interfata illuminata v3

În cazul în care aveţi o nelămurire postaţi aici, de asemenea este locul unde puteţi găsi posibile rezolvări la problemele dvs.
Deconectat
Avatar utilizator
coadapute123
Nivel 2
Nivel 2
Mesaje: 209
Membru din: 05 Ian 2019
Status: Sunt bine mersi
Server Metin2: Entropia2
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 35
Mulțumiri primite: 1

interfata illuminata v3

Mesajde coadapute123 » 26 Apr 2019, 19:41

*Problemă:eroare la conectarea la server
Tipologie server:pvp
*Resursă folosită:interfata illuminata v3 3 regate
*ServerFiles utilizat:zerath
*Syserr:
Poză:
*Detalii suplimentare:am modificat ip ul in intrologin

Vă rugăm să scanaţi întotdeauna fişierele pe care le descărcaţi cu VirusTotal.
Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
Titan
Helper Avansat
Helper Avansat
Mesaje: 2247
Membru din: 01 Iun 2015
Mulțumiri acordate: 28
Mulțumiri primite: 156
Contact:

Re: interfata illuminata v3

Mesajde Titan » 26 Apr 2019, 19:47

Te-ai asigurat că porturile auth/ch sunt la fel ca și în server?

[ Postat de pe Android ] Imagine
Salut, ai nevoie de un serverfiles clean sau la comandă, modificări ale serverfiles-ului existent sau suport? Mă poți contacta oricând.





Conectat
Avatar utilizator
Reme
Helper
Helper
Mesaje: 458
Membru din: 09 Mar 2014
Localitate: Lyon
Reputație: ===============
» Helper
» Trial Helper
» Moderator
» Fost Trial Moderator
» Fost Moderator
» Membru Club Permanent
===============
» skype: alexandra.alexa445
» discord: Reme#5040
===============
» nume anterioare: Remember
===============
Block chat - 11 mai
Status: hate
Server Metin2: www.sephiris2.ro
Regat: Jinno
Autentificat prin: iPhone
Mulțumiri acordate: 21
Mulțumiri primite: 48
Contact:

Re: interfata illuminata v3

Mesajde Reme » 26 Apr 2019, 19:53

nu trebuie sa modifici doar ip, trebuie sa modifici si porturile dupa cum a spus si colegul de mai sus, titan.
Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
coadapute123
Nivel 2
Nivel 2
Mesaje: 209
Membru din: 05 Ian 2019
Status: Sunt bine mersi
Server Metin2: Entropia2
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 35
Mulțumiri primite: 1

Re: interfata illuminata v3

Mesajde coadapute123 » 26 Apr 2019, 19:54

.Titan scrie:Te-ai asigurat că porturile auth/ch sunt la fel ca și în server?

[ Postat de pe Android ] Imagine

nu le gasesc, si nu prea stiu cum
Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
coadapute123
Nivel 2
Nivel 2
Mesaje: 209
Membru din: 05 Ian 2019
Status: Sunt bine mersi
Server Metin2: Entropia2
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 35
Mulțumiri primite: 1

Re: interfata illuminata v3

Mesajde coadapute123 » 26 Apr 2019, 19:56

Reme scrie:nu trebuie sa modifici doar ip, trebuie sa modifici si porturile dupa cum a spus si colegul de mai sus, titan.

ai dont nou hau
Imagine

Conectat
Avatar utilizator
Reme
Helper
Helper
Mesaje: 458
Membru din: 09 Mar 2014
Localitate: Lyon
Reputație: ===============
» Helper
» Trial Helper
» Moderator
» Fost Trial Moderator
» Fost Moderator
» Membru Club Permanent
===============
» skype: alexandra.alexa445
» discord: Reme#5040
===============
» nume anterioare: Remember
===============
Block chat - 11 mai
Status: hate
Server Metin2: www.sephiris2.ro
Regat: Jinno
Autentificat prin: iPhone
Mulțumiri acordate: 21
Mulțumiri primite: 48
Contact:

Re: interfata illuminata v3

Mesajde Reme » 26 Apr 2019, 20:01

te uiti ce porturi ai in winscp trecute in config-uri si dupa te duci in intrologin.py si le modifici
Imagine

Conectat
Avatar utilizator
k1dorasuuuuu
Nivel 4
Nivel 4
Mesaje: 556
Membru din: 28 Noi 2015
Server Metin2: titanius2
Regat: Jinno
Autentificat prin: Linux Laptop
Mulțumiri acordate: 41
Mulțumiri primite: 47
Contact:

Re: interfata illuminata v3

Mesajde k1dorasuuuuu » 26 Apr 2019, 20:03

coadapute123 scrie:
Reme scrie:nu trebuie sa modifici doar ip, trebuie sa modifici si porturile dupa cum a spus si colegul de mai sus, titan.

ai dont nou hau

Intra in intrologin.py si cauta

Cod: Selectaţi tot

def ChannelPort(self, ch, value=0):

Iti dai seama care cum sunt
Iti zic doar care e cel de la auth
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
coadapute123
Nivel 2
Nivel 2
Mesaje: 209
Membru din: 05 Ian 2019
Status: Sunt bine mersi
Server Metin2: Entropia2
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 35
Mulțumiri primite: 1

Re: interfata illuminata v3

Mesajde coadapute123 » 26 Apr 2019, 20:06

k1dorasuuuuu scrie:
coadapute123 scrie:
Reme scrie:nu trebuie sa modifici doar ip, trebuie sa modifici si porturile dupa cum a spus si colegul de mai sus, titan.

ai dont nou hau

Intra in intrologin.py si cauta

Cod: Selectaţi tot

def ChannelPort(self, ch, value=0):

Iti dai seama care cum sunt
Iti zic doar care e cel de la auth
Imagine

care dintre ele , core 1 sau 2
HOSTNAME: dev1_1
CHANNEL: 1
PORT: 21000
P2P_PORT: 13000
DB_PORT: 11000
DB_ADDR: localhost


EDIT , m am rprins , am rezolvat , multumesc
Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
coadapute123
Nivel 2
Nivel 2
Mesaje: 209
Membru din: 05 Ian 2019
Status: Sunt bine mersi
Server Metin2: Entropia2
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 35
Mulțumiri primite: 1

Re: interfata illuminata v3

Mesajde coadapute123 » 26 Apr 2019, 20:12

Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
Titan
Helper Avansat
Helper Avansat
Mesaje: 2247
Membru din: 01 Iun 2015
Mulțumiri acordate: 28
Mulțumiri primite: 156
Contact:

Re: interfata illuminata v3

Mesajde Titan » 26 Apr 2019, 21:26

Asta cred că ține de rezoluție, nu cred că a făcut-o twix responsive.. sau poate trebuie doar modificate coordonatele caracterului/butoanelor, încearcă să schimbi rezoluția mai întâi.
Salut, ai nevoie de un serverfiles clean sau la comandă, modificări ale serverfiles-ului existent sau suport? Mă poți contacta oricând.






Înapoi la “Probleme şi Întrebări”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator