Ascension of Metin2 - Coming Soon

Totalitatea subiectelor care nu respectă regulamentul vor fi stocate aici.
Deconectat
Avatar utilizator
Elyon.
Nou Venit
Nou Venit
Mesaje: 34
Membru din: 15 Mar 2015
Status: Sunt bine mersi ^.^
Server Metin2: World of Rheya
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0
Contact:

Ascension of Metin2 - Coming Soon

Mesajde Elyon. » 08 Mai 2015, 09:28

STORYLINE
În trecutul îndepărtat, cu mii de veacuri în urmă, în Tărâmul Magic zeii au dat naştere a 2 bravi războinici ce aveau să împlinească profeţia de mult apusă.Această profeţie avea să se împlinească odată ce aceştia erau pregătiţi pentru lupta supremă împotriva forţelor biruitoare a răului ce aveau să se propage asupra Ţinutului îndepărtat. Elyos şi Dionis, ajunşi acum în prag de război unde răul cuprindea lumea magică într-un haos etern , au luat hotărârea să-şi adune armata şi să lupte curajos împotriva infernului în care biruia întunericul.Ani grei la rând în urma luptelor purtate multe sacrificii s-au pogorât, până într-un final când cei doi tineri Elyos şi Dionis au ajuns la capătul războiului,aceastia au dată faţă-n faţă cu Zeul întunericului, Astaroth .
Lupte crâncene au fost purtate,cei doi bravi războinici facand in cele din urma sacrificiul suprem pentru a tiumfa în război. Sufletele lor au fost înmânate pentru sigilarea întunericului şi haosului condus de către Astaroth. Fii alături de cei doi războinici , ia parte aventură , ducând mai departe învăţăturile şi crajul celor doi, păstrând în continuarea pacea şi liniştea în supremul Tinut Magic.

CE ESTE METIN2?
Metin2 este un MMORPG gratuit dezvoltat de către Ymir Entertainment, publicat în Romania de către Gameforge 4D GmbH.
Jocul în sine se constituie din lupta pentru supremație a celor 3 regate inamice care, deși odată formau un singur regat prosper condus de Elyos și Dionisie, în urma apariției spontane a Pietrelor Metin s-au divizat și se razboiesc între ele.
Odată înscris, jucătorul, își va alege regatul și deasemenea caracterul pe care va juca.Inițial caracterul selectat se va afla într-o locație denumita colovial de către jucatori "Map 1" a regatului ales, apoi jucătorul va avea de înfruntat diverși monștri a căror putere crește gradual pentru a putea acumula puncte de experiență necesare înaintării în nivel, obiecte/echipament și Yang(moneda de schimb a jocului).

ECHILIBRU
Ascension of Metin2 se concentrează în a da tuturor jucătorilor o șansă egală să ajungă cei mai puternici războinici. Item shop-ul este conceput în așa fel încât să nu distrugă balanța jocului având prețuri foarte mici, iar toate produsele putând fi obținute și în joc. Jucătorii pot face rost de monede dragon și ajutând server-ul cu voturi pe prima pagină. Valorile monștrilor echipamentelor și bonusurilor sunt foarte apropiate de cele ale serverelor oficiale.

GRAFICA AVANSATA
Cu o combinație de Skybox-uri și texturi realiste foarte detaliate, Ascension of Metin2 dispune de un peisaj unic și foarte detaliat în fiecare hartă. Vegetația fizică 3D contribuie la impresia că acesta este un joc mai nou decât versiunea oficială a Metin2. Echipa noastră va îmbunătăți pe parcurs toată grafica jocului, ajugând la un produs finit cât mai bine realizat.

CONTINUT PROPRIU
Echipa noastră de dezvoltatori exploatează jocul la maxim cu conținut provocator. Mereu echipa noastră caută să aducă în prim plan conținut nou, respectând planuri stricte de dezvoltare făcute de oameni cu experiență și vom putea purta mereu cu noi mândria de a vă aduce îmbunătățiri realizate de către noi.

ACTIVITATI SUPLIMENTARE
Contrar serverelor private obișnuite, noi nu am încercat să scoatem orice opțiune din joc, însă l-am variat și l-am facut mult mai interesant. Activități ca mineritul și pescuitul înca sunt metode bune de a face profit. Nu există doar o cale spre success, poți alege să progresezi în multe feluri.

DESCHIDERE
AoM2 îşi va deschide porțile pe data de 01.06.2016. Sperăm să nu existe întârzieri. Jocul va trage către Hard, dar va fi diferit față de alte servere. În acest timp vom reveni cu detalii despre AoM2 , videoclipuri şi prezentarea detaliată a jocului.

Momentan ne puteți urmări pe:
www . ascension2 . ro
www . facebook . com/ascension2

Deconectat
Avatar utilizator
Helios
Membru Club
Membru Club
Mesaje: 1965
Membru din: 09 Apr 2014
Localitate: Alba-Iulia
Mulțumiri acordate: 2
Mulțumiri primite: 13
Contact:

Re: Ascension of Metin2 - Coming Soon

Mesajde Helios » 08 Mai 2015, 19:30

Subiect mutat la coş. Puteti face anunturi legate de vanzarea/cumpararea/oferirea de obiecte, servicii garantate, etc.


Înapoi la “Topicuri şi mesaje şterse”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: BlackSun, Disobedience, furios90, MarTiñxD și 24 vizitatori