Modificare clasament homepage

Conectat
Avatar utilizator
Reme
Mister Just4Metin
Mister Just4Metin
Mesaje: 195
Membru din: 09 Mar 2014
Reputație: -Nume anterior: Remember.
-Fost Moderator
-Trial Moderator
Status: hate
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 40
Mulțumiri primite: 7

Modificare clasament homepage

Mesajde Reme » 02 Iul 2018, 05:45

Salutare, cum as putea modifica clasamentul din homepage CMS, ca sa fie pe minute in loc de regat si level?
Si la bresle pe puncte?
Ty.
Exemplu, daca nu am fost suficient de clar:
Trebuie să fii logat sau înregistrat pentru a vedea acest link.
Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
Kravyus.
Nivel 1
Nivel 1
Mesaje: 69
Membru din: 29 Iun 2018
Status: Sunt bine mersi
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 4

Re: Modificare clasament homepage

Mesajde Kravyus. » 02 Iul 2018, 23:56

In loc de level pui TIme, si la fel la brs.

Deconectat
Avatar utilizator
Ionuţ
Web Master
Web Master
Mesaje: 674
Membru din: 02 Sep 2013
Reputație: Câştigător al evenimentului de Halloween ediţia 2016.
Membru club 3 luni (30.10.2016 - 30.01.2016).
Subiecte importante: 1.
Status: Sunt bine mersi ^.^
Server Metin2: Metin2CMS
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 22
Mulțumiri primite: 141
Contact:

Re: Modificare clasament homepage

Mesajde Ionuţ » 03 Iul 2018, 21:15

Mergem în include\sidebar\ranking.php

Căutăm:

Cod: Selectaţi tot

<div class="col-md-4 top-inline top-inline-empire"><img src="<?php print $site_url; ?>images/empire/<?php print $empire=get_player_empire($player['account_id']); ?>.jpg" alt="<?php print emire_name($empire); ?>" title="<?php print emire_name($empire); ?>"></div>

Înlocuim cu:

Cod: Selectaţi tot

<div class="col-md-4 top-inline top-inline-empire"><?php print $player['playtime']; ?><?php print $player['name']; ?></div>


Căutăm:

Cod: Selectaţi tot

<div class="col-md-4 top-inline top-inline-empire"><img src="<?php print $site_url; ?>images/empire/<?php print $empire=get_guild_empire($guild['master']); ?>.jpg" alt="<?php print emire_name($empire); ?>" title="<?php print emire_name($empire); ?>"/></div>

Înlocuim cu:

Cod: Selectaţi tot

<div class="col-md-4 top-inline top-inline-empire"><?php print $guild['ladder_point']; ?></div>


Mergem în include\functions\basic.php

Căutăm:

Cod: Selectaţi tot

function top10players()

Înlocuim toată funcția cu:

Cod: Selectaţi tot

   function top10players()
   {
      global $database;
      
      $banned_ids = getBannedAccounts();
      if($banned_ids)
         $stmt = $database->runQueryPlayer("SELECT id, name, account_id, playtime FROM player WHERE name NOT LIKE '[%]%' AND account_id NOT IN (".$banned_ids.") ORDER BY level DESC, exp DESC, playtime DESC, name ASC limit 5");
      else
         $stmt = $database->runQueryPlayer("SELECT id, name, account_id, playtime FROM player WHERE name NOT LIKE '[%]%' ORDER BY level DESC, exp DESC, playtime DESC, name ASC limit 5");
      $stmt->execute();
      $top = $stmt->fetchAll();
      
      return $top;
   }



Căutăm:

Cod: Selectaţi tot

function top10guilds()

Înlocuim toată funcția cu:

Cod: Selectaţi tot

   function top10guilds()
   {
      global $database;
      
      $stmt = $database->runQueryPlayer("SELECT name, master, ladder_point FROM guild WHERE name NOT LIKE '[%]%' ORDER BY level DESC, ladder_point DESC, exp DESC, name ASC limit 5");
      $stmt->execute();
      $top = $stmt->fetchAll();
      
      return $top;
   }

Deconectat
Avatar utilizator
[Brahma]
Super Moderator
Super Moderator
Mesaje: 494
Membru din: 16 Mai 2017
Localitate: Adjud
Reputație: ®
♔[Super Moderator]✓
♔[Membru Club P]✓
♔[Mister]
☬[Fost]: Moderator 4/3☆
☬[Fost]: Trial Moderator☆
Server Metin2: TIM
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 51
Contact:

Re: Modificare clasament homepage

Mesajde [Brahma] » 08 Iul 2018, 12:28

Dacă în 3 zile autorul subiectului nu va da niciun semn de viata în topic, subiectul va fi trimis în Arhivă.


Înapoi la “Arhivă”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori