Pagina 1 din 9

[Tutorial]Cum rezolvați bug la costume .

Scris: 21 Apr 2014, 13:34
de Morphe3
Am auzit ca mulți dintre voi aveți bug la costume, costumele nu se pun în casuță sau nu merg date jos. Eu ca să funcționeze le-am schimbat type din 18 în 28. Ca să meargă puse pe voi trebuie să urmați următorul tutorial, dacă faceți bine o să funcționeze 100%.

În primul rând descărcați asta.

Trebuie să fii logat sau înregistrat pentru a vedea acest link.
Trebuie să fii logat sau înregistrat pentru a vedea acest link.

Puneți acel lib LibCostume.so în folder-ul share din server ( unde este și game ) și adaugați în start.sh la fiecare deschidere în loc de ./game & adaugați asta env LD_PRELOAD=/usr/local/home/game/share/LibCostume.so ./game & .
/usr/local/home/game/share -> directorul de unde se pornește lib-ul , modificați după bunul plac.

Acum puneți în item_proto server în loc de type 18, type 28 la toate costumele, acum costumele se vor pune în căsuța lor, fără niciun bug și la fel se vor da și jos.

Ofer și suport dar doar aici pe forum . :)

Re: [Tutorial]Cum rezolvați bug la costume .

Scris: 21 Apr 2014, 17:57
de dragoshnb
Folositor.

Re: [Tutorial]Cum rezolvați bug la costume .

Scris: 23 Apr 2014, 09:48
de Andre.
Bun,merge.

Re: [Tutorial]Cum rezolvați bug la costume .

Scris: 07 Iun 2014, 18:22
de [r00t1ng]
Mulţumesc !

Re: [Tutorial]Cum rezolvați bug la costume .

Scris: 07 Iun 2014, 19:08
de Alecsu
m-ai salvat :X ai un thx

Re: [Tutorial]Cum rezolvați bug la costume .

Scris: 11 Iun 2014, 16:22
de demonboy12
Vezi ca acum nu in loc de acele cuvinte in libcostume e alcv
adica cv gen: deschizi cu notepad si vezi XXX Porn... ,intelegi? descarca de acolo si uitete :))))

Re: [Tutorial]Cum rezolvați bug la costume .

Scris: 23 Iun 2014, 14:57
de starforever21
Dar si env-u ala trebuie bagat la start.sh?

Re: [Tutorial]Cum rezolvați bug la costume .

Scris: 23 Iun 2014, 17:49
de Dragoș
Bun , bravo

Re: [Tutorial]Cum rezolvați bug la costume .

Scris: 23 Iun 2014, 20:07
de claudiu99
Folositor , Bravo!

Re: [Tutorial]Cum rezolvați bug la costume .

Scris: 24 Iun 2014, 10:41
de ronny112
si env ala trebuie bagat in start.sh?