World Of Azeroth 2 [Nivel 99 PVM Mediu]
-
NeconectatBelphegor
- Mister Just4Metin
- Reputație: Nume anterior: Ciubacca
- Server Metin2: rodnia.net
- Regat: Jinno
- Mulţumiri acordate: 22
- Mulţumiri primite: 5
Discord: knotzik#7989
Re: World Of Azeroth 2 [Nivel 99 PVM Mediu]
Părerea mea e că armele sunt ok, nu sunt pokemon deloc. mai pokemon arată armele beta decât astea, sincer.
Doar că nu pică cerceii lacrimă nici ca pe ro, nu ştie nimeni.
Sincer eu aştept să văd ce update faceţi. aveţi de scos cărţi, schimbă bns că nu se stackează, bless-urile.
EDIT: ce bonusuri ai pe joc, ce bonusuri ai pe site
• Max. PV +3000
• Tare împotriva monștrilor +50%
• Valoarea atacului +150
• Apărare +150
• Șansă 70% la bonus-EXP
Pe joc nu poti face asta. Îmi dă de gândit că, dacă nu donezi, stai mult şi bine ca să dai damage pvm. am fost la metine de 90, au 2 mil pv. full animale, cu pet phoenix gheaţă, şi dădeam 4k, 5k critică, şi mai nou are şi regenerare.
Sincer eu aştept să văd ce update faceţi. aveţi de scos cărţi, schimbă bns că nu se stackează, bless-urile.
• Max. PV +3000
• Valoarea atacului +150
• Apărare +150
• Șansă 70% la bonus-EXP
Pe joc nu poti face asta. Îmi dă de gândit că, dacă nu donezi, stai mult şi bine ca să dai damage pvm. am fost la metine de 90, au 2 mil pv. full animale, cu pet phoenix gheaţă, şi dădeam 4k, 5k critică, şi mai nou are şi regenerare.

-
NeconectatWorld Of Azeroth
- Nou Venit
- Status: Pe WOA2
- Server Metin2: www.woa2.ro
- Mulţumiri acordate: 3
- Mulţumiri primite: 1
Discord: Azeroth#8712
Referitor la costum care lai spus cade si in joc la AzraelBelphegor scrie: ↑04 Dec 2019, 21:18Părerea mea e că armele sunt ok, nu sunt pokemon deloc. mai pokemon arată armele beta decât astea, sincer.
• Max. PV +3000
• Valoarea atacului +150
• Apărare +150
• Șansă 70% la bonus-EXP

Voi veni maine cu un edit si aici cu ce update se adauga vineri dimineata

-
Neconectatz3fast
- Nivel 1
- Server Metin2: Metin2 Romania
- Regat: Shinsoo
- Mulţumiri acordate: 9
- Mulţumiri primite: 2
Ete boss și se vor aduna și mai mulți.
[ Postat de pe Android ]

-
NeconectatB.Eduard
- Super Ad Mod
- Reputație: ⌛
⊳ Super Ad Moderator ⚔️
⊳ Membru Club (permanent)
⊳ Câștigător Concurs de Halloween 2019 - locul II.
(1x Anunț Global)
・Fost Lider Moderatori
・Fost Lider Trial Moderatori
・Fost Lider Designeri
・Fost Ad Moderator
・Fost Super Moderator
・Fost Moderator
・Fost Designer
⊳ Realizator Reclame Metin2
⊳ Discord: B.Eduard#1641
⊳ Skype: b.eduard96 - Mulţumiri acordate: 2
- Mulţumiri primite: 359
De ce nu lăsați playerii online pe site? Ascundeți ce? Chiar dacă ai 2 jucători tot intru și îi văd și ies, dar măcar să nu mai bat atâta drum să descarc, etc...
// Servicii design, prezentări servere metin2
(discord: B.Eduard#1641) pentru detalii!
portofoliu: http://just4metin.ro/mica-publicitate/s ... 44700.html
(discord: B.Eduard#1641) pentru detalii!
portofoliu: http://just4metin.ro/mica-publicitate/s ... 44700.html
-
Neconectatdemonika1996
- Nivel 2
- Status: Sunt bine mersi ^.^
- Mulţumiri acordate: 25
- Mulţumiri primite: 2
Asa o fi "1.100 conturi create"si in itemshop ai atatea prostii de cumparat incat intrece classicul m2
ce sa zic sigur nu-i de donatii adica cine n-ar cumpara un Sihastru cu x20 yang x25mob x60 defence x100atac +2k PV ? adica de ce n-ati bagat si 6/7 pe site ca poate vindeati mai bine itemele modate din IS
va scoateti banii cu care a'ti cumparat serverul si va ma ramane si voua sa impartiti si la anul deschideti alt sv si ziceti ca e primu vostru sv! Succes cu ItemShopul ;) sau mai bine zis succes la cat mai multe modate ceaw!

-
Neconectat[Mihaii.]
- Mister Just4Metin
- Status: Urăsc prostia!
- Server Metin2: RO
- Regat: Chunjo
- Mulţumiri acordate: 47
- Mulţumiri primite: 20
Tine o luna... Ownerul nici limba romana nu o stie asa de bine.. Nu va asteptati la prea multe

-
NeconectatWorld Of Azeroth
- Nou Venit
- Status: Pe WOA2
- Server Metin2: www.woa2.ro
- Mulţumiri acordate: 3
- Mulţumiri primite: 1
Discord: Azeroth#8712
Nu sunt modate si 2 la mana se pot face si in joc , ori le faci in joc ori le iei de pe ishop e alegerea ta persoanala .demonika1996 scrie: ↑05 Dec 2019, 23:12Asa o fi "1.100 conturi create"si in itemshop ai atatea prostii de cumparat incat intrece classicul m2ce sa zic sigur nu-i de donatii adica cine n-ar cumpara un Sihastru cu x20 yang x25mob x60 defence x100atac +2k PV ? adica de ce n-ati bagat si 6/7 pe site ca poate vindeati mai bine itemele modate din IS
va scoateti banii cu care a'ti cumparat serverul si va ma ramane si voua sa impartiti si la anul deschideti alt sv si ziceti ca e primu vostru sv! Succes cu ItemShopul ;) sau mai bine zis succes la cat mai multe modate ceaw!
Vom discuta dupa 6 luni dragule cand vom fii tot aici . Iti dai cu presupusul la lucruri pe care le crezi tu . Ne vedem tot aici.

-
NeconectatBelphegor
- Mister Just4Metin
- Reputație: Nume anterior: Ciubacca
- Server Metin2: rodnia.net
- Mulţumiri acordate: 22
- Mulţumiri primite: 5
Discord: knotzik#7989
Încă aştept informaţiile alea despre update-ul ce urmează în câteva ore după cum ai spus tu. Ziceai că postezi şi aici şi pe forum, nu văd nimic nicăieri. Dacă tot spui ceva, mai bine ţine-te de cuvânt. Că deja ai o imagine prea proastă în faţa multora din câte văd.World Of Azeroth scrie: ↑04 Dec 2019, 23:11Referitor la costum care lai spus cade si in joc la AzraelBelphegor scrie: ↑04 Dec 2019, 21:18Părerea mea e că armele sunt ok, nu sunt pokemon deloc. mai pokemon arată armele beta decât astea, sincer.
• Max. PV +3000
• Valoarea atacului +150
• Apărare +150
• Șansă 70% la bonus-EXP
Pe joc nu poti face asta. Îmi dă de gândit că, dacă nu donezi, stai mult şi bine ca să dai damage pvm. am fost la metine de 90, au 2 mil pv. full animale, cu pet phoenix gheaţă, şi dădeam 4k, 5k critică, şi mai nou are şi regenerare., la fel peturi si mount la dragonu de cristal si world boss. Tot ce exista in ishop exista si in joc. Bunusurile in momentul de fata se stacheaza toate ca au fost modificate cele de la drop si acum merg toate cele de la drop pe swich , cartiile nu sunt de scos au fost adaugate chiar vineri dimineata adaugam inca 1 skill la caractere .
Voi veni maine cu un edit si aici cu ce update se adauga vineri dimineatasi in ce consta . Tot odata o sa postam si pe forumul jocului unde ma voi ocupa special sa creez si un wiki pentru dropul la bosi care nu sunt clasici.

-
Neconectatalexandrustan
- Nou Venit
- Mulţumiri acordate: 0
- Mulţumiri primite: 0