Anunt important!
Salutare tuturor!
După cum puteți vedea, platforma și tema au fost actualizate.
Pe lângă asta, au mai fost introduse/schimbate anumite funcționalități alte forumului.
Mai multe detalii în anunțul de pe forum.
Spre anunț
După cum puteți vedea, platforma și tema au fost actualizate.
Pe lângă asta, au mai fost introduse/schimbate anumite funcționalități alte forumului.
Mai multe detalii în anunțul de pe forum.
Spre anunț
Cum modificat Home Page la site metin2
Fii atent
1)Descarci Homepage-ul pe care vreti sa-l aveti.
2)Va conectati cu Filezilla cu datele pentru site .
3)Stergeti tot ce aveti in el apoi bagati fisierele de la Homepage in filezilla
Atentie sa pui Ip de la serve ,user :rood parola pe care o ai !
1)Descarci Homepage-ul pe care vreti sa-l aveti.
2)Va conectati cu Filezilla cu datele pentru site .
3)Stergeti tot ce aveti in el apoi bagati fisierele de la Homepage in filezilla
Atentie sa pui Ip de la serve ,user :rood parola pe care o ai !
Deci am gazduire de la o firma de hosting,am toate datele..dati-mi va rog un tutorial explicat bine deaorece eu descarc homepage-ul de pe net,modific config.inc si dupa nustiu ce sa mai fac,sau daca puteti sa-mi explicati sa inteleg si eu.
NarcoticMT2 scrie:Deci am gazduire de la o firma de hosting,am toate datele..dati-mi va rog un tutorial explicat bine deaorece eu descarc homepage-ul de pe net,modific config.inc si dupa nustiu ce sa mai fac,sau daca puteti sa-mi explicati sa inteleg si eu.
1. Descarci de pe net homepage ul .
2. Il dezarhivezi pe dekstop .
3. Intri in Homepage/Inc/
4. Deschizi cu notepad Config.inc gasit in /Inc/
5. Bagi datele serverului tau acolo , Root / IP / Parola si ce-ti mai cere.
6. Salvezi tot .
7. Intri FTP
8. Te loghezi cu datele site ului.
9. Si dai upload la tot ce ai in public_html .
10. O sa iti mearga perfect .
Este foarte greu modificat la el homepage la metin2....
De ce iti deschizi un server daca nu sti sa intri nici macar in public_html, sa pui acolo fisierele websiteului si sa il configurezi pentru a lucra cu serverul.
Configurarea difera de la un site la altul dar consta in aceeasi chestie incredibil de simpla:
1. Daca websiteul nu are un installer executi fisierele .sql in baza ta de date.
2. Intri in config.php (poate fi denumit si altfel) si modifici astfel incat websiteul sa se conecteze la baza de date in care ai executat tu scripturile.
3. Iti setezi contul ca administrator.
Daca vrei sa modifici ceva pe site inveti putin html si o sa observi ca este incredibil de usor.
De ce iti deschizi un server daca nu sti sa intri nici macar in public_html, sa pui acolo fisierele websiteului si sa il configurezi pentru a lucra cu serverul.
Configurarea difera de la un site la altul dar consta in aceeasi chestie incredibil de simpla:
1. Daca websiteul nu are un installer executi fisierele .sql in baza ta de date.
2. Intri in config.php (poate fi denumit si altfel) si modifici astfel incat websiteul sa se conecteze la baza de date in care ai executat tu scripturile.
3. Iti setezi contul ca administrator.
Daca vrei sa modifici ceva pe site inveti putin html si o sa observi ca este incredibil de usor.
-
- Informaţie
-