Client Interface illumina (code by [Robert])

Totalitatea subiectelor care nu respectă regulamentul vor fi stocate aici.
Deconectat
Avatar utilizator
Dragos A.k.A Chitra
Moderator
Moderator
Mesaje: 456
Membru din: 26 Oct 2015
Localitate: Iasi Jud. Iasi
Reputație: -- Fost Maestru Bombonar
-- Fost Helper
-- Actual Moderator
Status: Python, C++
Server Metin2: Gods Of Tanagra
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 2
Mulțumiri primite: 8
Contact:

Re: Client Interface illumina (code by [Robert])

Mesajde Dragos A.k.A Chitra » 21 Mar 2016, 14:43

MariusExygo scrie:Am si eu ceva de zis:
    - Nu inteleg de ce te-ai apucat sa lucrezi la ea si sa mai si faci release din moment ce se lucreaza pe EPVP si au si anuntat ca o sa faca release FULL cu tutorial pt. toti noobi

    - Singurul lucru care-mi vine in cap cand ma gandesc la propozitia "De ce face asta release?" e "By Robert" si acumulare de reputatie in rest nimic altceva.

    - Toti o sa te pupe in -cenzurat- logic ... pentru ca le pui ceva ce ei n-au.

    - O sa iti vina toti si o sa se planga in topic pentru ca nu toti pot implementa ce ai facut tu acolo si o sa aiba probleme(fara sa luam in considerare factorul "nu toti au clientul exact la fel")

Ce vreau sa zic e ca e pointless pentru ca o sa iti vina toti in topic sa-ti ceara ajutor ca nu pot s-o bage

Deci mai bine asteptati sa vi-l puna cei de pe EPVP, kingsora a spus ca vrea sa schimbe aspectul metin2 si ca toti sa aiba gratis interfata si codarea.

Sfaturi:
    - Daca o sa lucrezi in continuare vei avea probleme cu: minimap, taskbar, energie
    - Daca o sa lucrezi in continuare vei avea de lucru la: optiuni de joc, fereastra caracter, inventar



Daca te duce oleaca capusorul rezolvi taskbar-ul si restul fara probleme. Doar sa faci putina logica intre ele si functiile pe care le poti folosi :* . De cand am vazut taskbar-ul mi-am pus in cap functiile si da, iese. O sa fac eu astazi sau maine si o sa iti dau sa vezi ca merge bine daca il faci cum trebuie :D
Imagine
Servicii contra-cost : http://just4metin.ro/arhiva-publicitate ... 39077.html
Skype: dragosh989

Deconectat
Avatar utilizator
Robert
Traficant de ouă
Traficant de ouă
Mesaje: 1366
Membru din: 19 Feb 2015
Localitate: Timisoara
Reputație: .
~ Super Moderator 0,95 ~
~~~~~~~~~~~~~
~ Fost Ad Moderator ~
~~~~~~~~~~~~~
~ Fost Moderator ~
~~~~~~~~~~~~~
~ Fost Trial Moderator ~
~~~~~~~~~~~~~
~ Fost Helper ~
~~~~~~~~~~~~~
~ Membru Club (22 apr - 22 iulie) ~
~~~~~~~~~~~~~
~ Castigator Eveniment Paste 2017 ~
~~~~~~~~~~~~~
~Nume anterior : Kanort~
Server Metin2: Nu joc.
Regat: Chunjo
Mulțumiri acordate: 88
Mulțumiri primite: 106
Contact:

Re: Client Interface illumina (code by [Robert])

Mesajde Robert » 21 Mar 2016, 16:23

Sincer, eu, taskbar il am format din 3 fisiere python :)) .
In taskbar.py am doar sloturile, chat, exp si butoanele de la mouse. Merge perfect asa .. :D
RECOMAND:
Imagine
Imagine

Deconectat
Avatar utilizator
Dragos A.k.A Chitra
Moderator
Moderator
Mesaje: 456
Membru din: 26 Oct 2015
Localitate: Iasi Jud. Iasi
Reputație: -- Fost Maestru Bombonar
-- Fost Helper
-- Actual Moderator
Status: Python, C++
Server Metin2: Gods Of Tanagra
Regat: Jinno
Mulțumiri acordate: 2
Mulțumiri primite: 8
Contact:

Re: Client Interface illumina (code by [Robert])

Mesajde Dragos A.k.A Chitra » 22 Mar 2016, 19:17

[Robert] scrie:Sincer, eu, taskbar il am format din 3 fisiere python :)) .
In taskbar.py am doar sloturile, chat, exp si butoanele de la mouse. Merge perfect asa .. :D



Nu stiu daca ai vazut cum e proiectat taskbar-ul de el. Dar Exygo are dreptate. Tu daca ai facut, ori ai facut sa dai click prin partea stanga la caracter ori nu iti merge chat-ul, adica sticla cunoasterii cand dai pe ea sa nu mearga.
Pentru partile din stanga si dreapta ai de facut niste chestii noi pe acolo.
Imagine
Servicii contra-cost : http://just4metin.ro/arhiva-publicitate ... 39077.html
Skype: dragosh989

Deconectat
Avatar utilizator
VegaS™
Developer
Developer
Mesaje: 232
Membru din: 30 Oct 2015
Localitate: Italy
Status: http://vegas-projects.com/
Mulțumiri acordate: 67
Mulțumiri primite: 97
Contact:

Re: Client Interface illumina (code by [Robert])

Mesajde VegaS™ » 24 Mar 2016, 00:11

Pentru cine vrea să activeze slotul eșarfei în inventar:

1. uiinventory.py

# ----- *// Cauta:

Cod: Selectaţi tot

      self.wndItem.RefreshSlot()
      if self.wndBelt:
         self.wndBelt.RefreshSlot()

# ----- *// Adauga mai jos:

Cod: Selectaţi tot

# -------------------------SLOT ACCE --------------------------------------******            
   def RefreshNewSlotAcce(self):
      getAcceVnum=player.GetItemIndex
      
      illumina_slot_acce = item.COSTUME_SLOT_COUNT
      for acce_illumina in xrange(illumina_slot_acce):
         slot_Acce = item.COSTUME_SLOT_START + acce_illumina
         self.wndEquip.SetItemSlot(slot_Acce, getAcceVnum(slot_Acce), 0)

      self.wndEquip.RefreshSlot()
# -------------------------SLOT ACCE --------------------------------------******


# ----- *// Cauta:

Cod: Selectaţi tot

   def Show(self):
      self.__LoadWindow()

# ----- *// Adauga mai jos:

Cod: Selectaţi tot

# -------------------------SLOT ACCE --------------------------------------******   
      self.RefreshNewSlotAcce()
# -------------------------SLOT ACCE --------------------------------------******   


# ----- *// Cauta:

Cod: Selectaţi tot

         setItemVNum(slotNumber, getItemVNum(slotNumber), itemCount)
         
      getItemVNum=player.GetItemIndex

# ----- *// Adauga mai jos:

Cod: Selectaţi tot

# -------------------------SLOT ACCE --------------------------------------******   
      illumina_slot_acce = item.COSTUME_SLOT_COUNT
      for acce_illumina in xrange(illumina_slot_acce):
         slot_Acce = item.COSTUME_SLOT_START + acce_illumina
         self.wndEquip.SetItemSlot(slot_Acce, getItemVNum(slot_Acce), 0)
# -------------------------SLOT ACCE --------------------------------------******


2. InventoryWindow.py:

# ----- *// Cauta:

Cod: Selectaţi tot

import item

# ----- *// Adauga mai jos:

Cod: Selectaţi tot

# -------------------------SLOT ACCE --------------------------------------******
ENABLE_SLOT_ACCE = item.COSTUME_SLOT_START
# -------------------------SLOT ACCE --------------------------------------******


# ----- *// Cauta:

Cod: Selectaţi tot

                            "slot" : (

# ----- *// Adauga mai jos:

Cod: Selectaţi tot

                              {"index":ENABLE_SLOT_ACCE+2, "x":80, "y":3, "width":32, "height":32}, # Slot Acce Illumina

Deconectat
Avatar utilizator
cuceritorul28
Nivel 2
Nivel 2
Mesaje: 196
Membru din: 28 Dec 2013
Status: Sunt bine mersi ^.^
Server Metin2: -
Regat: Chunjo
Mulțumiri acordate: 0
Mulțumiri primite: 0

Re: Client Interface illumina (code by [Robert])

Mesajde cuceritorul28 » 24 Mar 2016, 10:44

VegaS™ scrie:Pentru cine vrea să activeze slotul eșarfei în inventar:

1. uiinventory.py

# ----- *// Cauta:

Cod: Selectaţi tot

      self.wndItem.RefreshSlot()
      if self.wndBelt:
         self.wndBelt.RefreshSlot()

# ----- *// Adauga mai jos:

Cod: Selectaţi tot

# -------------------------SLOT ACCE --------------------------------------******            
   def RefreshNewSlotAcce(self):
      getAcceVnum=player.GetItemIndex
      
      illumina_slot_acce = item.COSTUME_SLOT_COUNT
      for acce_illumina in xrange(illumina_slot_acce):
         slot_Acce = item.COSTUME_SLOT_START + acce_illumina
         self.wndEquip.SetItemSlot(slot_Acce, getAcceVnum(slot_Acce), 0)

      self.wndEquip.RefreshSlot()
# -------------------------SLOT ACCE --------------------------------------******


# ----- *// Cauta:

Cod: Selectaţi tot

   def Show(self):
      self.__LoadWindow()

# ----- *// Adauga mai jos:

Cod: Selectaţi tot

# -------------------------SLOT ACCE --------------------------------------******   
      self.RefreshNewSlotAcce()
# -------------------------SLOT ACCE --------------------------------------******   


# ----- *// Cauta:

Cod: Selectaţi tot

         setItemVNum(slotNumber, getItemVNum(slotNumber), itemCount)
         
      getItemVNum=player.GetItemIndex

# ----- *// Adauga mai jos:

Cod: Selectaţi tot

# -------------------------SLOT ACCE --------------------------------------******   
      illumina_slot_acce = item.COSTUME_SLOT_COUNT
      for acce_illumina in xrange(illumina_slot_acce):
         slot_Acce = item.COSTUME_SLOT_START + acce_illumina
         self.wndEquip.SetItemSlot(slot_Acce, getItemVNum(slot_Acce), 0)
# -------------------------SLOT ACCE --------------------------------------******


2. InventoryWindow.py:

# ----- *// Cauta:

Cod: Selectaţi tot

import item

# ----- *// Adauga mai jos:

Cod: Selectaţi tot

# -------------------------SLOT ACCE --------------------------------------******
ENABLE_SLOT_ACCE = item.COSTUME_SLOT_START
# -------------------------SLOT ACCE --------------------------------------******


# ----- *// Cauta:

Cod: Selectaţi tot

                            "slot" : (

# ----- *// Adauga mai jos:

Cod: Selectaţi tot

                              {"index":ENABLE_SLOT_ACCE+2, "x":80, "y":3, "width":32, "height":32}, # Slot Acce Illumina

Functional!!!!! Multumesc!! :ymhug: :ymhug: :ymhug:


Înapoi la “Topicuri şi mesaje şterse”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 9 vizitatori