[GHID]Cum să te ridici pe un oficial?

Află cum poţi să-ţi perfecţionezi caracterul tău propriu dar şi cum să-ţi completezi cunoştinţele despre jocul metin2.
Deconectat
Avatar utilizator
Denis.
Nou Venit
Nou Venit
Mesaje: 37
Membru din: 18 Sep 2013
Status: Inmultesc banii!
Server Metin2: Metin2RO
Regat: Shinsoo
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0

[GHID]Cum să te ridici pe un oficial?

Mesajde Denis. » 18 Sep 2013, 20:53

Salut! Eu sunt Denis.,sunt nou pe forum,și m-am gândit să încep cu un mic ghid.În acest ghid vom vorbi despre serverele oficiale.Mulți dintre voi începeți sau ați început de mai multe ori pe un server oficial din lipsa banilor.Ei bine,să știți,cei care au obiecte valoroase și skiluri ridicate nu sunt milionari.Nu este musai să faci rost de monede băgând bani în metin2.Trebuie doar să știi să profiți de fiecare nivel.
1) FAZA 1: La început,vă recomand un războinic mental pentru farmat,deoarece este considerat ”tank” și nu aveți nevoie de iteme foarte bune pentru a-l mânui.Faceți toate misiunile,nu uitati de quest-urile de la fiecare nivel.Faceți misiuni până la level 15.Apoi cu banii obținuți,faceți-i caracterului un echipament decent.ADICA? Adica iteme +4/5/6 de level 1/9/15. Băgați puncte pe corpul rezistent și atacul spiritului.Primul master trebuie să fie corpul rezistent.Farmați map1 până strângeți destui bani pentru un echipament bun (tigru,guisarme,coif de 21 etc.)
2) FAZA 2: Se presupune că ați trecut de primul pas.Ce e de făcut? La level 18 stați la blestemați (zona breslei) și omorâți orice monstru.Aici pică obiecte de level 30 care sunt destul de valoroase + că pică fieri,tălpi și pentagoane.
Apoi faceți level 25 în map2,farming-ul la maimuțe este o pierdere de timp.La 25 luați cal,și începeți să citiți cărți zilnic.Este nevoie și de un buffer cu M la forța dragonului apoi binecuvântare.Nu este nevoie de reflexie pentru că aceasta nu mai ajută când binecuvantarea este ridicată.Statusul războinicului mental ar trebui să fie 2STR-1VIT.Pe buff băgați doar INTELIGENȚĂ.Nu strică o pereche de cercei de aur(oferă inteligență).
2) FAZA 3: Faceți level 30 în map2 și spargeți pietre până vă luați iteme pv 1k-1,5k.Nu uitați de minerit!Nu aruncați pietrele +0/+1/+2 pentru că le folosiți la sobele alchimiștilor.Nu prea aveți motive să stați 30,fuga spre 35 și calul armat! Fără armat nu faci nimic pe un oficial.Poate reușiți să luati un RIB decent,pietrat.Strângeți bani de o mortala +8/9 cu pv 1,5k sau 2k și 30/50 valoarea atacului,pietrată,bineînțeles.Aici deja treaba devine serioasă,aveți nevoie și de iteme pv,un rib +7/8/9 cu monștri și fatală +3/4 și pm 25+.Să vă țineți de biolog,oferă bonusuri permanente(ex. vit. de atac,viteza de mișcare).
Continuăm la 40-45 la spart pietre de level 45 și la liderul maimuțelor.
Voi continua cu un nou ghid,dar nu acum,sunt destul de obosit.Dacă vreți continuarea lăsați un reply cu părerea voastră! ;)
Imagine

Înapoi la “Ghiduri Joc”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 9 vizitatori