Configurare HP Metin2

Totalitatea subiectelor care nu respectă regulamentul vor fi stocate aici.
Deconectat
Avatar utilizator
iglontzfear
Nou Venit
Nou Venit
Mesaje: 33
Membru din: 30 Apr 2014
Status: OK
Server Metin2: RO
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0
Contact:

Configurare HP Metin2

Mesajde iglontzfear » 02 Sep 2014, 15:07

Salutare ,

Am descărcat acest HP de pe site-ul vostru care imi place , dar m-am blocat un pic la configuratie. Am reusit unele lucruri sa fac ,dar nu ma pot inregistra. Adică , contul nu există dar cand ma inregistrez zice că există. A doua problema este ca nu ma pot loga , imi da niste erori . Acestea sunt problemele mele ce tin de baza de date : 1-logarea,2-inregistrarea.
Acesta este HP-ul : http://just4metin.ro/homepage-gratuite/ ... t4547.html .

Sper să mă ajutați cat mai repede posibil , căci e nevoie urgentă.
Dacă mai trebuie să fac alte precizări , voi face.
Multumesc.

Deconectat
Avatar utilizator
Mikkelsen
Mister Just4Metin
Mister Just4Metin
Mesaje: 2425
Membru din: 06 Mar 2014
Localitate: Târgu Mureş
Reputație: :::Designer:::
:::Fost Super Ad Moderator:::
:::Fost Ad Moderator:::
:::Fost Super Moderator:::
:::Fost Lider Moderatori:::
:::Fost Lider Helperi:::
Server Metin2: ETH
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 12
Mulțumiri primite: 9
Contact:

Re: Configurare HP Metin2

Mesajde Mikkelsen » 02 Sep 2014, 15:48

Poftim,descarcă acastă versiune a acelui HomePage pe care îl foloseam și eu la rândul meu când am avut server.
Acesta nu are niciun bug,dar din păcate este cam complicat de modificat acest homepage dar te vei descurca că așa a învățat toată lumea.

Trebuie să fii logat sau înregistrat pentru a vedea acest link.

Aici o să îți arăt un model după cum să configurezi să îți funcționeze homepage-ul :

Cod: Selectaţi tot

<?PHP
   
      DEFINE('SQL_HOST', 'IP-ul serverului tău');
      DEFINE('SQL_USER', 'root');
      DEFINE('SQL_PASS', 'Parola de la baza de date (NAVICAT)');
     
      DEFINE('SQL_HP_HOST', 'IP-ul serverului tău');
      DEFINE('SQL_HP_USER', 'root');
      DEFINE('SQL_HP_PASS', 'Parola de la baza de date (NAVICAT)');
      DEFINE('SQL_HP_DB', 'account');
     
      $serverSettings['titel_page']="Metin2 - Server Privat Românesc de Metin2";                          // Titlul Site-ului
      $serverSettings['titel']="[color=#BF0000][b]Metin2 numele metinului tău[/b][/color]";                             // Numele Serverului
      $serverSettings['url']="[color=#BF0000][b]http://metin2numele.com sau ce domeniu ai[/b][/color]";                        // URL-ul scriptului (fără "/")
      $serverSettings['server_ip']="IP-ul serverului tău";                        // IP-ul Serverului
      $serverSettings['register_on']=true;                              // Înregistrarea activată? (da = adevărat / nu = fals)
      $serverSettings['mail_activation']=false;                          // Activare prin E-Mail (da = adevărat / nu = fals)
      $serverSettings['page_entries']=30;                               // Intrari pe pagină
      $serverSettings['reg_mail']='email@server@yahoo.com';                // Expeditor E-mail Înregistrare
      $serverSettings['pass_mail']='parola@server@yahoo.com';                 // Expeditor E-mail Parolă
     
      $serverSettings['channel1port']="13001";                  // Portul serverului pe CH1
      $serverSettings['channel1ip']="IP-ul serverului tău";                      // IP-ul serverului pe CH1
     
      $host_db="IP-ul serverului tău";
      $Login_db="root";
      $pwd_db="Parola de la baza de date (NAVICAT)";
      $bdd_name="account";
    
     require("data.inc.php");
     
    ?>


Ce înseamnă ăsta?

Cod: Selectaţi tot

      $serverSettings['register_on']=true;

Ei bine acest cod reprezintă inregistrările,acel true înseamnă că înregistrările sunt deschise.
În caz că vrei să închizi înregistrările,in loc de true pui false.

ACOLO UNDE VEZI,PUI IP-UL DE LA SERVERUL TĂU.

Cod: Selectaţi tot

      $serverSettings['server_ip']="IP-ul serverului tău";

ACOLO UNDE VEZI,PUI PAROLA DE LA NAVICAT.

Cod: Selectaţi tot

      DEFINE('SQL_HP_PASS', 'Parola de la baza de date (NAVICAT)');


În caz că nu reușești ceva aștept să revi cu un reply.

Succes.

Deconectat
Avatar utilizator
iglontzfear
Nou Venit
Nou Venit
Mesaje: 33
Membru din: 30 Apr 2014
Status: OK
Server Metin2: RO
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0
Contact:

Re: Configurare HP Metin2

Mesajde iglontzfear » 02 Sep 2014, 16:36

Multumesc. Mi-ai putea spune ce fisiere ar trebui să editez pentru o bună functionare a HP-ului?

Deconectat
Avatar utilizator
Mikkelsen
Mister Just4Metin
Mister Just4Metin
Mesaje: 2425
Membru din: 06 Mar 2014
Localitate: Târgu Mureş
Reputație: :::Designer:::
:::Fost Super Ad Moderator:::
:::Fost Ad Moderator:::
:::Fost Super Moderator:::
:::Fost Lider Moderatori:::
:::Fost Lider Helperi:::
Server Metin2: ETH
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 12
Mulțumiri primite: 9
Contact:

Re: Configurare HP Metin2

Mesajde Mikkelsen » 02 Sep 2014, 16:58

iglontzfear scrie:Multumesc. Mi-ai putea spune ce fisiere ar trebui să editez pentru o bună functionare a HP-ului?


Păi homepage-ul funcționează și așa foarte bine.
Chestiile acestea:

Cod: Selectaţi tot

Acestea se pot modifica din pagini/informatii.php

<br>

Forumul se poate modifica din pagini/forum.php
<br>

- Tocmai am creat noul server : * Nume
<br>
- Va astept cu drag pe server.
<br>
- Owner : *
<br>
- SGA : *
<br>
- SGM : *
<br>
- GM : *
<br>
- Moderator : *
<br>
- Rata Exp : *
<br>
- Sansa Fierar : *
<br>

Le modifici intrând în fisierul: pagini după care cauți fisierul informatii.php.

Titul care ți-l arată acolo în chenar de ex:Informatii noutati , Publicitate și Inregisteaza-te si joaca - Best Server! le modifici intrând în fișierul pagini după care cauți fisierul java.csms,cauți acolo una din textele scrise de mine mai sus și scrii ce dorești tu.

Numele site-ului il modifici din fisierul index.php,cauți rândul:

Cod: Selectaţi tot

      <title><?PHP echo $serverSettings['titel_page']; ?></title>

ștergi <?PHP echo $serverSettings['titel_page']; ?> și pui numele serverului tău.

După care acolo sus în bara de meniuri unde scrie:Prima pagină Înregistrare Descărcare Clasament Donatii Forum,chiar sub ele,o să îți scrie cu un text mai micuț ceva de genul: Serverul este OFFLINE ... Serverul este facut din pasiune pentru metin2. Va asteptam cu mare drag - Staff ,această chestie o modifici căutând linia:

Cod: Selectaţi tot

        $status=array("Serverul este ");  // Bezeichnung

Cod: Selectaţi tot

        echo " <span class='red'><b>Offline</b></span>";


Tu acolo în loc de echo " <span class='red'><b>Offline</b></span>"; scrii asta:
echo " <span class='green'><b>ONLINE</b></span>";.

Dacă ți-am fost de ajutor nu strică să apeși pe butonul Mulțumesc :)) :))

Deconectat
Avatar utilizator
iglontzfear
Nou Venit
Nou Venit
Mesaje: 33
Membru din: 30 Apr 2014
Status: OK
Server Metin2: RO
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0
Contact:

Re: Configurare HP Metin2

Mesajde iglontzfear » 02 Sep 2014, 17:19

Am făcut tot ce ai zis , dar din pacate am primit aceeasi eroare.
„Înregistrarea a eşuat: Contul există deja.” . Serverul este on , portmap pornit , totul merge...

Deconectat
Avatar utilizator
Mikkelsen
Mister Just4Metin
Mister Just4Metin
Mesaje: 2425
Membru din: 06 Mar 2014
Localitate: Târgu Mureş
Reputație: :::Designer:::
:::Fost Super Ad Moderator:::
:::Fost Ad Moderator:::
:::Fost Super Moderator:::
:::Fost Lider Moderatori:::
:::Fost Lider Helperi:::
Server Metin2: ETH
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 12
Mulțumiri primite: 9
Contact:

Re: Configurare HP Metin2

Mesajde Mikkelsen » 02 Sep 2014, 17:37

Să înțeleg că tu ai server care rulează pe PC-ul tău?
Dacă da atunci urcă homepage-ul in fisierul xampp/htdocs .
Și la IP-ul serverului pune ip-ul de la server dar .100 dacă nu merge cu .100 atunci incearcă ip-ul complet.

Deconectat
Avatar utilizator
iglontzfear
Nou Venit
Nou Venit
Mesaje: 33
Membru din: 30 Apr 2014
Status: OK
Server Metin2: RO
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0
Contact:

Re: Configurare HP Metin2

Mesajde iglontzfear » 02 Sep 2014, 20:33

Am încercat ambele metode. Nu pot avea 2 foldere htdocs , sau 2 foldere xampp , in care sa am separat o pagina de register in caz de nu merge cea actuala , sper ca ma intelegeti ?!

[ Mesaj scris via Mobile Device ] Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
Mikkelsen
Mister Just4Metin
Mister Just4Metin
Mesaje: 2425
Membru din: 06 Mar 2014
Localitate: Târgu Mureş
Reputație: :::Designer:::
:::Fost Super Ad Moderator:::
:::Fost Ad Moderator:::
:::Fost Super Moderator:::
:::Fost Lider Moderatori:::
:::Fost Lider Helperi:::
Server Metin2: ETH
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 12
Mulțumiri primite: 9
Contact:

Re: Configurare HP Metin2

Mesajde Mikkelsen » 02 Sep 2014, 20:43

Prietene eu nu ți-am spus să faci 2 fișiere htdocs ....eu ți-am spus că acolo trebuie pus tot homepage-ul.

Deconectat
Avatar utilizator
iglontzfear
Nou Venit
Nou Venit
Mesaje: 33
Membru din: 30 Apr 2014
Status: OK
Server Metin2: RO
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0
Contact:

Re: Configurare HP Metin2

Mesajde iglontzfear » 02 Sep 2014, 21:14

Dar ce crezi ca am facut.. O inventie?
Dati tc , habar n.aveti sa oferiti suport...Vreti numai +1 la fiecare mesaj pomana.... O zi buna.

[ Mesaj scris via Mobile Device ] Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
Lehel
Mister Just4Metin
Mister Just4Metin
Mesaje: 1383
Membru din: 21 Aug 2013
Localitate: Cluj-Napoca
Reputație: ---------------------------------------
► Fost Super Moderator
► c++ programmer
► Fost super ad moderator
► Fost lider helperi
---------------------------------------
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 10
Mulțumiri primite: 16
Contact:

Re: Configurare HP Metin2

Mesajde Lehel » 03 Sep 2014, 10:31

Mutat in probleme scripturi.
Nu ne acuza pe noi , daca tu nu stii sa corectezi un sql query , sau ca nu stii sa downloadezi un hp functionabil .
Salut !
Imagine


Înapoi la “Topicuri şi mesaje şterse”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Google [Bot] și 5 vizitatori