Imi pica loginul

În cazul în care aveţi o nelămurire postaţi aici, de asemenea este locul unde puteţi găsi posibile rezolvări la problemele dvs.
Ynari Metin2 - PVM Hard Acceseaza website
LEVEL MAXIM 99 Sisteme Complexe
[HF]White
Mister Just4Metin

Mister Just4Metin
Server: Metin2.Forum
Regat: Jinno
Aprecieri: 332  
Mulţumiri: 5528  
  Rezolvări prob.: 13
Discord: Copiază ID
Medalii

clawdyw scrie: 12 Feb 2024, 13:53
[HF]White scrie: 12 Feb 2024, 13:49
clawdyw scrie: 12 Feb 2024, 13:44

Pai se poate sa bag 40k fara sa afecteze din ce am eu pe server? Multumesc
poti, da e un proces lung si daca nu stii sa l faci singur, costisitor.

Ce recomand eu?

Sa iei un svfile40k (care are surse) si sa modifici serverfiles ul respectiv sa arate ca si asta. Nu e greu deloc fiind un svfile 28k.

Dropurile le poti muta lejer, la iteme e mai nasol ca trebuie sa le muti pe txt (tu avandu le pe sql acum pe 28k).
Ai putea sa ma ajuti tu sau stii pe cineva care ma poate ajuta cu asa ceva? Platesc nu este problema, chiar nu vreau sa pierd acest server, pentru ca are o vechime de peste 10 ani. Multumesc
Eu nu ma ocup, dar fa o postare aici: anunturi-diverse/ poate gasesti pe cineva care sa te ajute. La titlu poti pune "Caut persoana care sa imi mute serverul pe 40k"
Pentru acest mesaj, [HF]White for the post:
clawdyw
Resurse Metin2 Gratuite: https://discord.gg/Kr9nUpWa4X

Imagine
Afișează semnătura
Revolution.ro
Nivel 3

Nivel 3
Regat: Chunjo
Aprecieri: 331  
Mulţumiri: 53  
  Rezolvări prob.: 3
Medalii

clawdyw scrie: 12 Feb 2024, 13:44

Pai se poate sa bag 40k fara sa afecteze din ce am eu pe server? Multumesc

Ce recomand eu?

Sa iei un svfile40k (care are surse) si sa modifici serverfiles ul respectiv sa arate ca si asta. Nu e greu deloc fiind un svfile 28k.

Dropurile le poti muta lejer, la iteme e mai nasol ca trebuie sa le muti pe txt (tu avandu le pe sql acum pe 28k).
Ai putea sa ma ajuti tu sau stii pe cineva care ma poate ajuta cu asa ceva? Platesc nu este problema, chiar nu vreau sa pierd acest server, pentru ca are o vechime de peste 10 ani. Multumesc
Srv de peste 10 ani cu 2 inventare?
de ce am impresia ca acel version este pus la plesneala ?
Dar chiar si asa un srv clean de 40k si muti tot fisier cu fisier.. sau metoda usoara si rapida.. ( ce o prefer, dureaza cam 1-2 ore daca stii ce faci)

metoda 1
ai nevoie de sursa binary sa faci starter ( stergi vechiul starter din client si il pui pe cel nou, mici modificari la root, dll-uri si e ok)
game/db compilezi si inlocuiesti in srv ( trebuie sa fii atent la symlink-uri/locatii)
iar despre mysql (navicat) nu umbli deloc cu conditia sa ai aceleasi tabele si citire sql din sursa. ( e mai ok citirea txt in caz ca ai multe iteme)
mai sunt mici modificari, dar ar trebui sa le cunoasca cel care o face.

metoda2
cauti pe cineva care sa-ti incerce exploiturile pe srv, apoi creezi un diff( metoda asta a functionat pe sony pana acum 2-3 ani cand s-au mutat pe 40k)

edit: Ai nevoie de cineva de incredere pentru ca ii oferi acces la server pe perioada modificarii, dupa poti schimba parolele.
Pentru acest mesaj, Revolution.ro for the post:
clawdyw
Imagine
Afișează semnătura
clawdyw
Nou Venit

Nou Venit
Server: Metin2Old.info
Aprecieri: 10  
Mulţumiri: 0
Medalii

Revolution.ro scrie: 12 Feb 2024, 14:36

Ce recomand eu?

Srv de peste 10 ani cu 2 inventare?
de ce am impresia ca acel version este pus la plesneala ?
Dar chiar si asa un srv clean de 40k si muti tot fisier cu fisier.. sau metoda usoara si rapida.. ( ce o prefer, dureaza cam 1-2 ore daca stii ce faci)

metoda 1
ai nevoie de sursa binary sa faci starter ( stergi vechiul starter din client si il pui pe cel nou, mici modificari la root, dll-uri si e ok)
game/db compilezi si inlocuiesti in srv ( trebuie sa fii atent la symlink-uri/locatii)
iar despre mysql (navicat) nu umbli deloc cu conditia sa ai aceleasi tabele si citire sql din sursa. ( e mai ok citirea txt in caz ca ai multe iteme)
mai sunt mici modificari, dar ar trebui sa le cunoasca cel care o face.

metoda2
cauti pe cineva care sa-ti incerce exploiturile pe srv, apoi creezi un diff( metoda asta a functionat pe sony pana acum 2-3 ani cand s-au mutat pe 40k)

edit: Ai nevoie de cineva de incredere pentru ca ii oferi acces la server pe perioada modificarii, dupa poti schimba parolele.
Ai putea tu sa ma ajuti cu asta sau poate cunosti pe cineva sa ma ajute, contra cost desigur. Multumesc
clawdyw
Nou Venit

Nou Venit
Server: Metin2Old.info
Aprecieri: 10  
Mulţumiri: 0
Medalii

Up
MariusExygo
Fost Helper

Fost Helper
Aprecieri: 160  
Mulţumiri: 235  
  Rezolvări prob.: 4
Discord: Copiază ID
Medalii

boss, tu n-ai nicio sansa cu 2089, si daca rezolvi o problema te vei lovi de alte 20 de probleme in timp treptat
Afișează semnătura
Răspunde
Răspunsuri
4
Vizualizări
424
Răspunsuri
2
Vizualizări
134
Răspunsuri
5