[C++ & Python]Full system Mount Costum

Deconectat
Avatar utilizator
[Brain™]
Nivel 2
Nivel 2
Mesaje: 175
Membru din: 19 Feb 2016
Status: Battle II - Adventure
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 5

[C++ & Python]Full system Mount Costum

Mesajde [Brain™] » 20 Feb 2016, 00:11

N am vazut sistemul asta pe aici,asa ca uitati-l acum.Este testat de mine si merge 100%,doar sa fiti atenti.Succes
Trebuie să fii logat sau înregistrat pentru a vedea acest link.
Dupa cum stiti acest sistem face ca mounturile sa se puna langa esarfe!Hai succes;)

Am rezolvat sistemul unde problema in care te urci pe mount si te da jos dupa 1-2 secunde a fost rezolvata!!!!Testat de mine.

cmd_general.cpp - sa modificat
char_battle.cpp - sa modificat
ProtoReader.cpp - sa modificat
questlua_pc - sa modificat
item_proto - Query pentru navicat
Quest adaugat
Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
Lehel
Fost Super Ad Moderator
Fost Super Ad Moderator
Mesaje: 1387
Membru din: 21 Aug 2013
Localitate: Cluj-Napoca
Reputație: ---------------------------------------
► Fost Super Moderator
► c++ programmer
► Fost super ad moderator
► Fost lider helperi
---------------------------------------
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 17
Mulțumiri primite: 18
Contact:

Re: [C++ & Python]Full system Mount Costum

Mesajde Lehel » 20 Feb 2016, 00:17

Richeard, te pot intreba ceva ? In folderul Source -> Tools

Care-i faza cu DumpProto, ca nu inteleg, ce este acel dumpproto ?
Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
[Brain™]
Nivel 2
Nivel 2
Mesaje: 175
Membru din: 19 Feb 2016
Status: Battle II - Adventure
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 5

Re: [C++ & Python]Full system Mount Costum

Mesajde [Brain™] » 20 Feb 2016, 00:21

Lehel scrie:Richeard, te pot intreba ceva ? In folderul Source -> Tools

Care-i faza cu DumpProto, ca nu inteleg, ce este acel dumpproto ?

Este un mic program cu care iti creeaza itemproto si mobproto pentru clientul de metin.
Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
Lehel
Fost Super Ad Moderator
Fost Super Ad Moderator
Mesaje: 1387
Membru din: 21 Aug 2013
Localitate: Cluj-Napoca
Reputație: ---------------------------------------
► Fost Super Moderator
► c++ programmer
► Fost super ad moderator
► Fost lider helperi
---------------------------------------
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 17
Mulțumiri primite: 18
Contact:

Re: [C++ & Python]Full system Mount Costum

Mesajde Lehel » 20 Feb 2016, 00:23

Richeard™ scrie:
Lehel scrie:Richeard, te pot intreba ceva ? In folderul Source -> Tools

Care-i faza cu DumpProto, ca nu inteleg, ce este acel dumpproto ?

Este un mic program cu care iti creeaza itemproto si mobproto pentru clientul de metin.

Si unde se afla acel fisier ? Fiindca implementez esarfele, si m-am blocat la chestia asta. Imi poti explica terog in cateva randuri ? Mersi !
Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
[Brain™]
Nivel 2
Nivel 2
Mesaje: 175
Membru din: 19 Feb 2016
Status: Battle II - Adventure
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 5

Re: [C++ & Python]Full system Mount Costum

Mesajde [Brain™] » 20 Feb 2016, 00:25

Lehel scrie:
Richeard™ scrie:
Lehel scrie:Richeard, te pot intreba ceva ? In folderul Source -> Tools

Care-i faza cu DumpProto, ca nu inteleg, ce este acel dumpproto ?

Este un mic program cu care iti creeaza itemproto si mobproto pentru clientul de metin.

Si unde se afla acel fisier ? Fiindca implementez esarfele, si m-am blocat la chestia asta. Imi poti explica terog in cateva randuri ? Mersi !


sa nu faci off-topic ! lasa-mi problema in topicul de mai jos
http://just4metin.ro/mica-publicitate/topic-t40149.html
Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
[#Chriss]
Utilizator interzis !
Utilizator interzis !
Mesaje: 630
Membru din: 09 Aug 2015
Localitate: Reşiţa la VALOARE !!!
Server Metin2: Metin2TheHurtLocker
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 5
Mulțumiri primite: 7
Contact:

Re: [C++ & Python]Full system Mount Costum

Mesajde [#Chriss] » 02 Mar 2016, 15:17

:) nu este full , eu ţi-am zis că eşti degeaba scuză-mă ,pentru acea " rezolvare " care o ai tu..care nu există la timpul mountului se face în item_manager şi item.cpp sunt 2 funcţii în care trebuie să adaugi type-ul la mount înţelegi tu boy? eu ţi le-am pus în game de aia îţi merge dar sursa cu rezolvarea e la mine :) tu n-ai nici un mount full faci doar căsuţele cu asta..mai ai nevoie de ce ţi-am zis timpul la type .
Ai nevoie de suport gratuit metin2?




Skype: monster_cristi


Proiecte Realizate:

AgeOfKhaos, Cardinali, Expansive, Funny, DevDas, Tutankamon

Deconectat
Avatar utilizator
[DEV]Railgun
Nivel 2
Nivel 2
Mesaje: 280
Membru din: 29 Noi 2015
Status: Sunt bine mersi ^.^
Server Metin2: NightOfMetin
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 11
Mulțumiri primite: 8

Re: [C++ & Python]Full system Mount Costum

Mesajde [DEV]Railgun » 14 Mar 2016, 02:50

Nu este full timpul la mount este 0 :(
Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
[Cea]usescu
Utilizator interzis !
Utilizator interzis !
Mesaje: 256
Membru din: 01 Ian 2015
Localitate: Timisoara
Status: Developer of Lupus2
Server Metin2: Lupus2
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 8
Mulțumiri primite: 55
Contact:

Re: [C++ & Python]Full system Mount Costum

Mesajde [Cea]usescu » 17 Mar 2016, 15:18

[quote="[Brain™]"]

Timpul este 0 la mount trebuie sa gandesti niste cifre mai mari in ceva nu iti spun ca dupa au toti copii ca tine rezolvarea
Imagine
Ofer suport contracost:
-Pyton-
-Lua-
- C++ -
- Web-design-
Skype: mosualex2

Deconectat
Avatar utilizator
[DEV]Railgun
Nivel 2
Nivel 2
Mesaje: 280
Membru din: 29 Noi 2015
Status: Sunt bine mersi ^.^
Server Metin2: NightOfMetin
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 11
Mulțumiri primite: 8

Re: [C++ & Python]Full system Mount Costum

Mesajde [DEV]Railgun » 17 Mar 2016, 22:42

Alex imi poti da si mie rezolvarea in privat te rog mult?
Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
Iηfιηιт²⁴ᵏ
Membru Club
Membru Club
Mesaje: 860
Membru din: 19 Dec 2013
Localitate: Valcea
Reputație: Membru Club Permanent
Status: http://metin2nexus.ro
Server Metin2: metin2nexus.ro
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 27
Mulțumiri primite: 5
Contact:

Re: [C++ & Python]Full system Mount Costum

Mesajde Iηfιηιт²⁴ᵏ » 29 Mar 2016, 09:46

1) Subtype 2 e pt esarfe
2) Timpul la mounturi e 0

Rezolvare?


Înapoi la “Arhivă”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: adryano180 și 3 vizitatori