate pietrele, cartile si itemele de upgrade. In dreapta se poate vedea slotul nou in care poti pune skillurile, peturile, mounturile si alte iteme pe care le poti folosi cu click sau folosind F5-F8. Apasand pe x poti ascunde bara de slot, dar key-urile vor functiona, fiind deci foarte folositor.
Imagine

Topul de damage al jucatorilor
De la gardianul din poza poti vedea topul celor mai mari damageuri date de jucatori, pe hit si skill.
Imagine

Sistemul de cautare in magazine numit si Search Shop
Am dezvoltat acest sistem pentru a putea cauta iteme de la distanta si le poti cumpara direct din aceasta pagina pe care o poti deschide cu F11. Poti sa selectezi cantiatea si pretul maxim afisat.
Imagine
Poti sa vezi si la ce pret mediu se cumpara itemele din shopuri apasand pe "Afla pretul itemelor"

Sistemul de animalute si Pickup
Pe joc avem sistemul de animalute care pot fi hranite si crescute in nivel si care pot avea abilitati. Un lucru nou prin care ne remarcam este faptul ca aceste animalute, prin butonul de adunare obiecte iti va lua de pe jos automat itemele pe care le obtii din farmat.

Renasterea
Renasterea iti va reseta numai nivelul, iar in schimbul acestui lucru vei primi un rank langa nume (care poate fi ascuns) si bonusurile din imagine. Skillurile si misiunile nu se reseteaza. Dupa cele 3 nivele de renastere nu vei mai primi bonusuri ca si rasplata, totusi vei putea da reset la nivel ori de cate doresti platind o taxa de 50.000.000.000 yang si avand nivel 117.
Imagine

Saman precum un pet
Acest sistem tot conceput de noi reprezinta un saman care poate fi crescut pana la nivelul 50. Nivelul lui este salvat pe numele caracterului tau, deci nu se poate vinde, pentru ca ar avea level 1 pentru alta persoana care nu a crescut un saman. Este un obiect uimitor de folositor, pentru ca poate fi chemat langa tine imediat oriunde, insa nu dezavantajeaza un caracter de saman real pentru ca un saman real va da un buff mai puternic.
Imagine

Shop offline
Are acest nume pentru ca atunci cand faci un shop ca sa vinzi iteme, nu mai te transformi in shop ci acesta apare langa tine si chiar daca esti offline shopul va ramane deschis. De la distanta poti retrage, adauga iteme, inchide, deschide alt shop si schimbare nume.
Imagine

Schimba Canalele
Poti schimba canalul fara sa te mai deloghezi, doar apasand ESC > Schimba canalul, alegi canalul si apesi pe OK. Poti schimba canalul si in timp ce esti atacat de un monstru.

Imagine

Activarea apelor, rouei, potiunilor e.tc
Pentru ca este mereu stresant intr-o lupta pvm sau pvp sa ai mereu inventarul deschis si sa apesi cu click mereu peste toate apele, rouale, potiunile de atac si viteza acum doar cu o singura apasare de CTRL+V toate se vor activa automat.
Imagine

Vizibilitate si Esarfe
Poti ascunde costumul si esarfa de pe tine, iar sistemul de esarfe este modificat si are altfel de bonusuri dupa cum puteti observa in poza. Theowahdan din map1 va poate oferi mai multe detalii.

Pentru a face o esarfa trebuie sa ii duci lui Theowahdan din map1 x 40 panze fine dropabile la bosii de nivel mediu. Esarfele au 3 bonusuri "default" + inca 3 care pot pica aleatoriu din schimbarea bonusurilor la Theowahdan. Ca sa iti pice cele 3 trebuie sa muti esarfa pe theowahdan pana pica, iar ca sa le schimbi pe toate fara sa le pierzi, tot de la Theowahdan ai un switch pentru esarfe.

Ca sa evoluati esarfele mergeti la Seon Pyeong si le mutati pe ele. Evolutia maxima este (Custom). Evoluarea esarfei va mari primele 3 bonusuri ale esarfei, iar ultimele 3 trebuie facute la theowahdan prin schimbarea lor.
Imagine

Vezi dropul tintei
Apasand pe butonul "I" se va deschide o fereastra in care poti vedea dropul monstrului pe care ai facut click.
Imagine

Switchbot
Schimbatorul automat de bonusuri poate fi deschis cu F10. El va cumpara automat vrajeste daca nu ai in inventar fara sa fie nevoie sa stai langa un NPC si poti ascunde mounturile, peturile si jucatorii.

Poti pune pana la 7 iteme, in meniu dispui de variante de bonus predefinite care te pot ajuta la a scutii timp din a pune bonusurile si ai un buton de ghid bonusuri unde poti sa citesti ce bonusuri intra pe iteme.
Imagine

Alchimia Dragon - Rafinarea automata
Poti rafina alchimia acum rapid si usor cu butonul de rafinare automata. Alchimia pe server se face farmand la monstrii Cufere Cor (brut) care au un drop bun. Pe server Alchimia nu se pluseaza.
Trebuie să fii logat sau înregistrat pentru a vedea acest link.

Schimba echipamentul
Din meniul scurtaturilor de mai sus sau cu F9 poti deschide schimbatorul de echipament care memoreaza in 4 pagini seturile tale.
Trebuie să fii logat sau înregistrat pentru a vedea acest link.

Pesteri noi - vom prezenta doar o parte
Pestera Reginei Gelatina, special conceputa pentru jucatorii incepatori in care poti intra de la nivel 40.
Imagine

Gradina Infectata, care a fost facuta tot pentru jucatorii incepatori, dar si pentru cei mari care au un farmer de minim lv.70.
Imagine

Radacinile Bufnitelor, o poveste cat si o misiune speciala pentru jucatorii care isi doresc cel mai bun echipament.
Imagine

Invingand Hydra si ajutand lumea calliope veti fi premiati de zeu cu bonusuri pvp care vor tine ore. Un dungeon perfect pentru a te pregati apoi de un PvP.
Imagine

Templul Zodiac - Invinge zodiacii din templu, iar cu itemele de upgrade poti crafta noile arme si armuri zodiac.
Imagine

Devil Tower2 - Regele Demonilor Shax trebuie invins, si de unde poti dropa legendarele Phoenix cu care poti zbura.
Imagine

Evenimentele de Sezon
Avem evenimente care tin cateva luni in functie de sezon. Evenimentul de paste, de vara, halloween, de iarna. Fiecare aduc premii bune si decoratii specifice sezonului.
Evenimentul de Paste in care strangi Ouale pentru Iepuras
Imagine

Evenimentul de Vara in care te racoresti!
Imagine

Evenimentul Halloween in care vanezi Zombii si Fantome!
Imagine

Alte evenimente saptamanale

Razboiul Caracterelor
Un eveniment pvp in care poti face yang batand jucatorii de +- 10 nivele. Poti obtine si o medalie deasupra capului cu 1,2 sau 3 in functie de cati ai omorat pana la finalizarea acestuia. La peste 90 de jucatori invinsi esti premiat cu monede. Evenimentul este complet automat, si dispune si de limite de timp pentru cei care ii omori, verificari pentru a nu te bate pe tine, potiunile de viata, mounturile nu functioneaza, iar atunci cand mori si te ridici esti mereu respawnat intr-un punct aleatoriu din harta cu viata complet incarcata.
Imagine

Invazia clanului de sefi
Un eveniment cu bosi, in care datorita faptului ca avem multi jucatori nu se desfasoara intr-o singura harta, ci in doua. La acest eveniment o multime de diferiti bosi sunt spawnati automat de catre sistem. Daca invingi unul, in acelasi loc apare altul.
Imagine

Broastele de aur
Toata lumea are nevoie de yang, insa noi avem o solutie super cool pentru tine. In fiecare saptamana timp de o ora in aceasta harta poti farma la aceste broaste Urechile Tanaka. Daca ii le duci lui Mr.Soon primesti yang pentru fiecare.
Imagine

Evenimentul drop dublu de cor si cufere luna incepe in fiecare Luni intre 07:00 si 23:00.
Evenimentul Hide and Seek incepe in fiecare marti 21:00/22:00
Evenimentul Books Day incepe in fiecare Miercuri intre 07:00 si 23:00.
Evenimentul Invazia Sefilor incepe in fiecare Joi intre 21:00 si 22:00.
Evenimentul Broasca de Aur incepe Vineri la ora 21:00 si se termina la 22:00.
Evenimentul Razboiul Caracterelor incepe de la 21:00 pana la 22:00 in fiecare Sâmbătă sau Duminică.

Vă așteptăm părerile despre server în comentarii.
Ultima oară modificat 10 Iul 2019, 10:12 de către Speachless, modificat de 2 ori în total.
Imagine

Neconectat
Avatar utilizator
Speachless
Deţinător Server

Deţinător Server
Mesaje: 1267
Membru din: 22 Iul 2014
Status: Online
Regat: Shinsoo
Mulţumiri acordate: 36  
Mulţumiri primite: 52  

Re: Calliope2 - Server International

Mesaj de Speachless » 10 Iul 2019, 15:14

Dragi jucatori,

1. In Tara de foc, thundermap, capuldragonului, nephrite si map2 sunt acum 4 locuri de farm, metinele au respawn mai rapid si pozitia lor se va schimba putin la fiecare respawn.
2. Pietrele +3 +4 ofera mai mult yang la vanzare la magazinul general si pretul afisat nu va mai fi pe bucata ci pe tot stackul.
3. Cor draconis are un drop mai mic, la fel si pietrele de la metine.
4. Acum cand faci click pe butoanele cu conturile salvate de la logare va incepe si procesul de logare. (inainte scria doar datele)
5. Langa fps acum apare si ping-ul. Pingul reprezinta viteza conexiunii dintre tine si joc.
6. Un nou npc de craftare a sihastrelor colorate permanente (5) la numar, care ofera trei bonusuri (2000 puncte de viata, 100 valoare atac, 10% tare impotriva monstrilor). Pe langa itemele necesare de craftare, se va lua o taxa de 50.000.000.000 yang.

Locatie:
Blue - Langa Depozit
Rosu - Langa Pescar
Galbeni - Langa Theowahdan

Imagine
Imagine

Neconectat
Avatar utilizator
Reme
Membru Club

Membru Club
Mesaje: 874
Membru din: 09 Mar 2014
Localitate: Lyon
Reputație: ===============
» Helper Avansat
» Helper
» Trial Helper
» Fost Moderator
» Membru Club Permanent
===============
» skype: alexandra.alexa445
» discord: Reme#5040
===============
» nume anterioare: Remember
===============
You're like a coffee, you're a drug
I'm addicted to your love <3
Status: hate
Server Metin2: www.demera.net
Regat: Jinno
Mulţumiri acordate: 97  
Mulţumiri primite: 105  
Contact:

Re: Calliope2 - Server International

Mesaj de Reme » 11 Iul 2019, 23:56

topic inchis la cererea autorului
Imagine
Imagine

Închis

Înapoi la “Servere Private”