Problema timp mount

În cazul în care aveţi o nelămurire postaţi aici, de asemenea este locul unde puteţi găsi posibile rezolvări la problemele dvs.
Deconectat
Avatar utilizator
mariusdrg95
Nivel 3
Nivel 3
Mesaje: 466
Membru din: 13 Noi 2017
Localitate: Constanta
Status: Sunt bine mersi
Server Metin2: Metin2TSH
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 35
Mulțumiri primite: 6
Contact:

Re: Problema timp mount

Mesajde mariusdrg95 » 03 Mai 2019, 02:10

Cibirichi scrie:nu e ala, e alt sistem.


Atunci inseamna ca nu am questul pentru sistemul respectiv sau ce sistem am nu depinde de quest decat pentru chemarea mountului?

Conectat
Avatar utilizator
Cibirichi
Super Moderator
Super Moderator
Mesaje: 764
Membru din: 20 Sep 2015
Autentificat prin: iPhone
Mulțumiri acordate: 5
Mulțumiri primite: 99
Contact:

Re: Problema timp mount

Mesajde Cibirichi » 03 Mai 2019, 04:32

da, cred ca sistemul ce-l ai depinde de quest doar pentru chemarea lui.
Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
mariusdrg95
Nivel 3
Nivel 3
Mesaje: 466
Membru din: 13 Noi 2017
Localitate: Constanta
Status: Sunt bine mersi
Server Metin2: Metin2TSH
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 35
Mulțumiri primite: 6
Contact:

Re: Problema timp mount

Mesajde mariusdrg95 » 03 Mai 2019, 09:24

Cibirichi scrie:da, cred ca sistemul ce-l ai depinde de quest doar pentru chemarea lui.


Din cunoștințele tale, unde se mai poate delfinii acest timp? Mulțumesc ca ma ajuți

[ Postat de pe Android ] Imagine

Edit: Am verificat sursele nu au nimic legat de timpul de la mount, sau nu trebuie sa il caut dupa itemul de chemare?

Conectat
Avatar utilizator
Cibirichi
Super Moderator
Super Moderator
Mesaje: 764
Membru din: 20 Sep 2015
Autentificat prin: iPhone
Mulțumiri acordate: 5
Mulțumiri primite: 99
Contact:

Re: Problema timp mount

Mesajde Cibirichi » 03 Mai 2019, 14:19

“local vnum, remain_time = pc.get_special_ride_vnum()” si mai apoi este folosit cu * 60 —- s-ar putea de aici


vezi daca iti ia timpul din navicat pentru itemele de acel type si subtype (in cazul tau un mount)

[ Postat de pe iPhone ] Imagine
Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
mariusdrg95
Nivel 3
Nivel 3
Mesaje: 466
Membru din: 13 Noi 2017
Localitate: Constanta
Status: Sunt bine mersi
Server Metin2: Metin2TSH
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 35
Mulțumiri primite: 6
Contact:

Re: Problema timp mount

Mesajde mariusdrg95 » 03 Mai 2019, 16:07

Up. Am șters toate questurile din serverfiles și totuși mounturile sunt chemate și le trece și timpul, deci totul e din sursă, dacă știe cineva sa îmi zică unde ar trebuii sa verific

[ Postat de pe Android ] Imagine

Conectat
Avatar utilizator
Cibirichi
Super Moderator
Super Moderator
Mesaje: 764
Membru din: 20 Sep 2015
Autentificat prin: iPhone
Mulțumiri acordate: 5
Mulțumiri primite: 99
Contact:

Re: Problema timp mount

Mesajde Cibirichi » 03 Mai 2019, 16:19

mariusdrg95 scrie:Up. Am șters toate questurile din serverfiles și totuși mounturile sunt chemate și le trece și timpul, deci totul e din sursă, dacă știe cineva sa îmi zică unde ar trebuii sa verific

[ Postat de pe Android ] Imagine


din navicat una dintre value ar trebui sa fie atunci (value0 -> value5)

[ Postat de pe iPhone ] Imagine
Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
mariusdrg95
Nivel 3
Nivel 3
Mesaje: 466
Membru din: 13 Noi 2017
Localitate: Constanta
Status: Sunt bine mersi
Server Metin2: Metin2TSH
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 35
Mulțumiri primite: 6
Contact:

Re: Problema timp mount

Mesajde mariusdrg95 » 03 Mai 2019, 17:51

Cibirichi scrie:
mariusdrg95 scrie:Up. Am șters toate questurile din serverfiles și totuși mounturile sunt chemate și le trece și timpul, deci totul e din sursă, dacă știe cineva sa îmi zică unde ar trebuii sa verific

[ Postat de pe Android ] Imagine


din navicat una dintre value ar trebui sa fie atunci (value0 -> value5)

[ Postat de pe iPhone ] Imagine


Il am pe txt nu sql eu

Conectat
Avatar utilizator
Cibirichi
Super Moderator
Super Moderator
Mesaje: 764
Membru din: 20 Sep 2015
Autentificat prin: iPhone
Mulțumiri acordate: 5
Mulțumiri primite: 99
Contact:

Re: Problema timp mount

Mesajde Cibirichi » 03 Mai 2019, 18:54

vezi unde sunt value alea in txt-ul tau si vezi daca toate 6 sunt 0 sau una are valoare

[ Postat de pe iPhone ] Imagine
Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
mariusdrg95
Nivel 3
Nivel 3
Mesaje: 466
Membru din: 13 Noi 2017
Localitate: Constanta
Status: Sunt bine mersi
Server Metin2: Metin2TSH
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 35
Mulțumiri primite: 6
Contact:

Re: Problema timp mount

Mesajde mariusdrg95 » 04 Mai 2019, 21:07

Cibirichi scrie:vezi unde sunt value alea in txt-ul tau si vezi daca toate 6 sunt 0 sau una are valoare

[ Postat de pe iPhone ] Imagine


Toate valorile sunt ok, le-am comparat de zeci de ori cu un mount care ii trece timpul, le-am facut identice mai putin locul unde definesc codul leului pentru chemare si timpul nu vrea sa treaca.. nu stiu ce sa ii mai fac..

Deconectat
Avatar utilizator
mariusdrg95
Nivel 3
Nivel 3
Mesaje: 466
Membru din: 13 Noi 2017
Localitate: Constanta
Status: Sunt bine mersi
Server Metin2: Metin2TSH
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 35
Mulțumiri primite: 6
Contact:

Re: Problema timp mount

Mesajde mariusdrg95 » 06 Mai 2019, 13:34

up, am facut sa treaca timpul dar nu mai sta calare pe leu.. ma urc si dupa 1 secunda dispare


Înapoi la “Probleme şi Întrebări”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: HFM-Hosting, Reme, Stayll, Veteleanu000 și 2 vizitatori