Eu nu ma ocup, dar fa o postare aici: anunturi-diverse/ poate gasesti pe cineva care sa te ajute. La titlu poti pune "Caut persoana care sa imi mute serverul pe 40k"clawdyw scrie: ↑12 Feb 2024, 13:53Ai putea sa ma ajuti tu sau stii pe cineva care ma poate ajuta cu asa ceva? Platesc nu este problema, chiar nu vreau sa pierd acest server, pentru ca are o vechime de peste 10 ani. Multumesc[HF]White scrie: ↑12 Feb 2024, 13:49poti, da e un proces lung si daca nu stii sa l faci singur, costisitor.
Ce recomand eu?
Sa iei un svfile40k (care are surse) si sa modifici serverfiles ul respectiv sa arate ca si asta. Nu e greu deloc fiind un svfile 28k.
Dropurile le poti muta lejer, la iteme e mai nasol ca trebuie sa le muti pe txt (tu avandu le pe sql acum pe 28k).
Anunt important!
Salutare tuturor!
După cum puteți vedea, platforma și tema au fost actualizate.
Pe lângă asta, au mai fost introduse/schimbate anumite funcționalități alte forumului.
Mai multe detalii în anunțul de pe forum.
Spre anunț
După cum puteți vedea, platforma și tema au fost actualizate.
Pe lângă asta, au mai fost introduse/schimbate anumite funcționalități alte forumului.
Mai multe detalii în anunțul de pe forum.
Spre anunț
Imi pica loginul
- [HF]White
- Server: Metin2.Forum
- Regat: Jinno
- Aprecieri: 332
- Mulţumiri: 5528
- Rezolvări prob.: 13
- Discord: Copiază ID
Srv de peste 10 ani cu 2 inventare?clawdyw scrie: ↑12 Feb 2024, 13:53Ai putea sa ma ajuti tu sau stii pe cineva care ma poate ajuta cu asa ceva? Platesc nu este problema, chiar nu vreau sa pierd acest server, pentru ca are o vechime de peste 10 ani. Multumesc[HF]White scrie: ↑12 Feb 2024, 13:49poti, da e un proces lung si daca nu stii sa l faci singur, costisitor.
Ce recomand eu?
Sa iei un svfile40k (care are surse) si sa modifici serverfiles ul respectiv sa arate ca si asta. Nu e greu deloc fiind un svfile 28k.
Dropurile le poti muta lejer, la iteme e mai nasol ca trebuie sa le muti pe txt (tu avandu le pe sql acum pe 28k).
de ce am impresia ca acel version este pus la plesneala ?
Dar chiar si asa un srv clean de 40k si muti tot fisier cu fisier.. sau metoda usoara si rapida.. ( ce o prefer, dureaza cam 1-2 ore daca stii ce faci)
metoda 1
ai nevoie de sursa binary sa faci starter ( stergi vechiul starter din client si il pui pe cel nou, mici modificari la root, dll-uri si e ok)
game/db compilezi si inlocuiesti in srv ( trebuie sa fii atent la symlink-uri/locatii)
iar despre mysql (navicat) nu umbli deloc cu conditia sa ai aceleasi tabele si citire sql din sursa. ( e mai ok citirea txt in caz ca ai multe iteme)
mai sunt mici modificari, dar ar trebui sa le cunoasca cel care o face.
metoda2
cauti pe cineva care sa-ti incerce exploiturile pe srv, apoi creezi un diff( metoda asta a functionat pe sony pana acum 2-3 ani cand s-au mutat pe 40k)
edit: Ai nevoie de cineva de incredere pentru ca ii oferi acces la server pe perioada modificarii, dupa poti schimba parolele.
- Pentru acest mesaj, Revolution.ro for the post:
- clawdyw
Ai putea tu sa ma ajuti cu asta sau poate cunosti pe cineva sa ma ajute, contra cost desigur. MultumescRevolution.ro scrie: ↑12 Feb 2024, 14:36Srv de peste 10 ani cu 2 inventare?clawdyw scrie: ↑12 Feb 2024, 13:53Ai putea sa ma ajuti tu sau stii pe cineva care ma poate ajuta cu asa ceva? Platesc nu este problema, chiar nu vreau sa pierd acest server, pentru ca are o vechime de peste 10 ani. Multumesc[HF]White scrie: ↑12 Feb 2024, 13:49
poti, da e un proces lung si daca nu stii sa l faci singur, costisitor.
Ce recomand eu?
de ce am impresia ca acel version este pus la plesneala ?
Dar chiar si asa un srv clean de 40k si muti tot fisier cu fisier.. sau metoda usoara si rapida.. ( ce o prefer, dureaza cam 1-2 ore daca stii ce faci)
metoda 1
ai nevoie de sursa binary sa faci starter ( stergi vechiul starter din client si il pui pe cel nou, mici modificari la root, dll-uri si e ok)
game/db compilezi si inlocuiesti in srv ( trebuie sa fii atent la symlink-uri/locatii)
iar despre mysql (navicat) nu umbli deloc cu conditia sa ai aceleasi tabele si citire sql din sursa. ( e mai ok citirea txt in caz ca ai multe iteme)
mai sunt mici modificari, dar ar trebui sa le cunoasca cel care o face.
metoda2
cauti pe cineva care sa-ti incerce exploiturile pe srv, apoi creezi un diff( metoda asta a functionat pe sony pana acum 2-3 ani cand s-au mutat pe 40k)
edit: Ai nevoie de cineva de incredere pentru ca ii oferi acces la server pe perioada modificarii, dupa poti schimba parolele.
- MariusExygo
- Regat: Jinno
- Aprecieri: 160
- Mulţumiri: 235
- Rezolvări prob.: 4
- Discord: Copiază ID
boss, tu n-ai nicio sansa cu 2089, si daca rezolvi o problema te vei lovi de alte 20 de probleme in timp treptat
-
- Informaţie
-