Salut, personal nu mai am nici un interes pentru a imi face propriul server de metin asa ca am decis sa deschid un topic pentru servicii de a mai profita totusi de lucrurile invatate in perioada asta de timp. Am sa las mai jos niste dovezi cu lucrusoare facute de mine. (btw "developerii" care nu au realizat nimic in viata lor si se bucura cand instaleaza un sistem sa se abtina, multumesc)
Cat despre servicii nu vand sistemele altora, plata se face doar pentru instalare.
Mai pe scurt ma ocup cu:
● Implementari sisteme, rezolvari buguri sisteme.
● Implementare arme/armuri/costume/freze/esarfe/mount-uri/insotitori/esarfe etc.
● Diferite fixuri.
● Codarea anumite sisteme.
● Codare interfete.
● Design sisteme.
Serviciile se aplica in felul urmator: sabilim de la bun inceput "lucrarea". Voi refuza sa instalez sisteme de care nu sunt singur ca functioneasa sau care stiu ca au probleme, prefer sa nu raspund de eventualele probleme care pot aparea. Voi refuza sa ma implic in alte lucruri de care nu sunt capabil.
Adresa de contact discord: Yukon#5290

Dovezi cu plati *nu am lucrat cu multe persoane dar o sa las aici cateva plati"
*Daca aveti ceva impotriva mea puteti sa comentati si aici dar prefer sa discutam in privat*
De vanzare:
Dovezi cica:

Cat despre servicii nu vand sistemele altora, plata se face doar pentru instalare.
Mai pe scurt ma ocup cu:
● Implementari sisteme, rezolvari buguri sisteme.
● Implementare arme/armuri/costume/freze/esarfe/mount-uri/insotitori/esarfe etc.
● Diferite fixuri.
● Codarea anumite sisteme.
● Codare interfete.
● Design sisteme.
Serviciile se aplica in felul urmator: sabilim de la bun inceput "lucrarea". Voi refuza sa instalez sisteme de care nu sunt singur ca functioneasa sau care stiu ca au probleme, prefer sa nu raspund de eventualele probleme care pot aparea. Voi refuza sa ma implic in alte lucruri de care nu sunt capabil.
Adresa de contact discord: Yukon#5290

Dovezi cu plati *nu am lucrat cu multe persoane dar o sa las aici cateva plati"
*Daca aveti ceva impotriva mea puteti sa comentati si aici dar prefer sa discutam in privat*
De vanzare:
Protectie pentru distrugerea metinelor, dupa x metine sparte playerul va trebui sa astept x minute pentru a putea sparge alte metine.
Pret:5euro
Pret:5euro
Notificare finalizare misiune battlepass (compatibil cu sistem battlepass Grimm) .
Pret:10euro
Pret:10euro
Notificare vanzare item (compatibil cu offline shop great) .
Pret20euro
Pret20euro
Eveniment litere.
Pret25euro
Sistemul a fost rescris, informatiile pentru recompense, literele trimise si stagiu sunt trimise in client printr-un packet. Numarul de litere si stagiu sunt salvate intr-un tabel din baza de date care se actualizeaza doar la logout pentru a nu face probleme.
Pret25euro
Deathrecap (doar pentru jucatori)

Pret15euro

Pret15euro
Dovezi cica: