[UPDATE-URI LA ZI] RANDY SF // Source game+db+binary in Romana

Deconectat
Avatar utilizator
Robert
Ad Moderator
Ad Moderator
Mesaje: 1234
Membru din: 19 Feb 2015
Localitate: Timisoara
Reputație: .
Ad Moderator
Fost Super Moderator
Fost Moderator
Fost Trial Moderator
Fost Helper
Nume anterior : Kanort
Status: Nu joc.
Server Metin2: Nu joc.
Regat: Chunjo
Mulțumiri acordate: 54
Mulțumiri primite: 91
Contact:

Re: [PREMIUM] r40k + Source game+db+binary in Romana unbugged

Mesajde Robert » 23 Apr 2016, 17:33

Man are lycan? =))

Deconectat
Avatar utilizator
.Stefan
Super Ad Mod
Super Ad Mod
Mesaje: 753
Membru din: 18 Dec 2014
Localitate: Bacau, Romania
Reputație: Nume anterior: .Steph
Ad moderator
Moderator : 3/3
Super Moderator : 3/3
Fost Helper

Best of the best
Status: http://steffan95.com
Server Metin2: www.oblivion2.ro
Regat: Chunjo
Mulțumiri acordate: 67
Mulțumiri primite: 29
Contact:

Re: [PREMIUM] r40k + Source game+db+binary in Romana unbugged

Mesajde .Stefan » 23 Apr 2016, 22:34

[Robert] scrie:Man are lycan? =))

Nu are lycan.. Daca avea lycan, nici nu ma mai oboseam sa postez :))

Deconectat
Avatar utilizator
vinulet4
Nivel 2
Nivel 2
Mesaje: 162
Membru din: 27 Ian 2015
Localitate: Bacau
Status: Sunt bine mersi ^.^
Server Metin2: Nici unu
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 10
Mulțumiri primite: 4

Re: [PREMIUM] r40k + Source game+db+binary in Romana unbugged

Mesajde vinulet4 » 24 Apr 2016, 08:44

Super omule chiar daca e bun sau nu cum zic uni ai un mare + ca postezi si sursa si tot uni nici nuar posta totul free.
:-bd :-bd :-bd :-bd

Deconectat
Avatar utilizator
vinulet4
Nivel 2
Nivel 2
Mesaje: 162
Membru din: 27 Ian 2015
Localitate: Bacau
Status: Sunt bine mersi ^.^
Server Metin2: Nici unu
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 10
Mulțumiri primite: 4

Re: [PREMIUM] r40k + Source game+db+binary in Romana unbugged

Mesajde vinulet4 » 28 Apr 2016, 18:16

Update :

Rezolvare bug borrar items, questul este bun, tot este perfect, mai putin pozitia unde trebuie sa pui item-ul.
Ca sa intelegeti uitati, este undeva pus gresit
Mai exact aici, am facut un highlight la buton unde vine pus.
Imagine
Rezolvare :

Deschidem uiinventory.py din root si cautam linia :

Cod: Selectaţi tot

## AttachMetinDialog

Si acum modificati linia :
[

Cod: Selectaţi tot

PHP:self.drag.SetPosition(13+50,538)

sa arate exact asa :

Cod: Selectaţi tot

 self.drag.SetPosition(13,538)

Concluzia : Cineva a pus acel +50 acolo ca sa ne faca pe noi sa credem ca sistemul e bugat sa ne uitam in alta parte, dar in fine.
Imagine
SPER CA A FOST DE FOLOS
Questul

Cod: Selectaţi tot

quest borrar_items begin
    state start begin
       
        when login begin
            cmdchat("BORRAR QID|"..q.getcurrentquestindex())
        end
       
        when button or info begin
            cmdchat("BORRAR INPUT|1")
            local shang = split(input(cmdchat("BORRAR SEND|")), "|")
            cmdchat("BORRAR INPUT|0")
           
            if shang[1] == "BORRAR" then
                borrar_items.Borrar(tonumber(shang[2]), tonumber(shang[3]))
            end
        end
       
        function Borrar(slot, vnum)
            item.select_cell(slot)
            local item_vnum, item_count, item_id = item.get_vnum(), item.get_count(), item.get_id()
            item.remove_stack()
            cmdchat("InputStringEnd")
        end
    end
end

Deconectat
Avatar utilizator
.Stefan
Super Ad Mod
Super Ad Mod
Mesaje: 753
Membru din: 18 Dec 2014
Localitate: Bacau, Romania
Reputație: Nume anterior: .Steph
Ad moderator
Moderator : 3/3
Super Moderator : 3/3
Fost Helper

Best of the best
Status: http://steffan95.com
Server Metin2: www.oblivion2.ro
Regat: Chunjo
Mulțumiri acordate: 67
Mulțumiri primite: 29
Contact:

Re: [PREMIUM] r40k + Source game+db+binary in Romana unbugged

Mesajde .Stefan » 28 Apr 2016, 23:24

vinulet4 scrie:Update :

Rezolvare bug borrar items, questul este bun, tot este perfect, mai putin pozitia unde trebuie sa pui item-ul.
Ca sa intelegeti uitati, este undeva pus gresit
Mai exact aici, am facut un highlight la buton unde vine pus.
Imagine
Rezolvare :

Deschidem uiinventory.py din root si cautam linia :

Cod: Selectaţi tot

## AttachMetinDialog

Si acum modificati linia :
[

Cod: Selectaţi tot

PHP:self.drag.SetPosition(13+50,538)

sa arate exact asa :

Cod: Selectaţi tot

 self.drag.SetPosition(13,538)

Concluzia : Cineva a pus acel +50 acolo ca sa ne faca pe noi sa credem ca sistemul e bugat sa ne uitam in alta parte, dar in fine.
Imagine
SPER CA A FOST DE FOLOS
Questul

Cod: Selectaţi tot

quest borrar_items begin
    state start begin
       
        when login begin
            cmdchat("BORRAR QID|"..q.getcurrentquestindex())
        end
       
        when button or info begin
            cmdchat("BORRAR INPUT|1")
            local shang = split(input(cmdchat("BORRAR SEND|")), "|")
            cmdchat("BORRAR INPUT|0")
           
            if shang[1] == "BORRAR" then
                borrar_items.Borrar(tonumber(shang[2]), tonumber(shang[3]))
            end
        end
       
        function Borrar(slot, vnum)
            item.select_cell(slot)
            local item_vnum, item_count, item_id = item.get_vnum(), item.get_count(), item.get_id()
            item.remove_stack()
            cmdchat("InputStringEnd")
        end
    end
end



l-am pus si in prima postare, multumim frumos :)

Deconectat
Avatar utilizator
vinulet4
Nivel 2
Nivel 2
Mesaje: 162
Membru din: 27 Ian 2015
Localitate: Bacau
Status: Sunt bine mersi ^.^
Server Metin2: Nici unu
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 10
Mulțumiri primite: 4

Re: [UPDATE-URI LA ZI] RANDY SF // Source game+db+binary in Romana

Mesajde vinulet4 » 29 Apr 2016, 15:20

Update NOW
Mai este bug la curele nu le poti da jos .
Rezolvare.
Decriptati locale_ro/locale_xx cum aveti voi
intrati in locale_ro/locale_xx>>locale>>ro>>ui aici cautati inventorywindow.py si modificati in ele exact ca in imagine unde am selectat
Imagine
Bafta !

Deconectat
Avatar utilizator
JulianLR
Nivel 3
Nivel 3
Mesaje: 423
Membru din: 21 Iul 2015
Status: Sunt bine mersi ^.^
Server Metin2: Nu joc
Regat: Chunjo
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0

Re: [PREMIUM] r40k + Source game+db+binary in Romana unbugged

Mesajde JulianLR » 29 Apr 2016, 17:12

vinulet4 scrie:Update :

Rezolvare bug borrar items, questul este bun, tot este perfect, mai putin pozitia unde trebuie sa pui item-ul.
Ca sa intelegeti uitati, este undeva pus gresit
Mai exact aici, am facut un highlight la buton unde vine pus.
Imagine
Rezolvare :

Deschidem uiinventory.py din root si cautam linia :

Cod: Selectaţi tot

## AttachMetinDialog

Si acum modificati linia :
[

Cod: Selectaţi tot

PHP:self.drag.SetPosition(13+50,538)

sa arate exact asa :

Cod: Selectaţi tot

 self.drag.SetPosition(13,538)

Concluzia : Cineva a pus acel +50 acolo ca sa ne faca pe noi sa credem ca sistemul e bugat sa ne uitam in alta parte, dar in fine.
Imagine
SPER CA A FOST DE FOLOS
Questul

Cod: Selectaţi tot

quest borrar_items begin
    state start begin
       
        when login begin
            cmdchat("BORRAR QID|"..q.getcurrentquestindex())
        end
       
        when button or info begin
            cmdchat("BORRAR INPUT|1")
            local shang = split(input(cmdchat("BORRAR SEND|")), "|")
            cmdchat("BORRAR INPUT|0")
           
            if shang[1] == "BORRAR" then
                borrar_items.Borrar(tonumber(shang[2]), tonumber(shang[3]))
            end
        end
       
        function Borrar(slot, vnum)
            item.select_cell(slot)
            local item_vnum, item_count, item_id = item.get_vnum(), item.get_count(), item.get_id()
            item.remove_stack()
            cmdchat("InputStringEnd")
        end
    end
end


Salut , ai facut treaba buna, doar ca item-ul trebuie sa-l duci un pic mai jos sa- poata sterge... daca-l duci pe mijlocul cosului nu merge..

Deconectat
Avatar utilizator
ThP4Helix
Nou Venit
Nou Venit
Mesaje: 5
Membru din: 02 Feb 2015
Status: Support your Support
Server Metin2: Old Times
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 1
Mulțumiri primite: 0

Re: [UPDATE-URI LA ZI] RANDY SF // Source game+db+binary in Romana

Mesajde ThP4Helix » 29 Apr 2016, 17:17

Puteti sa ma ajutati si pe mine ?Sunt incepator ,si daca puteti sa imi recomandati un tutorial bun ca sa pun sursa + un rezumat la ce fac cu sursa dupa ce o compilez ,si cum pornesc clientul ,ar fi utile si niste tutoriale sau site-uri cu explicatii,multumesc anticipat :D .
Stiu ca pare o intrebare de "geniu"dar chiar n-am habar ,sursa si alea "game "si "mysql" trebuiesc puse in acelasi FREEBSD,sau imi trebuiesc 2 ,cate unul pentru fiecare ? Sau imi trebuie doar sursa facuta si compilata ,si pot sa pornesc serverul din sursa ? Sau game si mysql trebuiesc puse separat ? ca eu nu mai inteleg nimic ..si ce e cu "sursa Launcher" ,la ce imi foloseste ? E necesara ca sa pornesc jocul ( vreau sa il fac prin hamachi ,ca sa il editez eu cum vreau ) ?

Deconectat
Avatar utilizator
bembu
Nivel 2
Nivel 2
Mesaje: 288
Membru din: 29 Noi 2013
Localitate: Bistrita
Status: :D :)
Server Metin2: Metin2RC.ro
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 8
Mulțumiri primite: 1
Contact:

Re: [UPDATE-URI LA ZI] RANDY SF // Source game+db+binary in Romana

Mesajde bembu » 29 Apr 2016, 23:15

Salut , cand dau sh start.sh .. primesc asta ... ma poti ajuta ?

Trebuie să fii logat sau înregistrat pentru a vedea acest link.


EDIT : Lasa-mi skype-ul tau ... ar merge o colaborare ...
Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
inamata001
Nivel 1
Nivel 1
Mesaje: 86
Membru din: 15 Apr 2014
Localitate: Alexandria
Status: Metin2.....
Server Metin2: Metin2 .....
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0
Contact:

Re: [UPDATE-URI LA ZI] RANDY SF // Source game+db+binary in Romana

Mesajde inamata001 » 30 Apr 2016, 13:23

bembu scrie:Salut , cand dau sh start.sh .. primesc asta ... ma poti ajuta ?

Trebuie să fii logat sau înregistrat pentru a vedea acest link.


EDIT : Lasa-mi skype-ul tau ... ar merge o colaborare ...

Iti trebuiesc LIBURILE respective Trebuie să fii logat sau înregistrat pentru a vedea acest link. ti-am lasat LINK.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Am si eu o mica problema.... am configurat in serverinfo.py ip-ul dar tot nu imi arata ca este conectat desi serverul este pornit, navicat functioneaza. Serverfile-ul este pe host
Tin sa mentionez ca imi da conection refused dupa la ceva timp dupa ce am pornit serverul?
Trebuie o anumita versiune de freebds? sau este alta rezolvare?


Înapoi la “Serverfiles”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: AfterLife, Rafi :3 și 20 vizitatori