Anunt important!
Salutare tuturor!
După cum puteți vedea, platforma și tema au fost actualizate.
Pe lângă asta, au mai fost introduse/schimbate anumite funcționalități alte forumului.
Mai multe detalii în anunțul de pe forum.
Spre anunț
După cum puteți vedea, platforma și tema au fost actualizate.
Pe lângă asta, au mai fost introduse/schimbate anumite funcționalități alte forumului.
Mai multe detalii în anunțul de pe forum.
Spre anunț
Caut persoane serioase pentru echipă în dezvoltarea unui forum
Salut.
Am în plan crearea unui forum dedicat discuțiilor din toate domeniile, începând de la viața de zi cu zi, economie, joburi, etc până la tehnologie și activarea în online.
Cunoștințele mele sunt avansate în tot ceea ce ține de phpBB, fiind platforma site-ului meu.
Caut persoane serioase în ajutarea dezvoltării a ceea ce mi-am propus, și în funcție de apogeul atins, voi fi dispus să fie împărțit în echipă tot ce se acumulează.
Pentru detalii aștept reply, mesaj privat sau chiar mail dacă doriți la [email protected]
Site: https://rsuweb.ro
Ultima oară modificat 10 Ian 2025, 22:38 de către Oprea, modificat 1 dată în total.
- [HF]White
- Server: Metin2.Forum
- Regat: Jinno
- Aprecieri: 332
- Mulţumiri: 5588
- Rezolvări prob.: 13
- Discord: Copiază ID
Recomand sa ai grija cu Ultimate SEO Module, ca iti poate fufu forumu tare.
Daca vrei o extensie mai buna pt seo da-mi add pe discord si vb
Daca vrei o extensie mai buna pt seo da-mi add pe discord si vb
Salut, nu am nici o eroare pe php, nici pe htaccess, am modificat cateceva in listener pentru a nu intra in conflict cu multe alte module. Exista ceva asemanator si mai ok?
Răspunsuri
1 Vizualizări
227
1 Vizualizări
227
Răspunsuri
13 Vizualizări
1602
13 Vizualizări
1602
Răspunsuri
0 Vizualizări