Topmetin.org - International Metin2 toplist servere private

Totalitatea subiectelor care nu respectă regulamentul vor fi stocate aici.
Deconectat
Avatar utilizator
WoM2Ania
Nivel 1
Nivel 1
Mesaje: 88
Membru din: 14 Feb 2014
Status: Sunt bine mersi ^.^
Regat: Chunjo
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0
Contact:

Topmetin.org - International Metin2 toplist servere private

Mesajde WoM2Ania » 02 Mar 2015, 21:15

Stimata comunitate,

Astăzi aș vrea să va prezint un nou toplist proiectat, cu nevoile proprietarilor de server în minte Metin2 : Trebuie să fii logat sau înregistrat pentru a vedea acest link.

Trebuie să fii logat sau înregistrat pentru a vedea acest link. - Metin2 Toplist a fost creat de un grup de membri ai unora dintre cele mai mari servere private și programatori independenți și are un filtru de limbaj ușor configurabil care vă permite să selectați până la 3 limbi. Engleză și limba dumneavoastră (dacă există) va fi selectată în mod implicit în funcție de locația dvs. geografică IP. O altă caracteristică importantă care ne diferențiază în raport cu concurenții este stabilit de Trebuie să fii logat sau înregistrat pentru a vedea acest link. înlocuirea reCAPTCHA care simplifică votul la maxim. Și nu în ultimul rând, tehnici de expert SEO pentru a conduce trafic maxim catre serverul dumneavoastra .

Imagine
Desigur, proiectul se bazeaza, de asemenea, pe administratorii care vor controla fluxul de vot, pentru a preveni abuzurile și pentru a răspunde la orice întrebări pe care le primesc.

Indiferent dacă aveți un proiect de viitor sau un server deja stabilit, topmetin vă poate ajuta să câștigati noi utilizatori. Înregistrează-te, creeaza un buton de vot sau integreaza API-ul nostru: alegerea este a ta și toate acestea vor crește mediatizarea serverului dumneavoastră.

program

19 februarie: publicitate pentru comunitatea spaniolă (BETA)
27 Februray: publicitate pentru comunitatea internațională
Urmeaza: publicitate la comunitatea germană.

Alte țări vor urma ca ne-am propus să susținem un număr cat mai mare de limbi.
Nu există nici un plan de a da o valoare monetară TOPlist în acest moment. Prin urmare, nu există anunțuri sau conturi premium oferite de orice fel.
Ultima oară modificat 08 Mar 2015, 16:25 de către Donici Cătălin, modificat 1 dată în total.
Motiv: Acest subiect ramane in aceasta categorie !

Înapoi la “Topicuri şi mesaje şterse”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: 2d0a0v2ad, Bing [Bot], cotcorus, LegolasDev™, metin2alexandu, weakwarrior și 15 vizitatori